Vantaan ja Keravan hyvinvointialue

Sosiaaliohjaaja, Kotoutumista tukevat sosiaalipalvelut

  • Sijainti Vantaa
  • Julkaistu 08.04.2023, 13:00
  • Suljettu 22.04.2024, 16:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Sosiaaliohjaaja, Kotoutumista tukevat sosiaalipalvelut

Aikuissosiaalityön ja vammaispalvelujen toimiala, Aikuissosiaalityön palvelut
Kotoutumista tukevat sosiaalipalvelut
Vernissakatu 6, 01300 Vantaa

Kultasepänkatu 7, 04250 Kerava

Vantaan ja Keravan hyvinvointialue on matkalla kohti Suomen parasta hyvinvointialuetta. Uskomme yhdessä muodostettuihin arvoihimme oikeudenmukaisuus, vastuullisuus ja rohkeusOsuvatko arvot yhteen omiesi kanssa? Silloin voit olla juuri meille sopiva sote-alan tai pelastustoimen ammattilainen.

Tule sinäkin osaksi hyväntekijät-joukkuettamme!  

Sosiaaliohjaaja, nyt kannattaa pysähtyä ja hakea paikkaa, sillä etsimme joukkoomme lisää sosiaaliohjauksen huippuosaajia! 

Haemme Vantaan ja Keravan hyvinvointialueen Kotoutumista tukeviin sosiaalipalveluihin sosiaaliohjaajaa, joka on kiinnostunut kansainvälistä suojelua saavien parissa tehtävästä työstä. Yksikkömme tarjoaa palveluja kotoutumisvaiheessa oleville pakolaistaustaisille asiakkaille. Asiakkaina ovat lisäksi alaikäisinä ilman huoltajaa maahan saapuneet oleskeluluvan saaneet nuoret, ihmiskaupan uhrit, kiintiöpakolaiset, ilman oleskeluoikeutta olevat sekä paluumuuttajat.  
   
Virassa toimiva sosiaaliohjaaja toimii omatyöntekijänä kansainvälistä suojelua saaville asiakkaille, vastaa palvelutarpeenarvioinnista ja suunnitelmallisesta sosiaaliohjauksesta itsenäisesti. Työtä tehdään moniammatillisessa tiimissä, jossa työskentelee mm. sosiaalityöntekijöitä, sosiaaliohjaajia, palveluneuvojia, psykologi sekä terveydenhuollon edustajia. Työhön kuuluu olennaisesti myös verkostotyö muiden viranomaisten sekä erilaisten järjestöjen kanssa. Työ ei ole yksinpuurtamista, vaan tukenasi on kannustava ja ammattitaitoinen työporukka.  

Tehtävässä arvostamme aikaisempaa kokemusta kansainvälistä suojelua saavien parissa tehtävästä työstä sekä suunnitelmallisesta sosiaaliohjauksesta. Luemme eduksi hyvät yhteistyö- ja verkostotaidot, paineensietokyvyn sekä itseohjautuvuuden. Lisäksi arvostamme asiakaslähtöistä, traumatietoista ja kehittämismyönteistä työotetta.    

Vantaan ja Keravan hyvinvointialueen Kotoutumista tukevissa sosiaalipalveluissa sinua odottaa kiinnostava ja monipuolinen työ, jossa pääset oppimaan uutta ja kehittämään toimintaa. Tarjoamme koulutusmyönteisen toimintakulttuurin, moniammatillisen työyhteisön, etätyömahdollisuuden, osaavat kollegat ja lähiesihenkilön tuen. Olemme innostunut ja kehittämismyönteinen yksikkö, jossa työntekijöitä kannustetaan rohkeuteen ja luovuuteen. Haluamme, että jokainen pääsee kehittämään omaa ammattitaitoaan ja loistamaan työssään. Toivomme hakijoiksi eri ikäisiä ja eri sukupuolia olevia henkilöitä sekä kieli-, kulttuuri- tai muihin vähemmistöihin kuuluvia henkilöitä.

Käytössä on Apotti -järjestelmä, johon saat koulutusta. Toimipisteet sijaitsevat Vantaalla ja Keravalla, hyvien kulkuyhteyksien varrella. Työskentely edellyttää tarvittaessa liikkumista molemmissa toimipisteissä. Huolehdimme työhyvinvoinnistamme säännöllisellä työnohjauksella, tiimikokouksilla, yhteisillä kahvihetkillä ja huumorilla.  

Liity siis mukaan joukkoomme ja laita hakemuksesi pian tulemaan!
Haastattelut pyritään järjestämään 23.4.24 ja 24.4.24.

Miksi Vantaan ja Keravan hyvinvointialue?  

Haluamme panostaa työntekijöidemme hyvinvointiin tarjoamalla     

  • lounasedun 
  • 300 euron arvoisen liikunta-, kulttuuri-, hyvinvointi- ja työsuhdematkalippuedun 
  • työterveyshuollon ennaltaehkäisevät ja yleislääkäritasoiset sairaanhoitopalvelut 

Olemme kompaktin kokoinen, lähellä asiakkaita ja työntekijöitä. Tarjoamme näkymän ja työkaluja oman uran kehittämiseen. Haluamme kokeilla ja kehittää, jotta luomme parhaan hyvinvointialueen asukkaiden lisäksi myös työntekijälle. Olemme matalien raja-aitojen työyhteisö, joka on täynnä mahdollisuuksia. Meillä saat tehdä merkittävää työtä: auttaa, hoitaa ja pelastaa

Tutustu tuleviin työkavereihisi > Töissä VAKEssa -blogit 

Tietoa palvelussuhteesta:

Palvelussuhteen kesto: Vakituinen, alkaen 15.05.2023 tai sopimuksen mukaan 
Palvelussuhteen tyyppi: Kokoaikainen
Palvelussuhteen muoto: Virkasuhde
Kelpoisuusvaatimus: Sosiaaliohjaaja (Laki 817/2015 8§ mukainen laillistus)
Työpaikkojen lukumäärä: 1
Työajan lisätiedot: Yleistyöaika
Edellytettävät luvat: Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa,
Tehtäväkohtainen palkka: 2900,00 eur/kk, lisäksi mahdollinen aiempaan työkokemukseen perustuva lisä.
Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen (SOTE-sopimus) mukaisesti.

Heräsikö kiinnostuksesi?

Toivottavasti kuulemme sinusta pian! Täytäthän hakemuksesi rekrytointijärjestelmäämme. Kaikkien rekrytointiemme hakuaika päättyy klo 16:00.

Jäikö jokin askarruttamaan? 

Kysy rohkeasti lisätietoja, kerromme mielellämme lisää!

Tässä yhteystietomme:

Vastaava ohjaaja
Aho Jaanika
+358438268927
jaanika.aho@vakehyva.fi

Vantaan ja Keravan hyvinvointialueella työskentelee 5 400 osaavaa asiantuntijaa ja ammattilaista. Olemme kaikki hyvantekijöitä! Keskitymme siihen, missä olemme parhaita, päätehtäväämme – autamme, hoidamme ja pelastamme. Olemme rohkeita sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen  ammattilaisia ja teemme merkittävää työtä 280 000 asukkaan parissa.  Olemme Suomen monikulttuurisin kaksikielinen hyvinvointialue. Työkielemme on suomi. 

Lue meistä lisää Meille töihin-sivullamme ja tule sinäkin hyvantekijäksi!
#VAKE #hyvantekijät 

Osaamisalue: