Vantaan ja Keravan hyvinvointialue

Sairaanhoitaja, Hakunilan kotihoito

  • Sijainti Vantaa
  • Julkaistu 19.04.2024, 13:00
  • Haku päättyy 10.05.2024, 16:00
  • 10.05.2024, 16:00
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Sairaanhoitaja, Hakunilan kotihoito

Vanhusten palvelujen toimiala, Kotona asumisen palvelut
Hakunilan kotihoito
Laukkarinne 6, 01200 Vantaa

Vantaan ja Keravan hyvinvointialue on matkalla kohti Suomen parasta hyvinvointialuetta. Uskomme yhdessä muodostettuihin arvoihimme oikeudenmukaisuus, vastuullisuus ja rohkeusOsuvatko arvot yhteen omiesi kanssa? Silloin voit olla juuri meille sopiva sote-alan tai pelastustoimen ammattilainen.

Tule sinäkin osaksi hyväntekijät-joukkuettamme!  

Etsitkö työpaikkaa, jossa voit kokea tekeväsi merkityksellistä työtä ja tiedät olevasi tärkeä toiselle ihmiselle? Kotihoidossa pääset kokemaan juuri tätä.  

Tervetuloa töihin Hakunilan kotihoitoon sairaanhoitajan vakituiseen toimeen! Halutessasi meiltä löytyy myös sairaanhoitajan sijaisuus tammikuun 2025 loppuun saakka.

Kotihoidon sairaanhoitajan työ on itsenäistä ja monipuolista hoitotyötä, jota tehdään asiakkaiden kotona tai toimistotyönä. Sairaanhoitaja toimii kotihoidossa moniammatillisen tiimin vastuuhenkilönä, osallistuu hoitotyöhön, sen suunnitteluun ja kehittämiseen. Hoidon ja palvelun suunnittelussa korostuvat asiakaslähtöisyys, asiakkaan osallisuus sekä toimintakykyä ylläpitävä ja edistävä toiminta. Työ edellyttää kokonaisvaltaista näkemystä ihmisestä ja hänen tarpeistaan.  Kotihoidon sairaanhoitajan työ on pääsääntöisesti päivätyötä.

Kotihoidossa haluamme auttaa asiakkaitamme elämään arvokasta elämää omassa kodissaan. Kehitämme jatkuvasti kotiin annettavia palveluja sekä asiakaslähtöisyyttä toiminnassamme ja toivommekin sinun olevan motivoitunut asiakaslähtöiseen työskentelyyn.  

Työtehtäviisi kuuluvat mm. vuorovastaavana toimiminen, sairaanhoidollista osaamista vaativat kotikäynnit, oman tiimin asiakkaiden lääkehuoltoon liittyvien asioiden hoitaminen sekä yhteistyö tiimin lähihoitajien, lääkärin ja muiden sidosryhmien kanssa. Työssäsi käytät Apotti-asiakastietojärjestelmää ja Rover-mobiilisovellusta. Asiakkaiden toimintakykymittarina käytämme kotihoidon RAI-välinettä.  

Tehtävä sopii sekä jo pitkään hoitotyötä tehneelle henkilölle että vasta-alkajalle. Tärkeintä on innostus ja halu tehdä töitä juuri kotihoidossa. Arvostamme positiivista asennetta, halua oppia uutta ja kehittää omaa osaamista. Tehtävässä tarvitaan joustavuutta ja kykyä priorisoida asioita muuttuvissa tilanteissa.Työn luonteesta  johtuen tarvitset ajokortin. Edellytämme myös hyvää suomenkielen suullista ja kirjallista taitoa.

Toimistotilamme sijaitsevat Hakunilan ostoskeskuksen yhteydessä. Meillä työskentelee lähihoitajia, sairaanhoitajia, apulaisosastonhoitaja, sosiaaliohjaaja ja kotihoidon lääkäri.

Pidämme tärkeänä, että jokainen meistä voi hyvin ja viihtyy työssään. Siksi panostamme erityisesti uusien työkavereidemme vastaanottoon ja perehdytykseen. Meillä on positiivinen ja kannustava työyhteisö ja sinulla on aina huipputiimi ja esihenkilö tukenasi.  Meille on myös tärkeää, että jokainen pääsee vaikuttamaan ja kehittämään omaa työtään!

Hakunilan kotihoito valittiin Seuren työntekijöiden keskuudessa v.-23 parhaaksi sote-työpaikaksi.

Miksi Vantaan ja Keravan hyvinvointialue?  

Haluamme panostaa työntekijöidemme hyvinvointiin tarjoamalla     

  • lounasedun 
  • 300 euron arvoisen liikunta-, kulttuuri-, hyvinvointi- ja työsuhdematkalippuedun 
  • työterveyshuollon ennaltaehkäisevät ja yleislääkäritasoiset sairaanhoitopalvelut 

Olemme kompaktin kokoinen, lähellä asiakkaita ja työntekijöitä. Tarjoamme näkymän ja työkaluja oman uran kehittämiseen. Haluamme kokeilla ja kehittää, jotta luomme parhaan hyvinvointialueen asukkaiden lisäksi myös työntekijälle. Olemme matalien raja-aitojen työyhteisö, joka on täynnä mahdollisuuksia. Meillä saat tehdä merkittävää työtä: auttaa, hoitaa ja pelastaa

Tutustu tuleviin työkavereihisi > Töissä VAKEssa -blogit

Meillä on käytössä 1.5.23.-30.9.24 sitoutumislisä  600 e, joka maksetaan kolmen kuukauden välein peruspalkan lisäksi.

Tietoa palvelussuhteesta:

Palvelussuhteen kesto: Vakituinen alkaen 13.05.2024 tai sopimuksen mukaan –
Palvelussuhteen tyyppi: Kokoaikainen
Palvelussuhteen muoto: Työsuhde
Kelpoisuusvaatimus: Sairaanhoitaja (Laki 559/1994 5§ mukainen laillistus)
Työpaikkojen lukumäärä: 1
Työajan lisätiedot: Jaksotyöaika, kaksivuorotyö
Edellytettävät luvat: Valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote, Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa, Valitun henkilön luottotiedot tarkastetaan
Tehtäväkohtainen palkka: 2864,14, lisäksi mahdollinen aiempaan työkokemukseen perustuva lisä. eur/kk, lisäksi mahdollinen aiempaan työkokemukseen perustuva lisä.
Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen (SOTE-sopimus) mukaisesti.

Heräsikö kiinnostuksesi?

Toivottavasti kuulemme sinusta pian! Täytäthän hakemuksesi rekrytointijärjestelmäämme. Kaikkien rekrytointiemme hakuaika päättyy klo 16:00.

Jäikö jokin askarruttamaan? 

Kysy rohkeasti lisätietoja, kerromme mielellämme lisää! Tässä yhteystietomme:

Kotihoidon lähijohtaja Päivi Kallio
040-5935425. Tavoitettavissa 29.4. lähtien klo 8-16.
 paivi.k.kallio@vakehyva.fi

Apulaisosastonhoitaja Sari Pehkonen
040 7395787. Tavoitettavissa arkisin klo 8-14.

Vantaan ja Keravan hyvinvointialueella työskentelee 5 400 osaavaa asiantuntijaa ja ammattilaista. Olemme kaikki hyvantekijöitä! Keskitymme siihen, missä olemme parhaita, päätehtäväämme – autamme, hoidamme ja pelastamme. Olemme rohkeita sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen  ammattilaisia ja teemme merkittävää työtä 280 000 asukkaan parissa.  Olemme Suomen monikulttuurisin kaksikielinen hyvinvointialue. Työkielemme on suomi. 

Lue meistä lisää Meille töihin-sivullamme ja tule sinäkin hyvantekijäksi!
#VAKE #hyvantekijät

Osaamisalue: