Vantaan ja Keravan hyvinvointialue

Ruokapalveluvastaava

  • Sijainti Vantaa
  • Julkaistu 10.04.2024, 0:00
  • Haku päättyy 08.05.2024, 23:59
  • 08.05.2024, 23:59

Ruokapalveluvastaava

Ruokapalveluvastaava, Vantaan ja Keravan hyvinvointialue, Pähkinärinteen yhteisöllinen asuminen, Vantaa

Tartu tilaisuuteen ja tule RUOKAPALVELUVASTAAVAKSI iloiseen tiimiimme Pähkinärinteeseen vuorotteluvapaan sijaiseksi 15.7.2024-10.1.2025!

Haemme vuorotteluvapaan sijaista ajalle 15.7.-10.1.2025 Vantaan ja Kerava hyvinvointialueelle, kotona asumisen palveluihin, Pähkinärinteen yhteisölliseen asumisen yksikköön keittiötyöhön.

Tarjoamme yhteisöllistä asumista, jossa luodaan elämänmakuista ja aktiivista arkea asukkaille. Pähkinärinteessä on 62 asuntoa, jotka on suunniteltu erityisesti ikäihmisille. Yhteisöllinen asuminen on tarkoitettu hyvinvointialueen asukkaille, jotka eivät selviydy omassa kodissa runsaankaan kotiin vietävän palvelun turvin. Yhteisöllisen asumisen tavoitteena on mahdollistaa turvallinen ja laadukas elämä toimintakyvyn rajoituksista huolimatta. Olemme erittäin yhteisöllinen yksikkö ja huumori on meidän vahva voimavaramme. Haluamme, että jokainen voi tulla iloisin mielin töihin ja asukkaamme voivat hyvin. Meillä on käytössä yhteisöllinen työvuorosuunnittelu ja huomioimme työssä jaksamista myös esimerkiksi viettämällä juhlapäiviä ja tapahtumia sekä hoitajien pitämillä yhteisillä taukojumpilla.

Pähkinärinteen yhteisöllinen asuminen sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien varrella ja meiltä löytyy ilmaiset parkkipaikat talon edestä työntekijöille. Työpäiväsi ruokapalveluvastaavana koostuu muun muassa aamupalan valmistamisesta, lounaan esille laitosta sekä päivällisen kuumentamisesta. Työ pitää sisällään myös astiahuoltoa, ruokasalin ja yleisten tilojen siisteydestä huolehtimista, omavalvontaa, aterioiden sekä tuotteiden tilausta ja kuormien purkua sekä muita avustavia tehtäviä.

Olit sitten kokenut konkari tai alalla ensiaskelia ottava työ sopii sinulle, jos omaat hyvät vuorovaikutustaidot, olet oma-aloitteinen, reipas ja joustava. Työ on fyysisesti kuormittavaa, joten hyvä kunto on eduksi. Työtä tehdään kaikkina viikonpäivinä klo 7-18 välillä, pääsääntöisesti klo 7-15, halutessasi voit tehdä myös pidempää päivää klo 7-18. Tehtävään vaaditaan hyvä suomen kielen taito, perus it-taidot (ruoat ja tarvikkeet tilataan järjestelmän kautta) sekä hygieniapassi.

Koulutukseltasi voit olla esimerkiksi kokki, ruokapalvelutyöntekijä, kodinhoitaja tai hoiva-avustaja. Ensisijaisesti toivomme keittiöalan koulutusta/kokemusta. Myös muu työkokemus katsotaan eduksi. Pääasia meille kuitenkin on, että olet työtä pelkäämätön ja positiivisen asenteen omaava henkilö. Tarjoamme sinulle merkityksellisen työn sekä ammattitaitoisen ja kannustavan työilmapiirin. Perehdytämme työntekijän hyvin yksikön työhön ja toimintatapoihin, ja haluamme varmistaa työntekijän onnistumisen tehtävässä.

Tule osaksi Pähkinärinteen yhteisöllisen asumisen tiimiä ja laita meille hakemuksesi! Huomioithan, että haastattelemme jo hakuaikana ja teemme valinnan sopivan osaajan osuessa kohdalle.

Jos sinulla herää kysyttävää hakuvaiheessa, olethan yhteydessä yksikön lähijohtajaan, Anni Huuhka anni.huuhka2@vakehyva.fi, puh. 0408476540 arkisin klo 9-15.

HUOM!

Vuorotteluvapaasijaisen kriteerit:

– Sijaisen on oltava työtön työnhakija TE-toimistossa välittömästi ennen sijaisuuden alkamista.
– Sijaiseksi käy henkilö, jonka työttömyys on yhdessä tai useammassa jaksossa kestänyt vähintään 90 kalenteripäivää vuorotteluvapaan alkamista edeltäneiden 14 kuukauden aikana.

– Poikkeus: Yksi päivä työttömyyttä välittömästi ennen sijaisuutta riittää, jos
– Sijainen on alle 30-vuotias vuoden sisällä ammatti- tai korkeakoulututkinnon suorittanut tai
– Sijainen on vuorotteluvapaasijaisuuden alkaessa alle 25-vuotias tai yli 55-vuotias

– Sijainen ei voi olla päätoiminen opiskelija tai päätoiminen yrittäjä. Keskeneräiset opinnot ja mahdollinen yritystoiminta on selvitettävä TE-toimistossa.

Työ alkaa:Vuorotteluvapaasijaisuus 15.7.24-10.1.25
Työn kesto:3 – 6 kk
Työaika:kokoaikatyö, Kaikkina viikonpäivinä pääsäänt. klo 7-15, halutessasi voit tehdä myös pidempää päivää klo 7-18
Yhteystiedot:Anni Huuhka anni.huuhka2@vakehyva.fi, puh. 0408476540 arkisin klo 9-15.
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: