Vantaan ja Keravan hyvinvointialue

Apulaisosastonhoitaja akuuttigeriatriselle osastolle

  • Sijainti Vantaa
  • Julkaistu 04.04.2024, 13:00
  • Suljettu 22.04.2024, 16:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Apulaisosastonhoitaja akuuttigeriatriselle osastolle

Terveydenhuollon palvelujen toimiala, Sairaalapalvelut
Akuuttigeriatrinen vuodeosasto Akos 2
Peijaksen sairaala, Sairaalakatu 1 , 01400 Vantaa

Vantaan ja Keravan hyvinvointialue on matkalla kohti Suomen parasta hyvinvointialuetta. Uskomme yhdessä muodostettuihin arvoihimme oikeudenmukaisuus, vastuullisuus ja rohkeus. Osuvatko arvot yhteen omiesi kanssa? Silloin voit olla juuri meille sopiva sote-alan tai pelastustoimen ammattilainen.

Tule sinäkin osaksi hyväntekijät-joukkuettamme!  

Koetko henkilöstön päivittäisjohtamisen vahvuudeksesi? Tunnetko palavaa halua kehittää potilashoitoa ja vuodeosaston toimintaa paremmaksi yhdessä iloisen työyhteisömme kanssa?  Uskotko, että halusi kehittyä, tekevät sinusta onnistujan työtehtävässäsi,  yhteistyössä osaston esihenkilön ja koko osaston moniammatillisen työntekijäporukan kanssa?  Tule meille Peijaksen akuuttigeriatriselle osastolle, Vantaan ja Keravan hyvinvointialueen sairaalaan!  

Osaston Akos 2 esihenkilötiimi on vailla apulaisosastonhoitajaa, jota nyt etsimme vakituiseen työsuhteeseen 2.5.2024 alkaen tai sopimuksen mukaan. 

Osastonhoitaja odottaa työpariaan. Olisiko tämä työtehtävä sopiva juuri sinulle?  Tulemme tekemään tiivistä yhteistyötä myös osaston Akos 1 esihenkilötiimin kanssa.

Apulaisosastonhoitajana vastaat päivittäisen toiminnan organisoinnista osastolla ja kehität sitä, tukenasi koko sairaalapalvelujen esihenkilötiimi. Tavoitteenasi on osaston päivittäisen hoitotyön sujuva toteuttaminen, yhdessä koko osaston muun henkilöstön kanssa. Tehtävään sisältyy mm. toimintamallien kehittämistä ja jalkauttamista yksikössä, uusien työntekijöiden ja opiskelijoiden perehdyttämistä. Toimiminen ajoittain hoitotyön kentällä, avaa apulaisosastonhoitajaa näkemään työtehtävänsä haasteita ja onnistumisia.  

Odotamme hoitotyön päivittäisjohtamisesta ja kehittämisestä motivoituvaa sairaanhoitajaa. Lisäksi kyky itsenäiseen työskentelyyn, paineensietokyky ja kyky toimia joustavasti äkillisesti muuttuvissa tilanteissa, ovat tarpeen apulaisosastonhoitajana toimiessa.  Toivomme näkevämme sinulta aitoa kiinnostusta kehittää hoitotyötä ja työyhteisöä.  

Toivomme sinulla olevan kokemusta akuutista vuodeosastotyöstä , akuuttigeriatrista osaamista ja sisätautipotilaiden hoitoon liittyvää kokemusta tai koulutusta . Kokemus tai koulutus vastaavien tehtävien hoitamisesta edesauttavat sinua työssä onnistumisessa, mutta tärkeintä on oma motivaatiosi ja halu oppia toimimaan lähiesimiestiimissä.  

Akos 2 on 30-paikkainen perusterveydenhuollon vuodeosasto, jossa hoidetaan hyvinvointialueemme yli 55-vuotiaita, mm. infektioiden ja yleistilan laskun vuoksi sairaalahoitoon tulleita potilaita. Hoitoajat ovat keskimäärin 5 vuorokautta. Haastattelussa on mahdollisuus kuulla lisää osastostamme. 

Voit tutustua meihin myös Instagram #vake_sairaalapalvelut.  

Vantaan ja Keravan hyvinvointialue on matkalla kohti Suomen parasta hyvinvointialuetta. Uskomme yhdessä muodostettuihin arvoihimme oikeudenmukaisuus, vastuullisuus ja rohkeus. Osuvatko arvot yhteen omiesi kanssa? Silloin voit olla juuri meille sopiva sote-alan tai pelastustoimen ammattilainen.

Tule sinäkin osaksi hyväntekijät-joukkuettamme!  

Arvostamme kaikkien potilaidemme ja henkilökuntamme terveyttä, siksi ilmoitamme ylpeinä, että sairaalamme on savuton ja tuoksuton.

Tutustu 👉Sairaanhoitajana VAKEssa minkälaista on toimia sairaanhoitajana juuri Meillä!

Miksi Vantaan ja Keravan hyvinvointialue?  

Haluamme panostaa työntekijöidemme hyvinvointiin tarjoamalla     

  • lounasedun 
  • 300 euron arvoisen liikunta-, kulttuuri-, hyvinvointi- ja työsuhdematkalippuedun 
  • työterveyshuollon ennaltaehkäisevät ja yleislääkäritasoiset sairaanhoitopalvelut 

Olemme kompaktin kokoinen, lähellä asiakkaita ja työntekijöitä. Tarjoamme näkymän ja työkaluja oman uran kehittämiseen. Haluamme kokeilla ja kehittää, jotta luomme parhaan hyvinvointialueen asukkaiden lisäksi myös työntekijälle. Olemme matalien raja-aitojen työyhteisö, joka on täynnä mahdollisuuksia. Meillä saat tehdä merkittävää työtä: auttaa, hoitaa ja pelastaa

Tutustu tuleviin työkavereihisi > Töissä VAKEssa -blogit

Tietoa palvelussuhteesta:

Palvelussuhteen kesto: Vakituinen alkaen 02.05.2024 tai sopimuksen mukaan –
Palvelussuhteen tyyppi: Kokoaikainen
Palvelussuhteen muoto: Työsuhde
Kelpoisuusvaatimus: Sairaanhoitaja (Laki 559/1994 5§ mukainen laillistus)
Työpaikkojen lukumäärä: 1
Työajan lisätiedot: keskimääräinen yleistyöaika
Edellytettävät luvat: Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa,
Tehtäväkohtainen palkka: 3068,70 eur/kk, lisäksi mahdollinen aiempaan työkokemukseen perustuva lisä.
Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen (SOTE-sopimus) mukaisesti.

Heräsikö kiinnostuksesi?

Toivottavasti kuulemme sinusta pian! Täytäthän hakemuksesi rekrytointijärjestelmäämme. Kaikkien rekrytointiemme hakuaika päättyy klo 16:00. 

Jäikö jokin askarruttamaan?  

Kysy rohkeasti lisätietoja, kerromme mielellämme lisää! Tässä yhteystietomme:

Osastonhoitaja
Forss, Tuija
+358 50 318 1568
tuija.forss@vakehyva.fi

Ma-pe klo 10-15. Ke myös klo 18 asti.

Vantaan ja Keravan hyvinvointialueella työskentelee 5 400 osaavaa asiantuntijaa ja ammattilaista. Olemme kaikki hyvantekijöitä! Keskitymme siihen, missä olemme parhaita, päätehtäväämme – autamme, hoidamme ja pelastamme. Olemme rohkeita sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen ammattilaisia ja teemme merkittävää työtä 280 000 asukkaan parissa.  Olemme Suomen monikulttuurisin kaksikielinen hyvinvointialue. Työkielemme on suomi. 

Lue meistä lisää Meille töihin-sivullamme ja tule sinäkin hyvantekijäksi!
 #VAKE #hyvantekijät

Osaamisalue: