Tuusulan kunta

Nuoriso-ohjaaja

  • Sijainti Tuusula
  • Julkaistu 16.04.2024, 9:00
  • Suljettu 01.05.2024, 0:45
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Nuoriso-ohjaaja

Tuusula – tekemisen taidetta!

Haemme uudelleen  nuoriso-ohjaajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen alueelliseen nuorisotyöhön, Jokelan alueelle.

Alueellinen nuorisotyö tarjoaa nuorille turvallisia ja päihteettömiä toimintaympäristöjä, joissa nuoret voivat viettää vapaa-aikaa ystävien kanssa sekä harrastaa itselleen mielekkäitä asioita. Nuoriso-ohjaaja tukee ja ohjaa nuoria sekä nuorten ryhmiä, järjestää ja organisoi nuorten tapahtumia ja harrastetoimintaa pääsääntöisesti Jokelan alueella nuorisotilalla ja alueen kouluilla. Nuoriso-ohjaaja tekee myös vahvasti yhteistyötä alueen eri toimijoiden kanssa sekä itsenäisesti että työparin kanssa.

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää aikaisempaa kokemusta nuorten kanssa työskentelystä ja nuorten kohtaamisesta. Odotamme sinulta hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä kykyä itsenäiseen-, työpari- ja tiimityöskentelyyn. Odotamme sinulta myös positiivista ja motivoitunutta asennetta työn tekemiseen. Katsomme eduksi aikaisemman työkokemuksen vastaavasta työstä.

Kelpoisuusvaatimuksena on alalle soveltuva korkeakoulututkinto (esim. sosionomi, yhteisöpedagogi) tai ammatillinen perustutkinto (nuoriso- ja yhteisöohjaaja). Kelpoisuutta osoittavat todistusjäljennökset tarkistetaan mahdollisen haastattelun yhteydessä. Huomioimme haussa myös opiskelun loppusuoralla olevat hakijat.

Palkkaus ja palvelussuhteen muut ehdot määräytyvät kunta-alan yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) sekä Tuusulan kunnan työnvaativuuden arvioinnin (TVA) mukaan. Tehtäväkohtainen palkka on 1308,84 e/kk. Lisäksi voidaan maksaa työkokemuslisää (KVTES). Palvelussuhteessa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Työaika on 20 tuntia viikossa. Työ sisältää ilta- ja viikonlopputyötä.  

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn ammattitaitoisessa työyhteisössä ja verkostoissa sekä mahdollisuuden kehittää ammattitaitoasi. Otamme elämäntilaanteesi huomioon työurasi eri vaiheissa. Meillä voit sovittaa joustavasti yhteen työn ja muun elämän. Panostamme työntekijöidemme hyvinvointiin myös vapaa-ajalla. Käytössäsi ovat esimerkiksi kulttuuri- ja liikuntaetu, liikuntaryhmiä, kuntosali ja uimahallin alennusliput. Vuonna 2022 olemme saavuttaneet Suomen aktiivisin työpaikka -merkin.  

Tehtävään otettavan henkilön on esitettävä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikosrekisteriote.

Lisätietoja antaa nuoriso-ohjaaja Riko Salmi, 040 314 3284, riko.salmi@tuusula.fi. 

Jätä hakemuksesi osoitteessa www.tuusula.fi/tyopaikat viimeistään 30.4.2024. Liitä hakemukseesi ansioluettelosi. Löydät hakijan ohjeet LAURA™-palvelun käyttämiseen täältä. Mikäli sinulla on kysyttävää LAURA™-palvelun käyttämisestä, ota yhteyttä Tuusulan kunnan henkilöstöpalveluihin hr@tuusula.fi.

Avasimme haun uudelleen hakijoiden vähäisen määrän takia. Aiemmin tehtävää hakeneet otetaan huomioon haussa.

Huomioithan, että haastattelemme potentiaalisia hakijoita jo hakuaikana.                      

Osaamisalue:

Tuusulan kunta

Tuusulan kunnassa työskentelee lähes 2000 ammattilaista. Kunta tarjoaa monipuolisen kirjon työtehtäviä erilaisissa palveluissa ja toimialoilla koko kunnan alueella. Kunta on kasvava, kehittyvä, joustava ja vakaa työnantaja. Yhteinen tavoitteemme on tarjota kuntalaisille toimivat ja laadukkaat palvelut. Tarvitsemme uusia työntekijöitä vakituisiin ja määräaikaisiin työ- ja virkasuhteisiin.
www.tuusula.fi