Tukimuuri Oy

Lähihoitaja, Pirkanmaa

  • Sijainti Tampere
  • Julkaistu 18.12.2023, 8:00
  • Haku päättyy Jatkuva haku
  • Jatkuva haku
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Lähihoitaja, Pirkanmaa

Tukimuuri Oy on Pirkanmaalta lähtöisin oleva henkilöstöpalvelualan yritys, joka vuokraa ja rekrytoi ammattilaisia useille eri toimialoille, koko Suomen alueelle. Visiomme on olla Tukimuuri sekä työntekijöillemme, että asiakkaillemme. Haluamme ratkaista henkilöstöresurssien ongelmia yhdessä asiakkaidemme tukena. Työntekijöille haluamme olla paras työnantaja sekä tukea urapolulla työntekijöitämme.

Etsimme nyt LÄHIHOITAJIA asiakkaillemme Pirkanmaan alueelle vakituisiin työsuhteisiin sekä määräaikaisiin sijaisuuksiin.  

Edellytyksenä tehtävään valitsemiselle on lähihoitajan tutkinto, voimassa olevat lääkeluvat sekä hygieniapassi. Aikaisempi kokemus lähihoitajan työstä katsotaan eduksi. Toivomme että olet oma-aloitteinen,  joustava alan ammattilainen, ja sinulla on valmius tehdä vuorotyötä.
 Töitä on mahdollista tehdä osa-aikaisesti tai kokoaikaisesti.

HUOMIOIMME myös alan loppusuoralla olevat opiskelijat!

Töitä on tarjolla kokeneille konkareille kuin vasta työuraansa aloittelevilla, motivoituneille, tulevaisuuden tekijöille.

Mikäli kiinnostuit, jätä meille hakemus mahdollisimman pian!

Lisätietoja paikasta voi kysyä sähköpostilla johanna@tukimuuri.fi

Osaamisalue:

Tukimuuri Oy

Tukimuuri Oy on ammattitaitoinen ja nykyaikainen henkilöstöpalvelualan yritys, joka on keskittynyt erityisesti taloushallinnon henkilöstöön. Perusideamme on luoda kestäviä suhteita työntekijöidemme ja asiakkaidemme välille, sekä olla Tukimuurina arjen sujumisessa.