TOTAL-Henkilöstöpalvelut Oy

Purkutyöntekijä, Kuopio

  • Sijainti Kuopio
  • Julkaistu 17.04.2024, 0:00
  • Haku päättyy 05.05.2024, 23:59
  • 05.05.2024, 23:59

Purkutyöntekijä, Kuopio

Purkutyöntekijä, Kuopio, 3 paikkaa, TOTAL-Henkilöstöpalvelut Oy, Kuopio

Etsimme motivoituneita purkutyöntekijöitä kevään ja alkukesän aikana alkaviin projekteihin Kuopion alueelle. Tässä tehtävässä vastaat rakennusten ja rakenteiden purkamisesta turvallisesti ja tehokkaasti.

Purkutyöntekijän päivään kuuluu monipuoliset purkutyöt erilaisissa rakennus- ja saneerauskohteissa. Työskentelet tiimissä erilaisten työkalujen ja laitteiden kanssa, joten toivomme että erityyppisten purkukoneiden, porakoneiden ja käsityökalujen käyttö on sinulle tuttua. Työ sisältää myös huolellista jätteiden lajittelu ja kierrätystä. Aikaisempi kokemus purkutyöstä katsotaan eduksi. Toivomme hakijoilta myös kykyä työskennellä tiimissä sekä itsenäisesti. Hyvä fyysinen kunto ja valmius raskaisiin fyysisiin työtehtäviin on myös tarpeen sekä tehtävä edellyttää voimassa olevaa työturvallisuuskorttia, voimme tarvittaessa avustaa sen hankinnassa.

Tarjolla on mahdollisuus työskennellä monipuolisissa ja mielenkiintoisissa projekteissa. Maksamme kovasta työstä kilpailukykyisen palkkauksen ja mahdollisuuden edetä uralla purkualan ammattilaiseksi. Työt alkavat sopimuksen mukaan kevään / alku kesän aikana.

Toivomme Sinulta:

– reipasta asennetta ja hyvää fyysistä kuntoa
– raudanlujaa asennetta ja aktiivista työotetta
– työturvallisuuskorttia, tulityökortti lasketaan eduksi

Tarjoamme Sinulle:

– työpaikan hyvästä työporukasta sekä mahdollisuuden päästä kerryttämään kokemusta alan työstä
– kunnolliset työvarusteet ja välineet työssä suoriutumiseen
– Kilpailukykyisen omaa osaamistasi vastaavan palkan

Täytä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro meille, mitä sinulla olisi tarjottavana asiakasyrityksellemme.

Total-Henkilöstöpalvelut on henkilöstötalo, joka pyrkii edistämään ja lisäämään pidempikestoisia työsuhteita. Olemme keskittyneet laadukkaaseen ja pitkäjänteiseen yhteistyöhön asiakasyritystemme kanssa, mikä mahdollistaa pidempiaikaisten työsuhteiden tarjonnan ja usein vakinaistumisen mahdollisuuden työnhakijoillemme. Työllistämme vuosittain satoja osaajia asiakkaillemme, useille eri aloille. Toimimme paikallisesti Uudellamaalla, Pirkanmaalla, Keski-Suomessa ja Itä-Suomessa.

Työkokemus:ei lainkaan – 1v
Työ alkaa:sopimuksen mukaan
Työn kesto:3 – 6 kk
Työaika:kokoaikatyö
Yhteystiedot:Timo Suhonen puh. 0400 552 675
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: