Tokmanni Oy

Kassa-myyjä, Porvoo (vakituinen 25 h/vko)

  • Sijainti Porvoo
  • Julkaistu 16.04.2024, 0:00
  • Haku päättyy 05.05.2024, 3:00
  • 05.05.2024, 3:00

Kassa-myyjä, Porvoo (vakituinen 25 h/vko)

Kassa-myyjä, Porvoo (vakituinen 25 h/vko), Tokmanni Oy, Porvoo

Tokmannin halvat hinnat tuottavat iloa ja hyötyä, sekä helpottavat asiakkaan elämää. Työskentelemme yhdessä tämän tavoitteen puolesta ja tarjoamme asiakkaillemme halvan hinnan lisäksi myös sujuvan ja nopean asioinnin myymälöissämme sekä laajan ja vastuullisesti hankitun ja tuotetun tuotevalikoiman. Tokmanni Group Oyj on yksi Pohjoismaiden johtavista halpakauppakonserneista. Onnistuneen asiakaskokemuksen takaamiseksi työskentelemme yli 6000 työntekijän voimin yhteensä yli 370:ssä Tokmanni-, Dollarstore-, Bigdollar-, Miny-, Click Shoes- ja Shoe House -myymälässämme sekä verkkokaupoissamme. Vuonna 2023 Tokmanni-konsernin liikevaihto oli 1 392,7 miljoonaa euroa ja vertailukelpoinen liikevoitto 98,8 miljoonaa euroa. Tokmanni Group Oyj:n osakkeet on listattu Nasdaq Helsingin pörssilistalle. Meille tokmannilaisille on tärkeää, että toimimme vastuullisesti ja tehokkaasti ympäristöstä ja ihmisistä välittäen. Kannustamme sekä autamme henkilöstöämme kehittämään osaamistaan ja panostamme hyvään yhteishenkeen. Avaamme jatkuvasti uusia myymälöitä ja rekrytoimme uusia osaajia. Etsimme joukkoomme erilaisilla osaamistaustoilla varustettuja henkilöitä monenlaisiin työtehtäviin. www.tokmanni.fi https://tyopaikat.tokmanni.fi/

Hei!

Nyt on maailman paras ostaja hankkinut hyllyt täyteen laatutuotteita ja meillä on tarjolla työpaikkoja asiakaspalveluhenkisille ja vauhdikkaasta työstä nauttiville työkavereille! Haluatko sinä mukaan ystävälliseen porukkaamme?

Kassa-myyjänä pääset yhdessä työkavereidesi kanssa varmistamaan asiakkaillemme mukavan ja mutkattoman asiointikokemuksen Tokmannin myymälässä.

Tyypillinen työpäiväsi sisältää asiakaspalvelua kassalla ja infossa, joten aiempi kassa-, info- ja Veikkausosaaminen katsotaan eduksesi. Toisinaan päiviisi voi sisältyä myös tuotteiden hyllytystä, tuotteiden esillelaiton suunnittelua ja toteutusta sekä myymälän viihtyisyydestä huolehtimista. Tärkeä osa työtäsi on myymälässämme asioivien asiakkaidemme auttaminen erilaisissa kysymyksissä, ja aina autamme myös toisiamme, kun tiimissä tarvitaan apua.

Kattavan valikoimamme ansiosta pääset laittamaan esille esimerkiksi pukeutumiseen, vapaa-aikaan sekä kodin arkeen ja kunnostamiseen liittyviä tuotteita ja opastamaan asiakkaitamme monenlaisissa kysymyksissä.

Työ alkaa mahdollisimman pian ja työaika on 25 h/vko. Sinulla on meillä työskennellessäsi myös mahdollisuus tehdä osa sopimuksesi tunneista tai lisätunteja työskentelemällä lähimyymälöissäsi. Täytämme tehtävän heti, kun löydämme sopivan työkaverin joukkoomme, joten toimithan pian!

Voit olla etsimämme työkaveri, jos olet täysi-ikäinen ja sinulla on:

 – Iloinen asiakaspalveluasenne
 – Hyvät vuorovaikutustaidot ja yhteistyökyvyt sekä sosiaalista pelisilmää
 – Halu toimia liikkuvassa ja vauhdikkaassa työssä
 – Oma-aloitteinen ja asioita tehokkaasti loppuun saattava työskentelytyyli
 – Mahdollisuus työskennellä vaihtelevissa työvuoroissa arkisin ja viikonloppuisin
 – Halu tehdä työsi hyvin, ylpeyttä omasta ammattitaidostasi sekä kiinnostusta oman ammattitaidon kehittämiseen

Kassa-myyjän työssä vastaanotetaan ja siirrellään painaviakin tuotteita kumarrellen ja kurkottaen, joten työssä tarvitaan hyvää fyysistä kuntoa ja liikkuvuutta.

Kaupallinen koulutus ja kokemus kaupan alalta katsotaan eduksesi, mutta tärkeintä meille on positiivinen asenteesi sekä aito kiinnostus kaupan alaa ja myymälätyöskentelyä kohtaan.

Palkkaus:Aikapalkka
Työ alkaa:Mahdollisimman pian
Työn kesto:yli 12 kuukautta
Työaika:osapäivätyö, 25.0-25.0 tuntia viikossa
Yhteystiedot:Myymäläpäällikkö Pia Wiljander, pia.wiljander@tokmanni.fi
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: