Tilipalvelu Rantalainen Oy

Senior Advisor, kansainväliset taloushallinnon pa

  • Sijainti Helsinki
  • Julkaistu 23.04.2024, 0:00
  • Haku päättyy 12.05.2024, 23:59
  • 12.05.2024, 23:59

Senior Advisor, kansainväliset taloushallinnon pa

Senior Advisor, kansainväliset taloushallinnon pa, Tilipalvelu Rantalainen Oy, Helsinki

Kiinnostaisiko työ kansainvälisten asiakkuuksien parissa osana moninaista tiimiä? Haluatko työskennellä taloushallintoalan johtavassa huippuasiantuntijoiden organisaatiossa? Rantalaisella yhdistyvät vastuu ja vapaus sekä mahdollisuus hyödyntää osaamistasi monipuolisesti!

Rantalainen on Suomen markkinajohtaja tilitoimistopalveluliiketoiminnassa. Tällä hetkellä Rantalainen palvelee yli 60 eri toimipisteellä ympäri Suomen ja Tukholmassa. Tarjoamme kaikenkokoisten asiakkaidemme liiketoiminnan menestyksen tueksi monipuoliset taloushallinnon, henkilöstöhallinnon ja yritysverotuksen palvelut jo yli 1 700 asiantuntijan voimin. Tutustu meihin tarkemmin nettisivuillamme.

Kasvumme tueksi etsimme nyt asiantuntijaa rooliin Senior Advisor kansainvälisten asiakkuuksien pariin!

Tässä tehtävässä työskentelet osana kansainvälisten palveluiden tiimiämme keskittyen erityisesti isojen ja kansainvälisten asiakkuuksiemme taloushallinnon kokonaisvaltaiseen hoitamiseen. Senior Advisorina tuotat konsultoivalla otteella monipuolisia taloushallinnon palveluja asiakasyrityksillemme liittyen kirjanpitoon, talouden raportointiin ja ennusteisiin, tilinpäätöksiin, verotukseen sekä taloushallinnon kehittämiseen. Toimit asiakkaillemme talouden neuvonantajana ja työskentelet tiiviissä yhteistyössä asiakasyritysten johdon kanssa.

Työssäsi sinulla on aina taustalla ammattitaitoisen tiimin ja koko monipuolisen asiantuntijaorganisaatiomme tuki. Rantalaisen sisäisten urapolkujen ja monipuolisten koulutusmahdollisuuksien kautta sinulla on mahdollisuus kehittää osaamistasi, laajentaa tehtävänkuvaasi tai edetä esimerkiksi esihenkilötehtäviin.

Tiimimme tukikohta sijaitsee aivan juna-aseman vieressä, viihtyisässä toimistossamme Myyrmäessä mutta voit halutessasi hyödyntää muitakin toimipisteitämme. Myös etätyö onnistuu meillä mainiosti, kunhan pääset silloin tällöin toimistolle moikkaamaan tiimikavereitasi. Tiimiläiset kuvailevat tiimiä moninaiseksi porukaksi, jossa kaikkia kunnioitetaan sekä tuetaan ja töitä tehdään iloisella meiningillä!

Mitä toivomme sinulta?

Toivomme, että sinulta löytyy taloushallinnon koulutus ja työkokemuksen kautta olet jo kerryttänyt asiantuntijuutta kansainvälisten yritysten taloushallintoon liittyen. Myös tilinpäätöksen laatiminen on sinulle tuttua. Pidät tiimityöskentelystä mutta pystyt kantamaan itsenäisesti vastuuta isoistakin kokonaisuuksista. Konsultoiva asiakastyö on sinulle luontevaa ja haluat aidosti palvella asiakkaitamme hyvin!

KLT-tutkinto on eduksi mutta mikäli sinulta ei sitä vielä löydy, tuemme sinua halutessasi sen suorittamisessa ja palkitsemme suoritetusta tutkinnosta. Tehtävässä tarvitset suomen ja englannin kielitaitoa. Myös kaikki muu kielitaito, erityisesti ruotsin kielitaito, katsotaan eduksi.

Mitä Rantalainen tarjoaa sinulle?

Tarjoamme kiinnostavan ja vastuullisen toimenkuvan Suomen johtavassa tilitoimiostossa. Saat meillä sisäisen tuen työhösi, laajat koulutusmahdollisuudet ja nykyaikaiset työvälineet, kuten sähköpöydän etätyöskentelyyn. Joustavana työnantajana tarjoamme sinulle vapauden suunnitella omaa työtäsi, liukuvan työajan ja etätyömahdollisuuden, jotta työn ja muiden elämän osa-alueiden yhdistäminen olisi sujuvaa.

Haluamme olla taloushallintoalan paras työpaikka ja johtomme on sitoutunut tähän tavoitteeseen! Rantalaisella jokaista työntekijää arvostetaan omana itsenään ja sinua odottaakin meillä hyvä työympäristö sekä reilu arvomaailma. Meillä taloushallinto on keskiössä ja haluamme varmistaa asiantuntijoidemme osaamisen ajantasaisuuden tarjoamalla monipuoliset koulutus- sekä kehittymismahdollisuudet. Lue lisää kattavista henkilöstöeduistamme sekä Rantalaisesta työnantajana sivuiltamme (https://www.rantalainen.fi/tyopaikat/).

Hae paikkaa mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 12.5.2024. Kerrothan hakemuksessasi myös palkkatoiveesi. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja teemme valinnan heti sopivan henkilön löydyttyä eli älä turhaan odota viimeiseen hakupäivään!

Jos haluat kuulla lisää tehtävästä tai tulevasta tiimistäsi, olethan yhteydessä meihin! Lisää tehtävästä kertoo palvelupäälliköt Taru Sarvi (010 321 6721) sekä Ritva Paloheimo (010 321 6879).

Palkkaus:Katso kuvaus
Työkokemus:yli 5 vuotta
Työ alkaa:Katso kuvaus
Työn kesto:yli 12 kuukautta
Työaika:kokoaikatyö
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: