Tietokeskus Finland Oy

IT -asiantuntija lähitukeen Raumalle

  • Sijainti Rauma
  • Julkaistu 22.04.2024, 0:00
  • Haku päättyy 05.05.2024, 23:59
  • 05.05.2024, 23:59

IT -asiantuntija lähitukeen Raumalle

IT -asiantuntija lähitukeen Raumalle, Tietokeskus Finland Oy, Rauma

Tule mukaan asiantuntevaan tiimiimme, jossa pääset haastamaan itseäsi ja kehittymään!

Mihin sinua ja osaamistasi tarvitaan?
Etsimme tiimimme IT -asiantuntijaa työskentelemään asiakkaamme Metsä Groupin Rauman tuotantolaitoksilla monipuolisissa lähituen tehtävissä.

Päivittäisessä lähitukityössäsi vastaat asiakkaan IT-ympäristöjen toimivuudesta niin tehdas- kuin toimistoympäristössäkin.

Tärkeimpiin tehtäviisi kuuluvat tuotannon IT-järjestelmien toiminnan varmistaminen ja ongelmanselvitys yhdessä eri sidosryhmien kanssa. Osallistut myös IT-ympäristön kehitys- sekä ylläpitoprojekteihin keskeisenä toteuttajana. Lisäksi työtehtäviisi kuuluvat myös erilaiset laiteasennukset ja laitteiden käyttöönotot sekä loppukäyttäjien lähituen tehtävät.

Varmistat omalta osaltasi hyvän asiakaskokemuksen toimimalla asiantuntevasti ja hyvällä palveluasenteella. Työskentelemme asiakkuudessa Metsän IT-johdon alaisuudessa ja roolisi asiakkuudessa onkin keskeinen – luotettuna IT-asiantuntijana.

Tehtävässä ei ole mahdollisuutta etätyöskentelyyn, koska tehtävänkuva on lähitukea. Palveluaikamme asiakkaan tiloissa on arkisin klo 8-16.

Menestyt tehtävässä, jos sinulla on

– Aiempaa monipuolista kokemusta IT-tuen tehtävistä asiakasrajapinnassa

– Monipuolista IT-laitteiden ja ohjelmistojen tuntemusta

– Perustuntemusta verkkotekniikan erilaisista ratkaisuista ja laitteista sekä konesaliratkaisuista

– Perustason osaamista Windows-palvelimista ja -työasemaympäristöistä

– Rohkeutta tarttua haasteisiin ja selvittää asioita omatoimisesti

– Hyvät valmiudet itsenäiseen ongelmanratkaisuun

– Halu oppia ja kehittää osaamistasi käytännön työtehtävissä

– Hyvät asiakaspalvelu- ja vuorovaikutustaidot sekä suomeksi että englanniksi

– Ajokortti

Soveltuva peruskoulutus IT-alalta on ehdottomasti eduksi, mutta sitäkin enemmän arvostamme kokemusta sekä alasta innostunutta asennetta ja halua oppia sekä valmiutta omaksua nopeasti erilaisia järjestelmiä.

Lisäksi katsomme eduksesi aikaisemman kokemuksen työskentelystä tuotantolaitosympäristössä sekä automaatiojärjestelmien tuntemuksen.

Mitä tarjoamme sinulle?
Tässä tehtävässä työskentelet yhdessä metsäteollisuuden moderneimmista ja edistyksellisemmistä laitoksista. Työssäsi pääset näkemään mitä hyvin toteutetut IT -ratkaisut mahdollistavat ja esimerkiksi millaista automaatiota isossa tehdasympäristössä käytetään.

Työtehtävissäsi saat mahdollisuuden oppia paljon uutta, kehittää monipuolisesti IT-taitojasi ja osaamistasi sekä kehittyä asiantuntijana.

Lupaamme sinulle sosiaalisen ja sitoutuneen tiimimme tuen – asiantuntevat kollegasi ovat aina valmiita auttamaan sinua onnistumaan!

Tulevan tiimisi mielestä tehtävässä parasta ovat työtehtävien vaihtelevuus ja monipuolisuus. He arvostavat työkavereita, joiden kanssa työskentely on mukavaa ja joilta löytyy kylmähermoisuutta ongelmatilanteiden itsenäiseen selvittämiseen sekä niistä viestimiseen.

Meillä on käytössä puhelin- ja lounasetu. Lisäksi saat käyttöösi monipuolisen liikunta- kulttuuri- ja hyvinvointiedun. Pääset hyödyntämään yhteistyökumppaniemme monipuolisia vaihtuvia etuja arjen hankinnoissasi.

Haluamme tukea työntekijöidemme hyvinvointia monipuolisin laajennetuin työterveyspalveluin, joihin kuuluvat mm. erikoislääkärikäynnit, päivystyshoito myös iltaisin ja viikonloppuisin, hammastarkastukset sekä tapaturmista (myös vapaa-ajalla) aiheutuva pienimuotoinen leikkaushoito.

Haluatko tietää lisää tehtävästä?
Lisätietoja tehtävästä voit kysyä tiimin esihenkilöltä Emilia Hannulalta arkisin klo 15-16 numerosta 044 755 2270 tai sähköpostitse emilia.hannula@tietokeskus.fi

Onko tämä sinun paikkasi?
Haethan paikkaa jättämällä tietosi rekrytointijärjestelmäämme. Toivomme että kuulemme sinusta mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 3.5.2024.

Yhdessä, hyvällä fiiliksellä ja rohkeasti – Tietokeskus

Tietokeskus on kokoaan suurempi suomalainen ICT-alan yritys, joka tarjoaa kattavat perustietotekniikan palvelut, ratkaisut ja IT-laitteet asiakkailleen valtakunnallisesti. Asiakkaitamme ovat sekä Suomessa toimivat yritykset että suuret julkishallinnon organisaatiot. Palvelemme paikallisesti – samalla tukenasi ovat organisaatiomme lähes 500 osaajaa ympäri Suomen.

Palkkaus:Katso kuvaus
Työkokemus:yli 5 vuotta
Työ alkaa:Katso kuvaus
Työn kesto:yli 12 kuukautta
Työaika:kokoaikatyö
Yhteystiedot:Sonja Otranen, sonja.otranen@tietokeskus.fi
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: