Täyttö Oy

Traktori- ja maatalouskonemyyjä Lahteen!

  • Sijainti Lahti
  • Julkaistu 23.04.2024, 0:00
  • Haku päättyy 02.06.2024, 23:59
  • 02.06.2024, 23:59

Traktori- ja maatalouskonemyyjä Lahteen!

Traktori- ja maatalouskonemyyjä Lahteen!, Täyttö Oy, Lahti

Nyt on tuloshakuiselle maatalouskoneista tuntemusta omaavalle paikka TRAKTORI- JA MAATALOUSKONEMYYJÄNÄ Päijät-Hämeen alueella – Lue lisää!

Etsimme asiakkaallemme nyt myyntitykiksikin kutsuttavaa TRAKTORI- JA MAATALOUSKONEMYYJÄÄ omatoimiseen ja vastuulliseen työhön Päijät-Hämeen alueelle!

Mitä tulet työssäsi tekemään? Työssäsi tulet vastaamaan New Holland -traktoreiden, -puimureiden, sekä -työkoneiden uusmyynnistä Päijät-Hämeen alueella itsenäisesti, sekä myös menestyksekkäästä vaihtokonekaupasta. Kauppaa tehdään paljon asiakkailla, eli liikkumista omalla myyntialueella tulee varmasti myös tehtyä! Työaika painottuu arkipäivisin klo 8-16 välille, mutta kauppoja tehdään ajoittain myös viikonloppuisin.

Mitä me sinulta toivomme? Toivomme sinulta aktiivista, innostunutta ja myyntihenkistä tarttumista työhön. Asiakaspalveluhenkisyys, maatalouskoneiden tuntemus ja Päijät-Hämeen myyntialueen tunteminen on työssäsi tärkeää. Taustasi voi olla joko kaupallinen tai maatalouspainotteinen, ja selvää etua tehtävään saat kattavasta kokemuksesta konekaupasta ja maatalouskoneista!

Mitä me sinulle tarjoamme? Me tarjoamme sinulle kannustavan palkkausmallin kiinteällä pohjapalkalla ja myyntiprovisiolla, sekä paikan innostavasta porukasta jossa kehittyä maatalouskoneiden sekä myynnin ammattilaiseksi! Koneiden huolto löytyy samasta yrityksestä, joten tekninen tuki on myyjälle aina lähellä.

Kuulostiko juuri sinun hommaltasi? Jos kyllä, niin jätä hakemuksesi pikimmiten tai soita suoraan Samille! Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Sami Voutilainen, sami@taytto.fi tai puh. 050 336 5005.

Palkkaus:Sopimuksen mukaan, ks. ilmoitus
Työkokemus:1-5 vuotta
Työ alkaa:Heti sopivan henkilön löydyttyä
Työn kesto:yli 12 kuukautta
Työaika:kokoaikatyö
Yhteystiedot:Sami Voutilainen, sami@taytto.fi tai puh. 050 336 5005.
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: