Tampereen kaupunki

OMA-valmentaja / Työllisyys- ja kasvupalvelut

  • Sijainti Tampere
  • Julkaistu 24.04.2024, 0:00
  • Haku päättyy 08.05.2024, 23:59
  • 08.05.2024, 23:59

OMA-valmentaja / Työllisyys- ja kasvupalvelut

OMA-valmentaja / Työllisyys- ja kasvupalvelut, Tampereen kaupunki, Tampere

Tehtävämme on työvoima- ja yrityspalvelujen järjestäminen ja tuottaminen työnhakija-, työnantaja- ja yritysasiakkaillemme. Autamme työnantajaa ja työntekijää kohtaamaan. Edistämme työperäistä maahanmuuttoa sekä tuemme maahanmuuttajien kotoutumista, työllistymistä ja yrittäjyyttä. Kaikessa tekemisessämme näkyy rohkeus, halu kehittää ja kehittyä.

Teemme työtä uudistavalla otteella työllisyyden ja kaupungin elinvoiman edistämiseksi. Olemme mukana Pirkanmaan työllisyyden edistämisen kuntakokeilussa ja valmistaudumme parhaillaan TE-palvelut 2024-uudistukseen.

Etsimme joukkoomme OMA-valmentajaa määräaikaiseen virkasuhteeseen 30.6.2025 saakka rakentamaan tulevaisuuden toimivia työmarkkinoita! Aloitus tehtävässä on sopimuksen mukaan.

Meillä pääset mukavaan ja rentoon porukkaan, jota yhdistää tekemisen meininki. Työpaikkasi on Rekrytointipalvelut ja kohtaanto -palvelukokonaisuutemme. Sen tehtävänä on edistää työnhakijoiden ja työnantajien kohtaamista sekä kehittää uusia innovatiivisia ratkaisuja työnantajien työvoimatarpeisiin laajassa verkostoyhteistyössä.

OMA-valmentajana tehtäväsi painottuu työnhaun alkuvaiheen palveluihin. Tehtävässäsi keskeisintä on edistää työtä hakevien nopeaa työllistymistä. Arvioit asiakkaan kohtaanto-statuksen kasvokkain ja/tai monikanavaisesti sekä edistät nopeaa työllistymistä kantaaottavalla työotteella. Tehtäviisi kuuluu myös alkuvaiheen työttömyysturva-asiat ja niistä informoiminen, asiakkaan neuvonta omatoimisessa työnhaussa sekä aktiivisesti erilaisten työpaikkojen tarjoaminen.

Tehtävä sisältää laajaa julkisen vallan käyttöä asiakkaan palveluprosessissa. Tämän vuoksi tulee hallita ja osata soveltaa työtä ohjaavaa lainsäädäntöä. OMA-valmentaja vastaa siitä, että hän toimii tehtävässään lainmukaisesti, yhdenvertaisuutta ja hyvää hallintoa noudattaen. Tehtävässä onnistumiseksi tarvitset muutoskyvykkyyttä, positiivista asennetta, paineensietokykyä sekä hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on soveltuva korkeakoulututkinto sekä hyvä suomen kielen kirjallinen ja suullinen taito.

Katsomme eduksi, jos sinulla on ajantasaista kokemusta ja/tai perehtyneisyyttä työmarkkinoiden ja elinkeinoelämän toiminnasta erityisesti Pirkanmaalla sekä työvoima- ja yrityspalveluista, jotka edistävät työllisyyttä ja kohtaantoa. Lisäksi katsomme eduksi tuntemuksesi vastuualueen keskeisistä verkostoista ja toimintaa ohjaavasta lainsäädännöstä.

Tampereen kaupungin työntekijänä saat käyttöösi monenlaisia etuuksia. Kaupunki tarjoaa lounasedun monissa sopimusravintoloissaan. Käytössäsi on yksityinen työterveyshuolto, työmatka- sekä liikunta- ja kulttuurietu. Tampereen kaupunkikonsernin vakuutuskassan jäsenenä tuet hyvinvointiasi ja saat taloudellista turvaa sairauden varalle. Työskentelet hybridimallissa ja käytössäsi on joustava työaika, modernit työskentelyvälineet ja toimitilat sekä monipuoliset kehittymis- ja kouluttautumismahdollisuudet ja uralla etenemisenpolut kaupunkiorganisaation sisällä.

Palkka koostuu tehtäväkohtaisesta palkasta 2989,20 €/kk, työkokemuslisästä sekä mahdollisista muista palkanlisistä.

Lisätietoja tehtävästä antavat tiimiesihenkilöt Helena Koskela puh. 050 396 1219 ja Arja Kemppainen puh. 040 806 3615. Sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@tampere.fi.

Käytämme virassa kuuden kuukauden koeaikaa. Pyydämme, että liität kopiot kelpoisuuden osoittavista tutkintotodistuksista sähköiseen hakemukseen Kuntarekryyn. Alkuperäiset todistukset katsotaan mahdollisessa haastattelussa.

Hakuaika päättyy 8.5.2024.

Tehtäviä haetaan Kuntarekryssä Hae työpaikkaa -painikkeesta. Ohjeita hakemiseen löydät https://www.tampere.fi/tyo.
Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoa hakemisesta saat Monetra Pirkanmaan rekrytointipalveluista puh. 040 806 3184, rekrytointi.pirkanmaa@monetra.fi.

Näetkö itsesi jo osana meitä? Tervetuloa Tampereen tekijäksi!

Palkkaus:Kiinteä palkka, 2989,20 – 3228,34 €/kk
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Työn kesto:6 – 12 kk, Sopimuksen mukaan
Työaika:kokoaikatyö
Hakemus:Tiimiesihenkilöt Arja Kemppainen, puh. 040 806 3615 ja Helena Koskela, puh. 050 396 1219, sähköpostisoitteet muotoa etunimi.sukunimi@tampere.fi
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: