Suomen Terveystalo Oy

Lastenpsykiatrian erikoislääkäri

  • Sijainti Helsinki
  • Julkaistu 03.01.2024, 0:00
  • Haku päättyy 30.06.2024, 23:59
  • 30.06.2024, 23:59

Lastenpsykiatrian erikoislääkäri

Lastenpsykiatrian erikoislääkäri, Suomen Terveystalo Oy, Helsinki

Tervetuloa töihin Terveystalo Julkisiin palveluihin!

Toimimme valtakunnallisesti ja meiltä löytyy monipuolisia työmahdollisuuksia
lastenpsykiatrian erikoislääkäreille julkisen puolen toimipaikoissa ympäri Suomea. Meillä sinulla on mahdollisuus räätälöidä omaa työnkuvaasi huomioiden ammatilliset mielenkiinnon kohteesi sekä elämäntilanteesi. Meillä on mahdollista työskennellä harvajaksoisesta säännölliseen kokopäivätyöhön. Tarkoituksemme on rakentaa Sinulle mielekäs työkokonaisuus, joka tukee myös jaksamista ja työhyvinvointia tärkeässä työssä.

Voit työskennellä sekä erikoissairaanhoidossa että perusterveydenhuollossa esimerkiksi lastenpsykiatrian poliklinikalla tai perheneuvolassa. Perinteisen lähityön lisäksi meiltä löytyy etätyömahdollisuuksia, myös ulkomailta käsin tietyin rajauksin.

Tarjoamme sinulle

 – monipuoliset työmahdollisuudet
 – työsi tueksi ammattitaitoisen ja sitoutuneen moniammatillisen työyhteisön sekä laajan kollegaverkoston
 – mahdollisuuden kehittää osaamistasi ja rakentaa urapolkuasi
 – ison konsernin hyvät työkäytännöt ja edut

Kaikissa työsuhteeseesi liittyvissä asioissa sinua auttaa oma yhteyshenkilösi. Teemme parhaamme, jotta sinun työsi olisi mahdollisimman sujuvaa ja saisit keskittyä kliiniseen työskentelyyn. Kannustamme lääkäreitämme osallistumaan koulutuksiin ja järjestämme tiimiläisillemme myös työnohjausta.

Saatat olla etsimämme henkilö, jos

olet lastenpsykiatrian erikoislääkäri tai erikoistumassa lastenpsykiatriaan sekä sinua kiinnostaa työmahdollisuudet julkisella sektorilla. Joissakin työtehtävissä riittää myös perehtyneisyys erikoisalaan.

Haluatko mukaan?

Lisätietoja sinulle antaa aluekoordinaattori Henni Laakkonen-Purmonen p. 043 826 4063, henni.laakkonen-purmonen@terveystalo.com. Olethan yhteydessä ja suunnitellaan sinulle yhdessä toiveidesi mukainen työkokonaisuus.

Tervetuloa Terveystaloon!

Palkkaus:Sopimuksen mukaan
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Työn kesto:yli 12 kuukautta
Työaika:kokoaikatyö
Yhteystiedot:Nimi: Henni Laakkonen-Purmonen, Puhelin: 043 826 4063, Sähköposti: henni.laakkonen-purmonen@terveystalo.com
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: