Suomen Terveystalo Oy

Hoitoapulainen Turku

  • Sijainti Turku
  • Julkaistu 22.11.2023, 0:00
  • Haku päättyy 19.05.2024, 23:59
  • 19.05.2024, 23:59

Hoitoapulainen Turku

Hoitoapulainen Turku, Suomen Terveystalo Oy, Turku

Terveystalossa jokainen pääsee tekemään sitä, mikä on itselle tärkeintä. Me keskitymme työssämme olennaiseen, terveyteen. Meillä jokainen on oma arvostettu itsensä, oman alansa huippuosaaja ja tärkeä osa työyhteisöä. Taistelussa terveemmän elämän puolesta meistä jokainen on tärkeimmän tekijä. Etsimme nyt osaavaan ja motivoituneeseen joukkoomme tarvittaessa töihin kutsuttavia Hoitoapulaisia Turkuun.

Tutustu tehtävään ja hae!

Hoitoapulaisena Terveystalossa pääset tutustumaan kirurgisen potilaan hoitotyöhön ja laitoshuoltajan tehtäviin. Työtehtäviisi kuuluu laitoshuoltajan tehtävien lisäksi varallaolo kirurgisella vuodeosastolla yöaikaan.

Tehtävä on tarvittaessa työhön kutsuttava, vuoden määräaikainen yötyö.

Lue lisää Terveystalossa työskentelystä täältä.

Miksi meille töihin?

Terveystalo on inhimillinen työntekopaikka, jossa sinä voit keskittyä olennaiseen. Meillä jokainen on oma arvostettu itsensä, oman alansa huippuosaaja ja tärkeä osa työyhteisöä. Hyvän ja arvostavan työntekopaikan sekä laadukkaan perehdytyksen ja innostavien tehtävien lisäksi tarjoamme sinulle

 – Turvallisen, osaavan ja mukavan terveystalolaisen työyhteisön
 – Työntekopaikan, jossa voit luottaa siihen, että kaikki toiminta perustuu tutkittuun tietoon sen vaikuttavuudesta ja joka on tutkitusti terveyspalvelualan ammattilaisten suosikki Universumin ammattilaistutkimus 2020, 2021, 2022 ja 2023.

Mitä toivomme sinulta?

Saatat olla etsimämme henkilö, jos olet terveydenhuollon opiskelija, kuten lähihoitaja- tai sairaanhoitajaopiskelija. Työ sopii hyvin opiskeluiden ohessa tehtäväksi.

Kiinnostuitko tehtävästä?

Jätä yhteystietosi hakulomakkeen kautta viimeistään 15.12.2023 Huomioithan, että emme käsittele sähköpostitse lähetettyjä hakemuksia.

Mahdollisiin kysymyksiin vastaa mielellään palveluvastaava Sari Kotamäki p. 030 6339169 tai sari.kotamaki@terveystalo.com.

Tervetuloa Terveystaloon!

Palkkaus:Sopimuksen mukaan
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Työn kesto:6 – 12 kk
Työaika:osapäivätyö
Yhteystiedot:Nimi: Sari Kotamäki, Puhelin: 030 6339169, Sähköposti: Sari.Kotamaki@terveystalo.com
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: