Suomen Terveystalo Oy

Avoin haku Hammaslääkärit

  • Sijainti Helsinki
  • Julkaistu 17.01.2024, 0:00
  • Haku päättyy 14.07.2024, 23:59
  • 14.07.2024, 23:59

Avoin haku Hammaslääkärit

Avoin haku Hammaslääkärit, Suomen Terveystalo Oy, Helsinki

Hammaslääkäri

Terveystalossa on mielenkiintoisia työskentelymahdollisuuksia yksityisvastaanotoilla ympäri Suomea. Arvostamme osaamistasi ja olemme kiinnostuneita kuulemaan sinusta. Mikäli olet kiinnostunut työskentelemään Terveystalon yksityisvastaanotolla, voit jättää tällä avoimella hakemuksella yhteystietosi ja otamme sinuun pikaisesti yhteyttä.

Terveystalossa on noin kolmekymmentä toimipistettä aina Sodankylästä Helsinkiin. Suunterveyden huippuosaajamme tekevät työtä potilaan kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin eteen. Me näemme potilaan terveydenhoidon kokonaisuutena, johon suunterveys kuuluu olennaisena osana. Terveystalossa tulet työpaikkaan, jossa sekä hoidon laatu että potilaidemme ja ammattilaistemme hyvinvointi ovat aina etusijalla. Kaikki toimintamme rakentuu korkean lääketieteellisen laadun varaan. Noudatamme kansallisia hoitosuosituksia ja kehitämme lääketieteellistä laatua jatkuvasti. Yksityisen sektorin suunterveyden palvelumme kattavat kaikki hammaslääketieteen erikoisalat. Kehittämällä jatkuvasti toimintaamme varmistamme, että voimme tarjota asiakkaillemme parhaan mahdollisen hoidon. Toimimme yhden terveyden periaatteella, jossa suunterveys on osa kokonaisterveyttä ja päinvastoin. Potilaskeskeinen, ammattirajat ylittävä yhteistyö on meillä mahdollista sisäisen lähettämisen mallimme tuo potilaan keskiöön ja edesauttaa terveysvaikutteista työtämme uudella tavalla.

Meillä olet osa tiivistä ja moniammatillista työyhteisöä. Yksiköidemme laajat aukioloajat mahdollistavat vastaanoton pitämisen joustavasti sinulle sopivina ajankohtina. Arjen sujuvuudesta sekä perehdytyksestä tehtäviin ja käytettäviin laitteistoihin vastaavat jokaisesta yksiköstä löytyvä palveluvastaava yhdessä yksikön vastaavan hammaslääkärin kanssa. Lääketieteellisen osaamisesi tukena on laaja kollegaverkosto sekä osaava ja innostunut hoitohenkilöstö. Tervetuloa Terveystaloon osaavien ammattilaistemme joukkoon!

Haluatko mukaan?

Mikäli kiinnostuit, jätä yhteystietosi olen kiinnostunut -painikkeella tai ole yhteydessä Urapalveluiden Jenni Järvenpäähän, niin keskustellaan enemmän sinun työtoiveistasi.

Jenni Järvenpää
Vastaava ura-asiantuntija
jenni.jarvenpaa@terveystalo.com / p. 046 920 2697

Tervetuloa Terveystaloon!

Palkkaus:Sopimuksen mukaan
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Työn kesto:yli 12 kuukautta
Työaika:kokoaikatyö
Yhteystiedot:Nimi: Jenni Järvenpää, Puhelin: 046 920 2697, Sähköposti: jenni.jarvenpaa@terveystalo.com
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: