Suomen Terveystalo Oy

Asiakasneuvoja, vuorotteluvapaan sijaisuus, Espoo

  • Sijainti Espoo
  • Julkaistu 22.04.2024, 0:00
  • Haku päättyy 05.05.2024, 3:00
  • 05.05.2024, 3:00

Asiakasneuvoja, vuorotteluvapaan sijaisuus, Espoo

Asiakasneuvoja, vuorotteluvapaan sijaisuus, Espoo, Suomen Terveystalo Oy, Espoo

Me keskitymme työssämme olennaiseen, terveyteen. Meillä jokainen on oma arvostettu itsensä, oman alansa huippuosaaja ja tärkeä osa työyhteisöä. Etsimme nyt osaavaan ja motivoituneeseen joukkoomme Asiakasneuvojaa Espooseen vuorotteluvapaan sijaisuuteen. Tutustu tehtävään ja hae!

Taistelussa terveemmän elämän puolesta meistä jokainen on tärkeimmän tekijä.

Mitä työ pitää sisällään?

Nyt haemme Asiakasneuvojaa asiakaspalveluun vuorotteluvapaan sijaiseksi, määräaikaiseen 6 kk mittaiseen työsuhteeseen Espoon toimipisteille. Ajankohta on kesäkuusta joulukuuhun asti. Kotiyksikkönäsi toimii Ison omenan toimipiste, mutta työvuoroja on myös muissa Espoon toimipisteissämme. Työ on kaksivuorotyötä. Työvuorot sijoittuvat arkisin klo 7.15-20.30 välille sekä viikonloppuisin ja pyhinä klo 9.45-18.30.

Tehtävässä työskentelet asiakasneuvojan tehtävässä lääkäriasemalla, jossa työtehtäviisi sisältyy asiakaspalvelu kivijalassa ja muut toimistotyötehtävät.

Miksi meille töihin?

Terveystalo on inhimillinen työntekopaikka, jossa sinä voit keskittyä olennaiseen. Meillä jokainen on oma arvostettu itsensä, oman alansa huippuosaaja ja tärkeä osa työyhteisöä. Hyvän ja arvostavan työntekopaikan sekä laadukkaan perehdytyksen ja innostavien tehtävien lisäksi tarjoamme sinulle:

 – Monipuoliset työsuhteen edut, kuten lounas- ja virike-edun, kumppanialennukset ja kattavan työterveyshuollon, joka sisältää peruspalveluiden lisäksi muun muassa lähetteelliset erikoislääkärikäynnit ja lyhytpsykoterapian.
 – Tukemme ja kannustuksemme ammatilliseen kasvuun.
 – Työn, joka jättää elämässäsi tilaa myös niille kaikista tärkeimmille asioille. Tuemme työn ja vapaa-ajan yhteensovittamista muun muassa erilaisin vuoro- ja työaikajärjestelyin. Emme vain siksi, että se on tutkitusti toimivaa, vaan ennen kaikkea siksi, että se on inhimillistä.
 – Mahdollisuuden keskittyä työssäsi olennaiseen, siihen missä olet hyvä ja missä haluat vielä kasvaa.
 – Turvallisen, osaavan ja mukavan terveystalolaisen työyhteisön – niin etänä kuin kivijalassakin.

Mitä toivomme sinulta?

Saatat olla etsimämme henkilö, jos täytät vuorotteluvapaalle asetetut ehdot (kuvattu alla), olet ulospäinsuuntautunut, asiakaspalveluhenkinen sekä omaat hyvät vuorovaikutus- ja tiimitaidot.

Tehtävässä menestymistäsi tukevat:

 – hyvät tietotekniikkataidot
 – kielitaito (suomi, englanti, ruotsi)
 – aiempi kokemus asiakaspalvelutyö

Vuorotteluvapaan sijaisen ehdot

 – Sijaisen on oltava työtön työnhakija TE-toimistossa välittömästi ennen sijaisuuden alkamista.
 – Sijaiseksi käy henkilö, jonka työttömyys on yhdessä tai useammassa jaksossa kestänyt vähintään 90 kalenteripäivää vuorotteluvapaan alkamista edeltäneiden 14 kuukauden aikana. Poikkeus: Seuraavissa tilanteissa sijaiseksi voidaan palkata henkilö, jonka työttömyys on kestänyt vain yhden päivän välittömästi ennen sijaisuuden alkamista:
 – Henkilö on vuorotteluvapaan alkaessa alle 25-vuotias tai yli 55-vuotias.
 – Henkilö on alle 30-vuotias ja ammatillisen- tai korkeakoulututkinnon suorittamisesta on kulunut enintään vuosi.

 – Keskeneräiset opinnot ja mahdollinen yritystoiminta on selvitettävä TE-toimistossa.
 – Sijaiseksi ei voida palkata henkilöä, jota pidetään työttömyysturvalaissa määriteltynä päätoimisena opiskelijana tai päätoimisena yrittäjänä.

Lisätietoja vuorotteluvapaasta, vuorotteluvapaalaista ja tarvittavista lomakkeista löytyvät TE-palveluiden nettisivuilta.

Haluatko mukaan?

Ota rohkeasti yhteyttä asiakaspalvelun palveluvastaava Tanja Sjölund, jolta saat tehtävästä lisätietoja sähköpostitse tanja.sjolund@terveystalo.com.

Täytäthän sähköisen hakemuksen liitteineen viimeistään 5.5.2024 mennessä oheisen hakupainikkeen kautta. Huomioithan, että emme käsittele sähköpostitse lähetettyjä hakemuksia. Täytämme tehtävän sopivan henkilön löydyttyä.

Tervetuloa Terveystaloon!

Palkkaus:Muu
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Työn kesto:3 – 6 kk, 31.12.2024, Vuorotteluvapaan sijaisuus
Työaika:kokoaikatyö
Yhteystiedot:Tanja Sjölund, Tanja.Sjolund@terveystalo.com
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: