Suomen Pankki

HR Partner

  • Sijainti Helsinki
  • Julkaistu 10.04.2024, 9:00
  • Suljettu 24.04.2024, 0:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

HR Partner

Elämäsi työpaikka

Arvostamme asiantuntemustasi. Meillä saat tehdä yhteiskunnallisesti merkittävää työtä, haastaa ajatuksillasi ja ideoillasi. Arvostamme hyvää tasapainoa työn ja muun elämän välillä. Meillä nämä eivät ole vain sanahelinää vaan sitä aitoa arjen tekemistä. Vaikka olemme vakaa, emme suinkaan ole vakavia. Se, että olemme ylpeitä pankkilaisuudestamme, ei ole salaisuus.

Kollegamme jäädessä vanhempainvapaalle etsimme nyt HR-tiimimme tilapäiseksi vahvistukseksi sinua,

HR Partner 

Toimit esihenkilöiden tukena ja vastaat sinulle nimetyillä osastoilla tarjottavista HR-palveluista. Tärkeimpiä näistä ovat rekrytointien tuki, virkasuhdeasioihin liittyvä neuvonta ja esihenkilöiden sparraus sekä työhyvinvointiin liittyvä konsultointi. Olet mukana työterveyshuollon yhteistyössä ja työpaikkamme työhyvinvoinnin kehittämisessä. Olet tiimin tukena myös HR:n muiden hankkeiden läpiviennissä.  

Henkilöstöasiantuntijan määräaikainen virkasuhde täytetään ajalle 1.8.2024-30.9.2025.

Tulevassa HR-tiimissäsi on kahdeksan henkilöstöalan ammattilaista. Teemme työtä avoimessa, kollegoja arvostavassa ja toisiamme tukevassa luottamuksen ilmapiirissä. Suhtaudumme innovointiin ja muutoksiin positiivisesti. Tartumme aktiivisesti toimeen ja sitoudumme yhteisiin tavoitteisiin.

Mitä voit odottaa meiltä?

  • Monipuolisia työtehtäviä
  • Yksilöä arvostavaa johtamista
  • Työn ja vapaa-ajan arvokasta tasapainoa
  • Mahdollisuutta tehdä hybridityötä
  • Hyviä henkilöstöetuja, mm. kattavat työterveyshuollon palvelut, reilut vuosilomat, laaja lounasetu, liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointietu, työsuhdematkalippu- ja polkupyöräetu sekä monipuolista kerhotoimintaa ja vapaa-ajantiloja henkilöstön käyttöön. 
  • Vastuullista toimintaa
  • Aidosti hyvää työilmapiiriä
  • Kansainvälistä toimintaympäristöä. Toimimme osana Euroopan keskuspankkijärjestelmää

Tehtävä sijoittuu Suomen Pankin palkkausjärjestelmässä vaativuusluokkaan 15 (tehtäväkohtainen palkanosa 3 697 eur/kk). Lisäksi maksetaan suoriutumiseen ja ammatinhallintaan perustuvaa palkanosaa enintään 48 % tehtäväkohtaisesta palkasta. Henkilökohtainen osa määritellään valitun henkilön kokemuksen ja osaamisen mukaan.

Mitä odotamme sinulta?

Sinulla on kokemusta rekrytointien ja työ- tai virkasuhdeasioiden hoitamisesta sekä esihenkilöiden tukemisesta HR-asioissa. Myös HR-järjestelmien käyttö on sinulle tuttua. Aikaisempi kokemus Laura-rekrytointijärjestelmän ja SAP SuccessFactorsin käytöstä sekä työhyvinvoinnin tehtävistä (työhyvinvoinnin kehittäminen, yhteistyö työterveyshuollon kanssa, työsuojelutoiminta) auttaa tehtävien haltuunotossa. Sinulla on tehtävään sopiva korkeakoulututkinto.

Olet oma-aloitteinen, haasteita pelkäämätön ja palveluhenkinen. Sinulla on tuloksia aikaansaava työskentelyote. Olet kollegoja tukeva ja arvostava tiimin jäsen. Sinulla on hyvät työyhteisö-, viestintä- ja vuorovaikutustaidot. Viestit sujuvasti suullisesti ja kirjallisesti suomeksi vaativissakin tilanteissa. Hallitset englannin myös työkielenä.

Jos tunnistit itsesi yllä olevasta kuvauksesta, jätä hakemuksesi palkkatoivomuksineen viimeistään 23.4.2024. 

Lisätietoja tehtävästä antaa henkilöstöpäällikkö Antti Vuorinen, antti.vuorinen@bof.fi tai p. 050 344 3447. Puhelimitse tavoitat Antin parhaiten ti 16.4. klo 8–9.30 ja to 18.4. klo 15–16.30 välisinä aikoina.

Lue lisää Suomen Pankista työpaikkana ja tutustu henkilöstömme uratarinoihin.

Hakijalle voidaan tämän suostumuksella tehdä turvallisuusselvitys (turvallisuusselvityslaki 726/2014), terveystarkastus ja huumetesti. Osana rekrytointiprosessia voidaan käyttää myös soveltuvuusarviointia.

Monimuotoisuus, yhdenvertaisuus ja tasa-arvo ovat meille tärkeitä arvoja ja teemmekin jatkuvaa työtä monimuotoisuuden ja syrjimättömyyden varmistamiseksi. Arvostamme jokaisen asiantuntijuutta ja toimimme yhdessä tasavertaisina. Työilmapiirimme on turvallinen ja meillä jokaisen yksilöllinen tausta ja näkökulma nähdään arvokkaana voimavarana. Kannustamme hakijoita eri taustoista hakemaan osaksi organisaatiotamme.

Suomen Pankki on Suomen kansallinen keskuspankki ja eurojärjestelmän jäsen. Rakennamme taloudellista vakautta. Olemme yhteiskunnallisesti merkityksellisiä, monipuolisia ja haastavia työtehtäviä tarjoava vakaa ja vastuullinen työnantaja. Panostamme henkilöstömme osaamisen kehittämiseen ja hyvään johtamiseen. Kansainvälinen yhteistyö on arkipäiväämme. Meille henkilöstömme hyvinvointi sekä työn ja vapaa-ajan tasapaino ovat tärkeitä. Arvostamme toinen toisiamme ja meillä on hyvä työilmapiiri. Päätoimipisteemme sijaitsee Helsingin ydinkeskustassa.

Osaamisalue: