Sub Productions Oy

Ravintolatyöntekijä

  • Sijainti Kaarina
  • Julkaistu 10.04.2024, 0:00
  • Haku päättyy 10.05.2024, 23:59
  • 10.05.2024, 23:59

Ravintolatyöntekijä

Ravintolatyöntekijä, Sub Productions Oy, Subway Kaarina, Kaarina

Subway® on työpaikka, jossa jokainen päivä on erilainen! Meille ensiarvoisen tärkeää on, että jokainen työntekijämme viihtyy töissä ja saa tehdä monipuolisia työtehtäviä joustavin työajoin.

Etsimämme henkilö on iloinen, oma-aloitteinen, toimeen tarttuva ja aikaansaava joukkuepelaaja. Hymysi ei hyydy kiireenkään keskellä ja osaat toimia suunnitelmallisesti ja tehokkaasti. Et siis tarvitse aiempaa työkokemusta, sillä me opetamme kaiken tarvittavan!

Subway®-ravintoloita ei olisi ilman Sandwich Artisteja. Sandwich Artist on juuri se henkilö, joka loihtii asiakkaille juuri sen oikean ja halutuista raaka-aineista valmistetun Subin®. Sandwich Artistin työtehtävät eivät koostu ainoastaan Subien® valmistamisesta, vaan sisältävät myös asiakaspalvelua, kassanhoitoa, myynnin seurantaa, ravintolan siisteyden ja viihtyvyyden ylläpitoa.

Haemme Kaarinan toimipisteeseen työntekijää toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Työ sisältää iltavuoroja, arkisin sekä vuoroja viikonloppuisin,
45-60 h / 3 vk (sovittavissa ).

Olethan täysi-ikäinen, että pystyt työskentelemään kaikissa työvuoroissa.

Palkkaus: työehtosopimuksen mukainen palkka. Mahdollinen harjoitteluajan palkkaus määräytyy edellisen työkokemuksen tai koulutuksen perusteella.

Jos siis etsit työpaikkaa, jossa on mielenkiintoinen ja vauhdikas työympäristö, olet oikeassa osoitteessa!

Tarjoamme sinulle reilun, mukavan ja huumorintajuisen työympäristön. Meille on tärkeää, että työntekijämme viihtyvät meillä ja sen eteen teemme myös töitä. Lisäksi tarjoamme sinulle kokeneiden esimiesten ja yrittäjien tuen joka tilanteessa sekä hyvät henksuedut!

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten älä aikaile vaan laita hakemus tulemaan saman tien!

Palkkaus:MaRa TES:n mukainen
Työ alkaa:heti
Työn kesto:yli 12 kuukautta
Työaika:muu osa-aikatyö, 45-60 h / 3 vk (sovittavissa)
Hakemus:Vapaamuotoinen hakemus ja CV sähköpostilla osoitteeseen:

kaarina.hovirinnantie5@subway.fi

Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: