SSAB Europe Oy

Kehitysinsinööri

  • Sijainti Hämeenlinna
  • Julkaistu 25.04.2024, 0:00
  • Haku päättyy 12.05.2024, 23:59
  • 12.05.2024, 23:59

Kehitysinsinööri

Kehitysinsinööri, SSAB Europe Oy, Hämeenlinna

Haemme kehitysinsinööriä kylmävalssattujen ja metallipinnoitettujen tuotteiden prosessikehitykseen Hämeenlinnan tehtaalle.

Liittyminen SSAB-perheeseen tarkoittaa, että pääset mukaan matkallemme. Tämä matka on mielestämme elintärkeä planeettamme kestävän kehityksen kannalta. Teräs on ollut yksi tärkeimmistä materiaaleista yhteiskuntiemme kehityksen kannalta ja on sitä myös jatkossa. Sitä on rakennusten katoissa, kaupunkejamme yhdistävissä silloissa ja huomispäivän autoissa. SSAB on ylpeä historiastaan ja asemastaan erikoislujien terästen markkinajohtajana. Tiedämme kuitenkin myös, että teräksen tuotanto on yksi maailman suurimmista kasvihuonekaasujen tuottajista. Sen on muututtava. Sen vuoksi olemme kehittäneet maailman ensimmäisen fossiilivapaan terästuotannon sekä sitoutuneet muuttamaan oman toimintamme suurelta osin fossiilivapaaksi arviolta vuonna 2030. Osana SSAB:tä sinulla on keskeinen asema tämän tavoitteen saavuttamisessa ja koko terästeollisuuden vihreän siirtymän edistämisessä.

Työtehtävän kuvaus

Toimit sinkityksen prosessikehityksessä neljän hengen tiimin jäsenenä. Jäsenillä on tyypillisesti omat vastuuhankkeensa, mutta hankkeet voivat myös liittyä hyvinkin tiiviisti toisiinsa. Jatkuvan parantamisen ja prosessien kyvykkyyden kehittämisen lisäksi metallipinnoituksen fossiilivapauteen liittyvät hankkeet ovat nopeasti kasvava osa tiimimme työnkuvaa. Olet aktiivinen tuomaan esille omia ideoita, mutta samalla hyvä kuuntelija ja keskustelija. Teemme tiivistä yhteistyötä tuotannon ja kunnossapidon, tuotekehityksen sekä IT-organisaatioiden kanssa.

 
Pääasialliset työtehtävät

– Sinkitysprosessin ja siihen liittyvien teknologioiden kehitys

– Prosessin hajontojen pienentäminen ja häiriöiden vähentäminen

– Mittausten ja kerätyn datan hyödyntämisen kehittäminen

– Projekteihin osallistuminen joko vetäjänä tai asiantuntijana

 
Odotamme sinulta
        
Insinöörin tai diplomi-insinöörin tutkintoa prosessitekniikan, materiaalitekniikan tai konetekniikan alueelta

– Kokemusta prosessitekniikan kehityshankkeista, investointiprojekteista tai muusta käytännönläheisestä tutkimustoiminnasta, erityisesti kokemus sinkityksen tuotantoprosessista on plussaa

– Hyvät datan analysointitaidot, kokemus koneoppimisen käytöstä on etu
 
– Hallitset jo tai sinulla on halu oppia nykyaikaisten ohjelmistojen, esim. Matlab, MiniTab, SAS Viya tai ibaAnalyzer käyttöä

– Kommunikoit sujuvasti suomeksi ja englanniksi, ruotsi sekä muu kielitaito tuo etua

Tarjoamme sinulle

SSAB haluaa luoda monimuotoisen ja osallistavan ympäristön. Pohjaamme arvoihimme – päättäväinen, aito ja edelläkävijä – tehdessämme päivittäisiä päätöksiä ja pidämme asiakkaan aina toimintamme ytimessä. Se tekee meistä kaikista tiimipelaajia, joista jokaisella on halu kehittyä. Tullessasi SSAB:n palvelukseen sinusta tulee osa intohimoisten ongelmanratkaisijoiden organisaatiota, jossa tärkeitä haasteita ratkaistaan yhteistyöllä. Tuemme kasvuasi tarjoamalla turvallisen ja ystävällisen työpaikan, joka edistää työn ja vapaa-ajan tasapainoa. Jos haluat saavuttaa tämän, SSAB:llä sinulla on mahdollisuus laajentaa taitojasi ja kasvaa omalla alallasi tai sen ulkopuolella.

Tarjoamme työntekijöillemme laajan valikoiman arvostettuja etuja. Tässä on muutamia esimerkkejä:
 
– Kannustinpalkkio-ohjelmat
 
– Laajennettu työterveyshuolto
 
– Virkistysedut

Rekrytointiprosessi
 
1. Hae
 
2. Haastattelu
 
3. Arvioinnit
 
4. Yhteydenotto suosittelijoihin
 
5. Jatkokeskustelut
 
6. Terveystarkastus
 
7. Työsopimuksen allekirjoitus

Taustaselvitys voi olla osa rekrytointiprosessia. Terveystarkastukseen kuuluu myös huumausainetestaus.

Palkkaus:Sopimuksen mukaan
Työkokemus:1-5 vuotta
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Työn kesto:yli 12 kuukautta
Työaika:kokoaikatyö
Yhteystiedot:Lisätietoja tehtävästä antaa kehityspäällikkö Päivi Tamminen, ma 29.4. klo 14-15 ja pe 3.5. klo 13-14 puh. 040 844 3247.
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: