SOS-lapsikyläsäätiö

Ohjaaja, Mummun ja vaarin tupa Oulu

  • Sijainti Oulu
  • Julkaistu 09.04.2024, 15:35
  • Suljettu 23.04.2024, 0:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Ohjaaja, Mummun ja vaarin tupa Oulu

Rohkeus | Sitoutuminen | Luottamus | Vaikuttavuus | Vastuullisuus

Me SOS-Lapsikylässä puolustamme rohkeasti lapsen oikeuksia. Tavoitteenamme on, että jokainen lapsi ja nuori saa tarvitsemansa tuen kasvaakseen mahdollisuuksiensa mittoihin. Tule tekemään merkityksellistä ja vaikuttavaa työtä kanssamme!  

 
SOS-Lapsikylä hakee kohtaamispaikkatoimintaan Ouluun

OHJAAJAA (tuntityö)

määräaikaiseen työsuhteeseen vuoden 2024 loppuun asti.

Tietoa tehtävästä

Haemme SOS-Lapsikylän Mummun ja vaarin tupa -toimintaan ohjaajaa määräaikaiseen työsuhteeseen Ouluun avattavalle uudelle tuvalle. Mummun ja vaarin tuvat ovat matalan kynnyksen kohtaamispaikkoja lapsiperheille ja vapaaehtoisille ikäihmisille. Tupatoimintaa järjestetään arki-iltaisin. 

Ohjaajalla on yksi tupailta viikossa (0-4h/vko):

  • Rajakylän tupa, torstai klo 16.00-18.30

Työhön sisältyy perheiden kohtaamista ja vapaaehtoisten ohjaamista sekä tilojen siistimistä. Koska lämmin ruoka on keskeinen osa tupailtaa, tehtävään sisältyy tarvittaessa myös ruoan valmistusta. Tuvalla työtä tehdään pääsääntöisesti työparin kanssa.

Mitä me haemme? 

Toivomme ohjaajalta tehtävään sopivaa sosiaali-, terveys- tai kasvatusalan koulutusta, mutta työ sopii myös alan opiskelijalle. Lisäksi toivomme kokemusta lapsiperheiden kanssa työskentelystä. Kokemus vapaaehtoistoimijoiden ohjaamisesta katsotaan eduksi. 

Hakemamme ohjaaja on ennakkoluuloton, itseohjautuva, omaa hyvät vuorovaikutustaidot ja osaa toimia monikulttuurisessa toimintaympäristössä. 

Mitä me tarjoamme?

Tarjoamme sinulle merkityksellisen tehtävän SOS-Lapsikylän yleishyödyllisen työn parissa. Jos elämäntilanteeseesi sopii iltapainotteinen tuntityö ja olet kiinnostunut työstä maineikkaassa ja perinteikkäässä, mutta uudistuvassa järjestössä, hae meille töihin! Voit tutustua Mummun ja vaarin tupa -toimintaan lisää täällä: https://www.sos-lapsikyla.fi/lahella/mummun-ja-vaarin-tupa/ 

Lisätietoja: 

Lisätietoja tehtävästä antaa ehkäisevän työn koordinaattori Heidi Lötjönen 15.4. klo 8-9 ja 12-14, p. 044 493 91 35. Hae tehtävää 22.4. mennessä verkkosivujemme sähköisellä hakulomakkeella osoitteessa https://sos-lapsikyla.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=501. Hakulomake löytyy sivun alaosasta.

Haastattelemme hakijoita myös hakuajalla ja tehtävä pyritään täyttämään heti sopivan henkilön löytyessä, joten toivomme kuulevamme sinusta pian! Tehtävä alkaa 1.5.2024 tai sopimuksen mukaan.

Tehtävään valittavan tulee esittää rikosrekisteriote: Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 504/2002.

SOS-Lapsikylä

SOS-Lapsikylä on lapsen oikeuksia edistävä kansainvälinen lastensuojelujärjestö. Tavoitteenamme on, että jokainen lapsi ja nuori saa tarvitsemansa tuen kasvaakseen mahdollisuuksiensa mittoihin. Olemme voittoa tavoittelematon lastensuojelun asiantuntija, palveluntuottaja sekä lasten, nuorten ja perheiden auttaja. SOS-Lapsikylä on toiminut Suomessa vuodesta 1962, ja se on kansainvälisen SOS Children’s Villages -järjestön jäsen. Järjestöllä on toimintaa yli 130 maassa. 

sos-lapsikyla.fi | Twitter | LinkedIn | Facebook

Matkalla mahdollisuuksien mittoihin.

Osaamisalue: