SEY Suomen eläinsuojelu ry, Djurskyddet Finland rf

Asiantuntijatyön päällikkö

  • Sijainti Helsinki
  • Julkaistu 18.03.2024, 0:00
  • Haku päättyy 14.09.2024, 23:59
  • 14.09.2024, 23:59

Asiantuntijatyön päällikkö

Asiantuntijatyön päällikkö, SEY Suomen eläinsuojelu ry, Djurskyddet Finland rf, Helsinki

Organisaatiouudistuksemme myötä haemme nyt asiantuntijatyön päällikköä kasvavaan joukkoomme. Tehtävänkuvaasi kuuluu erityisesti tuotantoeläinten, mutta tarvittaessa myös muiden eläinryhmien hyvinvointiin liittyvä asiantuntija- ja vaikuttamistyö sekä Suomen että EU:n tasolla. Pyrit edistämään eläinten hyvinvointia tieteellisellä ja faktoihin perustuvalla argumentaatiolla ja tuotat aihepiiristä kirjallista materiaalia SEYn vaikuttamisviestinnän käyttöön. Suunnittelet ja ohjaat SEYn vaikuttamistyötä yhdessä toiminnanjohtajan kanssa. Verkostoidut alan sidosryhmien kanssa ja olet luontevasti yhteydessä lainsäätäjiin niin ministeriöissä, eduskunnassa kuin EU-parlamentissa. Siedät asioiden hidasta muuttumista ja ymmärrät kontekstin, jossa eläinten hyvinvoinnin edistämistä tehdään. Pystyt ohjaamaan muiden asiantuntijoiden työtä esimerkiksi tieteeseen perustuvien raporttien kirjoittamisessa. Tulevaisuudessa SEYn kasvaessa pyrimme palkkaamaan lisää asiantuntijoita, joiden lähiesihenkilönä toimit.

Mitä toivomme sinulta?

Tehtävässä menestyminen edellyttää soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa sekä vahvaa perehtyneisyyttä tuotantoeläinten hyvinvointiin ja eläinten hyvinvointiin tieteenalana. Arvostamme kokemusta tieteellisestä tutkimustyöstä ja julkaisuista. Kokemuksesi ansiosta pystyt ohjaamaan esimerkiksi hankkeissa toimivia eläinsuojeluasiantuntijoita. Tehtävässä tarvitset hyviä yhteistyö- ja verkostoitumistaitoja sekä kykyä sujuvaan suulliseen ja kirjalliseen viestintään suomeksi ja englanniksi. Olet hyvä argumentoimaan. Kokemus vaikuttamistyöstä katsotaan eduksi, mutta se ei ole välttämätöntä. Itsenäinen työskentely on sinulle luontevaa ja sinulla on aito halu toimia eläinten puolesta. Sinulla on kyky kohdata joskus haasteellisiakin tilanteita ja ymmärrät, että työsi tulokset voivat näkyä eläinten hyvinvoinnissa vasta vuosien päästä. Sinulla on joko jo kokemusta onnistuneesta lähiesihenkilötyöstä tai pystyt omaksumaan roolin lisäkoulutuksen avulla. Sähköisen viestinnän työkalut ovat sinulle tuttuja.

Mitä tarjoamme sinulle?

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja merkityksellisen työn Suomen suurimmassa eläinsuojelujärjestössä. Pääset vaikuttamaan eläinten hyvinvointiin valtakunnallisella ja EU-tasolla, ja työsi vaikutukset voivat auttaa merkittävästi jopa miljardeja eläimiä. Työtehtävä on uusi, joten pääset osin itse vaikuttamaan sen sisältöön. Työssä tukenasi on oma Helsingissä sijaitseva tiimisi sekä muu SEYn henkilöstö. Käytössäsi ovat monipuoliset työsuhde-edut. Työskentelet Helsingin toimistollamme joustavassa hybridityössä.

Lisätiedot ja hakeminen

Asiantuntijatyön päällikkö työskentelee jatkuvassa työsuhteessa, jossa työaika on 37,5 h /vko. Työntekijän niin toivoessa voimme keskustella myös esimerkiksi 80 % työajasta. Työ edellyttää valmiutta satunnaiseen ilta- ja viikonlopputyöhön sekä satunnaista matkustamista EU-alueella. Työn aloitusajankohta on joustavasti sovittavissa.

Hae tehtävää viimeistään 14.4.2024. Jätäthän kuitenkin hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, ja teemme valinnan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa toiminnanjohtaja Kati White p. 050 371 2740 seuraavina ajankohtina: 20.3 klo 12.30-13.30, 26.3 klo 10-11, 4.4 klo 13-14 ja 10.4 13-14.

Palkkaus:Katso kuvaus
Työkokemus:yli 5 vuotta
Työ alkaa:Katso kuvaus
Työn kesto:yli 12 kuukautta
Työaika:kokoaikatyö
Yhteystiedot:Riina Itkonen, riina.itkonen@sey.fi
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: