Servica Oy

KESÄTYÖ: laitoshuoltaja/siivooja Iisalmen, Rautavaaran ja Lapinlahden alueelle

  • Sijainti Iisalmi
  • Julkaistu 01.03.2024, 15:00
  • Suljettu 01.05.2024, 0:44
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

KESÄTYÖ: laitoshuoltaja/siivooja Iisalmen, Rautavaaran ja Lapinlahden alueelle

Haluatko tehdä kesällä siivousyötä erilaisissa kohteissa Iisalmessa, Rautavaaralla tai Lapinlahdella? Mikäli vastasit kyllä, laita meille hakemus!

Servica on Pohjois-Savon suurimpia työnantajia. Olit sitten kokenut konkari tai alalla ensiaskelia ottava, meillä pääset osaksi yli 1 800 osaajan työyhteisöä. Servicassa pääset tekemään aidosti merkityksellistä työtä, sillä ilman meitä jäisi monen muun työ tekemättä. Oikeudenmukaisuus, tasa-arvoisuus ja vastuullisuus ovat työmme tienviittoja, ja haluamme olla aina luottamuksen arvoisia. Teemme työtä ihmiseltä ihmiselle ja palvelemme sydämellä, ja se näkyy kaikille asiakkaillemme. Meillä on rohkeutta ja tahtoa pyrkiä parempaan.

Haemme nyt kesän ajalle laitoshuoltajia/siivoojia Iisalmen, Rautavaaran ja Lapinlahden alueelle erilaisiin kohteisiin. Servica tuottaa alueella puhtaanapidon palveluita terveydenhuollon erilaisissa kohteissa (Iisalmen sairaala, terveysasemat ja erilaiset asumispalveluyksiköt) sekä muita pienkohteita (esim. toimistot).

Työtä tehdään kohteen mukaan joko ma-pe tai ma-su päivätyönä tai kahdessa vuorossa. Kesätyöt ajoittuvat toukokuulta syyskuulle ja eduksi katsomme, mikäli pystyt työskentelemään pidemmän ajanjakson. Teemme kuitenkin kesänajalle myös lyhyempiä määräaikaisia työsopimuksia, joten ethän epäröi hakea.

Toivomme, että sinulla on vastuullinen ja itsenäinen työskentelyote, olet muut huomioonottava ja omatoiminen tekijä. Teemme työmme asiakasrajapinnassa, joten arvostamme asiakaslähtöistä toimintatapaa ja positiivista asennetta.

Tehtäviin soveltuvasta työkokemuksesta saat ison plussan, mutta ennen kaikkea toivomme, että asenne ja oppimisinto on kohdillaan. Koulutusta puhtaanapidon tehtäviin ei edellytetä, mutta siitä on etua. Terveydenhuoltokohteissa vaadimme täysi-ikäisyyttä. Terveydenhuoltokohteissa edellytetään myös tartuntatautilain 48 §:n rokotussuojaa. Hygieniapassi katsotaan aina hakijan eduksi.  Edellytämme hakijalta riittävää suomen kielen taitoa.

Palkkaus on AVAINTESin mukainen. Peruspalkan lisäksi maksetaan mahdolliset vuorolisät sekä kokemusvuosilisä, mikäli sinulla on aiempaa siivousalan kokemusta.

Vietä summer in Servica ja laita hakemuksesi viimeistään 30.4.2024! Huomioithan, että haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja teemme valintoja sopivien osaajien osuessa kohdalle.

Servica Oy on tunnettu toimija sekä hyvä arjen kumppani. Toimimme koko Pohjois-Savon alueella tuottaen omistaja-asiakkaillemme luotettavasti laadukkaita ja kustannustehokkaita arjen tukipalveluita. Palvelumme koostuvat ruokapalveluista, puhtaus- ja välinehuollon palveluista, kiinteistötekniikan ja kiinteistöjen ylläpidosta sekä logistiikan palveluista. Meitä servicalaisia on jo 1800 eri alojen ammattilaista – olisitko sinä meidän työkaveri kesän ajan?

Osaamisalue:

Servica Oy

Tuotamme omistajillemme ruokapalvelujen, puhtaus- ja välinehuollon, kiinteistötekniikan ja kiinteistöjen ylläpidon sekä logistiikan palvelut. Servica Oy toimii omistajiensa sidosyksikkönä eli ns. inhouse-yhtiönä, joka harjoittaa pääosan toiminnastaan omistajiensa kanssa. Omistajiamme ovat Kuopion kaupunki, Pohjois-Savon sairaanhoitopiirin kuntayhtymä, Kuopion Pysäköinti Oy, Itä-Suomen laboratoriokeskuksen liikelaitoskuntayhtymä (ISLAB), Kiinteistö-KYS Oy, Kiinteistö Oy Mustinlampi, Järviseudun Työterveys Oy, Sisä-Savon terveydenhuollon kuntayhtymä, Vaalijalan kuntayhtymä, Istekki Oy, Savonia ammattikorkeakoulu, Savon koulutuskuntayhtymä, Niiralan Kulma Oy, Kuopion Vesi Oy, Pieksämäen kaupunki, Siilinjärven kunta, Pielaveden kunta, Rautalammin kunta, Leppävirran kunta, Tuusniemen kunta, Vesannon kunta, Suonenjoen kaupunki, Varkauden kaupunki, Itä-Savon sairaanhoitopiirin kuntayhtymä, Keski-Suomen sairaanhoitopiirin kuntayhtymä, Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä, Ylä-Savon SOTE kuntayhtymä ja Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä.

Meitä servicalaisia on noin 1250, toimipisteitämme on yli 100 ja kiinteistö- ja laitoshuoltokohteita yli 300. Lähes puolet meistä työskentelee Kuopion kaupungin Harjulan ja KYSin Puijon sairaalan alueella. Päätoimipaikkamme sijaitsee Särkiniemessä osoitteessa Leväsentie 3, 70700 Kuopio.

Palvelutuotantomme alkoi 1.1.2012 Itä-Suomen huoltopalvelut liikelaitoskuntayhtymässä, jonka toiminta siirtyi 1.1.2019 Servica Oy:lle.