Seinäjoen AMK

Osaamisalajohtaja, hyvinvointi ja kulttuuri

  • Sijainti Seinäjoki
  • Julkaistu 06.04.2024, 0:00
  • Suljettu 21.04.2024, 23:59

Osaamisalajohtaja, hyvinvointi ja kulttuuri

Haemme vakituiseen tehtävään 1.8.2024 alkaen

OSAAMISALAJOHTAJAA,

HYVINVOINTI JA KULTTUURI

 

Osaamisalajohtajan, hyvinvointi ja kulttuuri tehtävänä on johtaa SeAMKin opetuksen tulosaluetta sekä vastata opetuksen tulosalueen toiminnallisista (laadulliset ja määrälliset) ja taloudellisista tuloksista yhdessä toisen osaamisalajohtajan kanssa. Osaamisalajohtajat vastaavat opetuksen strategisesta johtamisesta sekä siitä, että SeAMK on valtakunnallisesti opetuksen kehityksen eturintamassa ja toteuttaa opetuksessaan valtakunnallisia linjauksia.

Osaamisalajohtajien tehtäviin kuuluu myös SeAMKin sidosryhmäyhteistyö.

Osaamisalajohtajan vastuualueeseen kuuluu sosiaali- ja terveysalan sekä kulttuurialan koulutus ja lisäksi SeAMK -tasoisena vastuuna koko SeAMKin opetuksen, opintoasiainpalvelujen ja jatkuvan oppimisen kehittäminen. Hän toimii sosiaali- ja terveysalan ja kulttuurialan tutkinto-ohjelmien koulutuspäälliköiden sekä opetuksen tuen päälliköiden esihenkilönä. 

Tehtävään valittavalta edellytetään ylempää korkeakoulututkintoa. Tieteellinen jatkotutkinto katsotaan eduksi. 

Lisäksi edellytämme kokemusta ja näyttöjä menestyksekkäästä esihenkilötyöskentelystä ja tulosorientoituneesta johtamisesta ja opetustehtävistä. Katsomme eduksi osaamisen opetuksen pedagogisesta kehittämisestä ja substanssiosaamisen sosiaali- ja terveysalalta tai kulttuurialalta.

Tehtävässä tarvitaan hyvää englannin kielen taitoa sekä hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja. 

Haku päättyy 21.4.2024.

Lisätiedot ja hakulomake oheisen hakupainikkeen kautta.

Seinäjoen ammattikorkeakoulu

Osaamisalue: ,

Seinäjoen AMK

Kansainvälinen, yrittäjähenkinen SeAMK – Se paras korkeakoulu

Seinäjoen ammattikorkeakoulu on monialainen korkeakoulu, jossa opiskelee 5000 opiskelijaa ja työskentelee 400 henkilöä. SeAMK on myös alueen yritysten ja organisaatioiden aktiivinen kehittäjä.