Saga Care Finland Oy

Vastaava sairaanhoitaja

  • Sijainti Seinäjoki
  • Julkaistu 23.04.2024, 0:00
  • Haku päättyy 12.05.2024, 23:59
  • 12.05.2024, 23:59

Vastaava sairaanhoitaja

Vastaava sairaanhoitaja, Saga Care Finland Oy, Seinäjoki, Seinäjoki

Hei sairaanhoitaja! Onko ikäihmisten hyvinvoinnin tukeminen lähellä sydäntäsi? Etsitkö monipuolista ja mielenkiintoista tehtävää?

Haemme nyt Saga Lakeudenlinnan ryhmäkoti Linnantaikaan vastaavaa sairaanhoitajaa vakituiseen työsuhteeseen. Lue lisää tehtävästä alta ja tule tekemään merkityksellistä työtä kanssamme!

Millaista meillä on työskennellä?

Saga Lakeudenlinna tarjoaa ikääntyneille huipputason asumista, ensiluokkaisia palveluita, turvallisuutta ja mukavaa seuraa Seinäjoen ydinkeskustassa. Kauniisti sisustetuista yleistiloista löytyvät mm. kirjasto, ravintola, kahvila, sauna- ja allasosasto sekä kuntosali.

Meillä on on yhteensä 84 vuokrattavaa kotia ikääntyneille ja lisäksi talossa toimii 31-paikkainen ryhmäkoti Linnantaika erityistä huolenpitoa tarvitseville ikääntyneille ja muistisairaille. Haemme nyt vastaavaa sairaanhoitajaa ryhmäkodin puolelle. Tarjoamme mielenkiintoisen ja antoisan tehtäväkokonaisuuden laadukkaassa työympäristössä osaavien alan ammattilaisten kanssa.

Työpäiväsi meillä

Vastaavana sairaanhoitajana tehtävänkuvasi on laaja ja pääset hyödyntämään monipuolisesti ammattitaitoasi. Työnkuvasi sisältää sairaanhoidollisia tehtäviä sekä operatiivisen vastuun arjesta, työn kehittämisestä ja arjen sujuvuudesta. Sijaistat esihenkilöäsi loma-aikoina ja teet tiivistä yhteistyötä asukkaiden, omaisten ja muiden sidosryhmien kanssa. Tehtävä on vakituinen ja työ on arkisin tehtävää päivätyötä. Aloituksen ajankohdasta voimme sopia kanssasi!

Tehtävässä suoriutuaksesi sinulla tulee olla sairaanhoitajan tutkinto, voimassa oleva lääkehoidon koulutus, tartuntatautilain mukainen rokotussuoja ja hygieniapassi. Toivomme sinulla olevan kokemusta ikäihmisten kanssa työskentelystä ja lähihenkilötyöstä. Edellytämme tehtävässä hyvää suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa. Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain mukainen rikosrekisteriote.

Miksi sinun kannattaa tulla meille töihin?

– Haluamme mahdollistaa osaamisesi kehittymisen koulutusten kautta. Huomioimme työnkuvassa vahvuutesi ja haluamme kuulla lisää kiinnostuksen kohteistasi.

– Meille on tärkeää, että työ ja vapaa-aika on tasapainossa. Tuemme hyvinvointiasi Edenred virike-edulla, Mentra by SATS -liikuntapalvelulla, työsuhdepyöräedulla sekä Cityshopparilla. Meiltä saat edullisen aamupalan ja lounaan Sagan omassa ravintolassa. Voit käyttää maksutta taloissamme saunaa, uima-allasta ja kuntosalia. Työntekijänämme olet oikeutettu Mehiläisen työterveyshuoltoon.

– Laadukas asiakaspalvelu ja hyvinvoiva henkilöstö on työmme perusta. Meillä on upeat asukkaat, joiden hyväksi teemme työtä monialaisena tiiminä. Panostamme esihenkilötyöhön ja työntekijöiden viihtyvyyteen. Työntekijöiden pysyvyys on tärkeä osa asukkaidemme viihtyvyyttä.

Miltä kuulostaa, tulisitko meille työkaveriksi?

Jätä hakemuksesi 12.5. mennessä! Toimithan pikimmiten, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja sovimme uuden työn aloituksesta heti, kun sopiva henkilö löytyy tehtävään.

Haluatko tietää lisää tehtävästä? Voit olla meihin yhteydessä:

– johtaja Mia Jokinen, p. 044 720 2427, mia.jokinen@sagacare.fi
– esihenkilö Mervi Riihimäki, p. 0503438097, mervi.riihimaki@sagacare.fi (lomalla 29.4.-3.5.)

Palkkaus:Tehtävän mukainen yks. sos. palv. TES
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Työn kesto:yli 12 kuukautta
Työaika:kokoaikatyö
Yhteystiedot:– johtaja Mia Jokinen, p. 044 720 2427, mia.jokinen@sagacare.fi
– esihenkilö Mervi Riihimäki, p. 0503438097, mervi.riihimaki@sagacare.fi (lomalla 29.4.-3.5.)
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: