Saga Care Finland Oy

Lähihoitajia kesätöihin

  • Sijainti Rauma
  • Julkaistu 19.04.2024, 0:00
  • Haku päättyy 12.05.2024, 23:59
  • 12.05.2024, 23:59

Lähihoitajia kesätöihin

Lähihoitajia kesätöihin, 2 paikkaa, Saga Care Finland Oy, Rauma, Rauma

Haluatko viettää kesäsi tehden merkityksellistä työtä senioreidemme parissa, osana lämminhenkistä työyhteisöä?

Haemme nyt Saga Kanalinrantaan lähihoitajia kesätöihin. Lue lisää alta ja jätä hakemuksesi helposti!

Millaista meillä on työskennellä?

Saga Kanalinrannassa on 98 asuntoa ikäihmisille. Sijaitsemme Rauman keskustassa, hyvien kulkuyhteyksien päässä. Talomme tarjoaa huipputason asumista, ensiluokkalaisia palveluita ja aktiivista harrastus- ja kulttuuritoimintaa ikäihmisille kauniissa ympäristössä. Tiimiimme kuuluu osaavia ja suurella sydämellä hoivatyötä tekeviä työntekijöitä.

Työpäiväsi meillä

Hoitajana tehtävänkuvasi sisältää vastuullista ja monipuolista hoiva- ja asiakaspalvelutyötä, jossa pääpaino on asukkaiden avustamisessa päivittäisissä toiminnoissa heidän tarpeidensa mukaisesti. Teet tiivistä yhteistyötä muun henkilökunnan, omaisten, asukkaiden ja sidosryhmien kanssa. Seniorimme asuvat omissa asunnoissaan, joten hoivatyö tapahtuu asukkaidemme omissa kodeissa. Tarkka työnkuva muotoutuu koulutuksesi, osaamisesi ja kiinnostuksiesi mukaan.

Tehtävässä suoriutuaksesi sinulla tulee olla lähihoitajan koulutus tai riittävästi suoritettuja alan opintoja ja voimassa oleva hygieniapassi sekä tartuntatautilain mukainen rokotussuoja. Tehtävässä edellytetään B1-tason suomen kielen taitoa. Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain mukainen rikosrekisteriote, mikäli työsuhde kestää yli 3 kuukautta.

Työ on 2-vuorotyötä. Aloituksen ajankohdasta ja työsuhteen kestosta voimme sopia kanssasi. Palkkauksessa noudatamme yksityistä sosiaalipalvelualan työehtosopimusta.

Miksi sinun kannattaa tulla meille kesätöihin?

-Tarjoamme mielenkiintoisen ja antoisan kesätyön laadukkaassa työympäristössä osaavien alan ammattilaisten kanssa. Meillä tukenasi toimii työyhteisö, jossa on avoin, iloinen ilmapiiri sekä mahdollisuudet vaikuttaa omaan työhösi.

– Meille on tärkeää, että työ ja vapaa-aikaisi on tasapainossa, ja tuemmekin vapaa-aikaasi Mentra by SATS -liikuntapalvelulla sekä Cityshoppari -edulla. Meiltä saat edullisen aamupalan ja lounaan Sagan omassa ravintolassa. Työntekijämme olet oikeutettu työterveyshuoltoon Mehiläiseltä.

– Teemme työtä yhdessä tiiminä asukkaidemme hyväksi. Panostamme esihenkilötyöhön ja haluamme, että työntekijämme viihtyvät meillä. Laadukas hoiva ja hyvinvoiva henkilöstö on työmme lähtökohta.

Miltä kuulostaa, tulisitko meille työkaveriksi?

Hae tehtävää mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 12.5. mennessä. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja sovimme uuden työn aloituksesta heti, kun sopiva henkilö löytyy tehtävään.

Haluatko tietää lisää tehtävästä? Juttelen mielelläni lisää kanssasi, voit olla minuun yhteydessä talon johtaja Satu Heinonen, puh. 050 595 2618, satu.heinonen@sagacare.fi.

Olisi ilo kohdata sinut!

Käsittelemme ainoastaan hakemukset hakijoilta, jotka asuvat jo Suomessa. We only process applications from applicants, who are already living in Finland.

Palkkaus:Tehtävän mukainen yks. sos. palv. TES
Työkokemus:ei lainkaan – 1v
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Työn kesto:1 – 3 kk
Työaika:2-vuorotyö
Yhteystiedot:Juttelen mielelläni lisää kanssasi, voit olla minuun yhteydessä talon johtaja Satu Heinonen, puh. 050 595 2618, satu.heinonen@sagacare.fi.
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: