RTK-Henkilöstöpalvelu Oy

Tekninen myyjä, vakituinen työsuhde

  • Sijainti Liperi
  • Julkaistu 26.03.2024, 0:00
  • Suljettu 21.04.2024, 23:59

Tekninen myyjä, vakituinen työsuhde

Kärripojat Oy on yksi Suomen johtavista perävaunukaupan toimijoista, toimien maahantuojana mm. Respo perävaunuille, perävaunutarvikkeille sekä varaosille. Joensuusta käsin operoiva yritys myy sekä huoltaa perävaunut jokaiseen tarpeeseen, tarjoten myös luotettavaa ja laadukasta hinaus- sekä tiepalvelua koko Suomessa 24 tuntia vuorokaudessa. Kärripojat Oy on osa REDGO-verkostoa.

Haemme nyt Kärripojat Oy:lle teknistä myyjää vakituiseen työsuhteeseen Joensuuhun!

Oletko kaupallista taustaa omaava verkkokaupan ammattilainen, joka etsii uusia haasteita? Jatka lukemista, sillä tämä työ voi olla juuri sinulle!

Tässä työssä työnkuvasi tulee olemaan monipuolinen myynti ja asiakaspalvelu verkkokaupassa sekä myymälässä. Olet jo kokemusta kerryttänyt verkkokaupan osaaja, jolla on hallussa myös myymälämyynnin taidot sekä mahdollisesti jo huoltotoimintojen järjestely ajanvarauksineen. Osaat miettiä kehitysideoita verkkokauppaan ja markkinointiin sekä pystyt hahmottamaan kokonaisuuden.

Tulet työskentelemään peräkärryjen sekä niiden varaosien ja lisävarusteiden myynnin ja maahantuonnin parissa, joten tekninen tietämys on sinulle vahva etu. Asiakaspalvelu on sinulle luonteenomaista ja kykenet löytämään sopivat ratkaisut vaihteleviin tilanteisiin. Työtä tehdään arkisin 8.00 – 17.00 välisenä aikana.

Menestyäksesi tässä tehtävässä sinulla tulisi olla:

– Kokemusta verkkokaupan hallinnasta sekä hyvät IT-taidot
– Kokemusta vastuullisesta myyntityöstä
– Halua kehittää verkkokaupan myyntiä ja palvelua
– Sopiva koulutus tai muuten hankittu tietämys aiheesta
– Oma-aloitteinen työskentelytapa

Tulet saamaan työhösi erinomaisen perehdytyksen. Palkkaus sovitaan kokemuksesi mukaan, joten laitathan hakemukseen myös palkkatoiveesi. Tarjolla on siis vakituinen työpaikka kasvavassa yrityksessä, jossa pääset itse kehittämää omaa työnkuvaasi.

Haastattelemme hakijoita jo hakuprosessin aikana ja paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä, joten lähetä hakemuksesi pian!

Lisätietoja tehtävästä antaa: HR-asiantuntija Jonne Myller | 050 341 7993 | jonne.myller@rtkhenkilostopalvelu.fi

R niin kuin työpaikka.

RTK-Henkilöstöpalvelu auttaa työntekijöitä ja työn tarjoajia löytämään toisensa nopeasti ja suoraviivaisesti.  Tunnemme työelämän tarpeet erinomaisesti, mikä mahdollistaa erinomaisen osumatarkkuutemme. Näin olemme mukana tukemassa asiakkaittemme liiketoimintaa.

Olemme työntekijöillemme luotettava ja joustava työnantaja, joka valvoo etuasi ja on läsnä ja tukena arjessasi – sekä perinteisissä että digitaalisissa kanavissa.

Meillä on aina haku päällä – tutustu työpaikkojen kirjoon, täytä hakemus tai ota yhteyttä ja anna meidän hoitaa loput: www.rtkhenkilostopalvelu.fi/avoimet-tyopaikat/

Osaamisalue: ,