RTK-Henkilöstöpalvelu Oy

Ruiskuvaluasettaja Joensuuhun, vakituinen työsuhde

  • Sijainti Liperi
  • Julkaistu 29.03.2024, 0:00
  • Suljettu 21.04.2024, 23:59

Ruiskuvaluasettaja Joensuuhun, vakituinen työsuhde

Muottituote Group Oy on vuonna 1973 perustettu perheyritys, joka on puolen vuosisadan aikana kasvanut yhdeksi Pohjoismaiden johtavista valmistajista sekä ruiskuvalun että muotinvalmistuksen toimi­alueella. Yritys osaa arvostaa ammattitaitoisen henkilökuntansa osaamista ja samalla kehittää toimintaansa kohti uusia haasteita uskollisten asiakkaidensa tarjoamien haastavien projektien myötä. Pitkä kokemus ja ymmärrys asiakkaiden tarpeista takaavat Muottituotteen onnistumisen haastavimmissakin tuoteprojekteissa.

 

Asiakkaamme liiketoiminnan kasvun myötä etsimme nyt Muottituote Group Oy:lle RUISKUVALUASETTAJAA vakituiseen työsuhteeseen Joensuuhun.

Ruiskuvaluasettajan työssä tehtäviisi kuuluu mm. muottien asennukset, ajojen käynnistykset, häiriönpoistot sekä raaka-aineiden lisäykset ja laadunvalvonta. Työ on monipuolista ja tarjoaa sopivassa suhteessa sekä haasteita että vaihtelua. Työtä tehdään laadukkailla tuotantolaitteilla hyvässä työympäristössä, jossa työtäsi arvostetaan.

 

Tässä työtehtävässä sinulla pitäisi olla:

– Kokemusta vastaavista työtehtävistä TAI muu tekninen tausta ja intoa oppia uutta
– Tarkka ja huolellinen työskentelyasenne
– Valmius työskentelyyn kolmessa vuorossa
– Oma-aloitteisuutta ja tiimityöskentelytaitoja

 

Sähkö- ja automaatioalan tuntemus ja/tai muovialan koulutus katsotaan sinulle eduksi.

Tarjolla on siis vakituinen työpaikka kasvavassa ja kehittyvässä yrityksessä, jossa tulevaisuuden näkymät ovat hyvät. Ympärilläsi on ammattitaitoinen tiimi, ja tulet saamaan työhösi erinomaisen perehdytyksen.

Olisiko tässä juuri sinun uusi työpaikkasi? Toimi nopeasti ja jätä hakemus nyt – Haastattelemme jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä!

Lisätietoja tehtävästä antaa HR-asiantuntija Jonne Myller, 050 341 7993 tai jonne.myller@rtkhenkilostopalvelu.fi

R niin kuin työpaikka.

RTK-Henkilöstöpalvelu auttaa työntekijöitä ja työn tarjoajia löytämään toisensa nopeasti ja suoraviivaisesti.  Tunnemme työelämän tarpeet erinomaisesti, mikä mahdollistaa erinomaisen osumatarkkuutemme. Näin olemme mukana tukemassa asiakkaittemme liiketoimintaa.

Olemme työntekijöillemme luotettava ja joustava työnantaja, joka valvoo etuasi ja on läsnä ja tukena arjessasi – sekä perinteisissä että digitaalisissa kanavissa.

Meillä on aina haku päällä – tutustu työpaikkojen kirjoon, täytä hakemus tai ota yhteyttä ja anna meidän hoitaa loput: www.rtkhenkilostopalvelu.fi/avoimet-tyopaikat/

Osaamisalue: ,