RTK-Henkilöstöpalvelu Oy

Asiakaspalvelija Varkauteen

  • Sijainti Leppävirta
  • Julkaistu 17.04.2024, 0:00
  • Suljettu 28.04.2024, 23:59

Asiakaspalvelija Varkauteen

Etsimme asiakkaallemme asiakaspalveluhenkistä työntekijää Varkauteen.

Työnkuva on monipuolinen, sillä valittu tekijä työskentelee asiakaspalvelun, välinevuokrauksen, postipalveluiden, pesulatoiminnan sekä kuljetusten parissa.

Työssäsi tärkeimmässä asemassa on hyvä asiakaspalvelu. Autat asiakkaita vuokrauspalveluissa, ohjeistat erilaisten käyttötavaroiden ja ajoneuvojen käyttöönotossa. Tehtävä sisältää myös pakettien luovutusta ja vastaanottoa. Lisäksi toimit tarvittaessa avustavissa tehtävissä pesulassa, johon kuuluu mm. mankelointia, silittämistä, pyykin pesua sekä pakkausta ja kuljetusta asiakkaille.

Kuljetusten vuoksi tehtävässä tarvitaan ajokorttia.

Työaika sijoituu arkisin klo 8.30-16.30 väliselle ajalle. Kyseessä osa-aikainen työ, jossa työtunteja on tarjolla 18-25h/vko.

Eduksi katsotaan aiempi kokemus vastaavista tehtävistä. Eniten arvostamme kuitenkin reipasta asennetta työntekoon, joustavuutta ja kykyä oppia uusia asioita, työtehtäviin perehdytetään. 

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä ja valittu tekijä työllistyy RTK-Henkilöstöpalvelun kautta. Haastatteluja suoritetaan jo hakuprosessin aikana.

Palkkaus on sopimuksen mukaan, huomioiden valitun henkilön aiempi osaaminen ja tausta.

Lisätietoja hausta antaa arkisin klo 9-15 RTK-Henkilöstöpalvelun HR-asiantuntija Noora Toivanen puh/sms/wa 0400480613 noora.toivanen@rtkhenkilostopalvelu.fi

R niin kuin työpaikka.

RTK-Henkilöstöpalvelu auttaa työntekijöitä ja työn tarjoajia löytämään toisensa nopeasti ja suoraviivaisesti.  Tunnemme työelämän tarpeet erinomaisesti, mikä mahdollistaa erinomaisen osumatarkkuutemme. Näin olemme mukana tukemassa asiakkaittemme liiketoimintaa.

Olemme työntekijöillemme luotettava ja joustava työnantaja, joka valvoo etuasi ja on läsnä ja tukena arjessasi – sekä perinteisissä että digitaalisissa kanavissa.

Meillä on aina haku päällä – tutustu työpaikkojen kirjoon, täytä hakemus tai ota yhteyttä ja anna meidän hoitaa loput: www.rtkhenkilostopalvelu.fi/avoimet-tyopaikat/

Osaamisalue: ,