Riihimäen kaupunki

Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja

  • Sijainti Riihimäki
  • Julkaistu 24.04.2024, 0:00
  • Haku päättyy 12.05.2024, 12:00
  • 12.05.2024, 12:00

Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja

Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja, Riihimäen kaupunki, Riihimäki

Riihimäen kaupungin sivistyksen ja hyvinvoinnin toimialalla varhaiskasvatuksessa Peltosaaren esikoulussa on haettavana varhaiskasvatuksen lastenhoitajan vakituinen varhaiskasvatuksen lastenhoitajan toimi 1.8.2024 alkaen.

Peltosaaren esikoulu sijaitsee Peltosaaren koulun yhteydessä Kalevantalolla. Peltosaaren esikoulussa on tulevana vuonna kolme esikouluryhmää, joista kaksi on pienryhmiä. Tarjoamme laadukasta esiopetusta ja täydentävää varhaiskasvatusta, jonka pedagogiikassa painotamme leikkiä, vuorovaikutus- ja tunnetaitoja, sekä pienryhmätoimintaa. Meidän esikoulussamme arvostamme yhdenvertaisuutta ja jokainen lapsi kohdataan yksilölliset tarpeet huomioiden.
Meillä pääset myös osaksi iloista ja innovatiivista työyhteisöä. Pidämme tärkeänä henkilöstön hyvinvointia, toisten huomioimista, ja työn arvostusta. Meillä pääset varmasi myös oppimaan uutta sekä kehittämään omaa ammattitaitoasi kannustavassa ilmapiirissä.

Varhaiskasvatuksen lastenhoitajan tehtäviin kuuluu vastata lasten ikä- ja kehitystason mukaisesta hoidosta, kasvatuksesta ja opetuksesta yhdessä esiopettajan ja tiimin kanssa. Lasten kohtaaminen yksilöllisesti ja positiivisesti on tärkein tehtävä päivittäin.

Sinulta toivomme sensitiivistä ammatillisuutta, joka näkee lapsessa vahvuuksia ja työssä sen hyvät puolet. Arvostamme luotettavaa, kokeilunhaluista ja toimeen tarttuvaa työotetta. Katsomme eduksi kokemuksen monikulttuuristen sekä erityistä tukea tarvitsevien lasten ja perheiden kanssa työskentelystä.

Hakijalta edellytetään lain 540/2018 28 § :n tai siirtymäsäännösten § 75 mukaista kelpoisuutta.

Palkkaus Kvtes

Ennen työsopimuksen solmimista valitun tulee esittää nähtäväksi rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote sekä toimittaa hyväksyttävä todistus terveydentilastaan. Tehtävässä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Hakuaika päättyy 12.5.2024 klo 12.00.

Hakemukset pyydämme toimittamaan ensisijaisesti sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi. Mahdolliset paperihakemukset pyydämme toimittamaan osoitteella Peltosaaren päiväkoti Saturnus, varhaiskasvatusyksikön vs. johtaja Rea Forsman, Saturnuksenkatu 2, 11130 Riihimäki.
Työpaikkaa haetaan ensisijaisesti sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi

Palkkaus:Kiinteä palkka, kvtes
Työ alkaa:01.08.2024
Työn kesto:yli 12 kuukautta
Työaika:kokoaikatyö
Hakemus:Varhaiskasvatusyksikön johtaja Rea Forsman p. 050 556 6036 sp.rea.forsman@riihimaki.fi
Yhteystiedot:Forsman, Rea, rea.forsman@riihimaki.fi, 0505666036
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: