Ramboll Finland Oy

Suunnittelupäällikkö, veden- ja jätevedenkäsittely

  • Sijainti Oulu
  • Julkaistu 11.04.2024, 0:00
  • Haku päättyy 20.05.2024, 23:59
  • 20.05.2024, 23:59

Suunnittelupäällikkö, veden- ja jätevedenkäsittely

Suunnittelupäällikkö, veden- ja jätevedenkäsittely, Ramboll Finland Oy, Oulu

Me Rambollissa luomme kestävää yhteiskuntaa, jossa ihmiset ja luonto kukoistavat. Suunnittelemme asiakkaillemme kestävän kehityksen mukaisia innovatiivisia ratkaisuja; meillä pääset mukaan toteuttamaan tulevaisuuden vedenkäsittelylaitoksia, jotka tähtäävät hiilineutraalisuuteen ja resurssien tehokkaaseen hyödyntämiseen ja kierrättämiseen, luonnon monimuotoisuus säilyttäen.

Haemme vesihuollon laitossuunnitteluyksikköömme johtavaa prosessiasiantuntijaa/ suunnittelupäällikköä. Osaamisesi ja kokemuksesi voi olla kunnallisten veden- ja jätevedenkäsittelylaitosten suunnittelusta tai erilaisten teollisuuden vedenkäsittelyprosessien suunnittelusta.

Tarjoamme sinulle mahdollisuutta kehittyä ja hyödyntää osaamistasi yhdessä alan huippuasiantuntijoidemme kanssa.
Vastuullasi on johtaa ja kehittää prosessisuunnittelutiimin osaamista sekä vastata prosessisuunnittelun tekniikka-alueesta laitossuunnitteluhankkeissamme. Vastaat laitosten yksikköoperaatioiden mitoituksesta ja ohjaustapojen suunnittelusta, hydrauliikasta sekä koneisto- ja tehdassuunnittelun sekä sähkö- ja automaatiosuunnittelun rajapinnassa suunnittelun koordinoinnista ja yhteensovittamisesta. Keskeiset työtehtäväsi ja vastuusi ovat:

prosessisuunnittelutiimin rakentaminen ja osaamisen vahvistaminen
tarjousvalmistelu ja -laskenta prosessisuunnittelutehtäviin liittyen
prosessisuunnittelutiimin resurssien hallinta laitossuunnitteluhankkeissa
prosessisuunnittelun osatehtäväkokonaisuuden johtaminen, aikataulu- ja valmiusasteseuranta sekä laadunvarmistusprosessien läpivienti
suunnitteluprosessien kehittäminen ja uusien toimintatapojen sekä ohjelmistojen sisään ajaminen
tietotaidon vaihto ja osaamisen kasvattaminen kansainvälisen prosessisuunnitteluverkostomme kanssa
Kokemuksesi ja osaamisesi huomioiden voit toimia meillä myös esihenkilötehtävässä. Kotitoimistosi voi sijaita toiveesi ja tarpeidesi mukaan Espoon, Tampereen, Lahden tai Oulun konttoreissamme. Toimimme myös muilla paikkakunnilla, joten muukin sijainti voi olla mahdollinen. Ole meihin rohkeasti yhteydessä ja kerromme sinulle sijoittumiseesi liittyvistä mahdollisuuksista lisää.

Tietoja sinusta

Rambollissa tuemme henkilökohtaista ja ammatillista kehittymistäsi, jotta pääset kasvamaan omien vahvuuksiesi ja kiinnostuksesi mukaan. Voit luottaa siihen, että esihenkilösi ja kollegasi tarjoavat tukeaan ja apuaan silloin, kun sitä tarvitset. Tämän avoimen tehtävän osalta odotamme sinulta:

soveltuvaa alan koulutusta (DI, ins. AMK) esimerkiksi kemian-, prosessi- tai ympäristötekniikan alalta
kokemusta vastuullisesta vedenpuhdistuksen tai teollisuuslaitosten prosessisuunnittelusta vähintään kahden vuoden ajalta
tulevaisuuden näkemystä vedenkäsittelyteknologian kehityksestä ja lainsäädännön muutoksista
kykyä johtaa ja vastata suunnitteluprojektien prosessisuunnittelun tekniikka-alueesta huomioiden suunnittelun laadukkuus, innovatiivisuus ja aikataulutus
hyviä henkilöjohtamistaitoja, halua olla kehittämässä osaajistamme alan huipputiimiä ja valmentaa tulevaisuuden prosessiasiantuntijoita
joustavuutta ja paineensietokykyä sekä valmiutta edistää useita samanaikaisia projekteja yhdessä suunnittelutiimin kanssa.
Eduksi luemme, mikäli sinulla on lisäksi joitakin seuraavista osaamisalueista ja ominaisuuksista:

teollisuuden vedenkäsittelyn osaamista
vedenkäsittelyn kalvoteknologian tuntemusta
jätevedenkäsittelyn energiatehokkuuteen, resurssien kierrätykseen ja haitta-aineiden poistoon liittyvää osaamista
lietteen ja biokaasun käsittelyprosessien tuntemusta
innovointikykyä sekä näkemyksellisyyttä ja kykyä hakea asiakkaan edun mukaisia uusia kustannustehokkaita ja ympäristöystävällisiä suunnitteluratkaisuja
kokemusta ja osaamista asiakasrajapinnassa toimimisesta ja myyntityöstä
englannin ja/tai ruotsin hyvä kielitaito
Mitä tarjoamme sinulle

Globaalin Vesi-divisioonamme tuen ammatilliseen kehittymiseen ja verkostoitumiseen
vastuullisen etualapaikan vedenkäsittelyn osaamisesi toteuttamiseen ja kehittämiseen
sinua tukevat esihenkilöt, joita ohjaavat johtamisen periaatteemme
ystävällisen ja ihmisläheisen työkulttuurin, jossa tulet arvostetuksi omana itsenäsi
joustavat työskentelytavat ja mahdollisuuden hybridityöhön suurimmassa osassa työtehtävistämme
Ramboll-säätiön ja Rambollin vahvan arvopohjan
Työskentele kestävän kehityksen ytimessä

Ramboll on globaali suunnittelu- ja konsultointiyritys. Uskomme, että kestävän muutoksen tarkoituksena on luoda maailma, jossa sekä luonto että ihmiset kukoistavat. Tämä on koko toimintamme ydin, ja sen eteen teemme töitä joka päivä. Vastuullisuus on ollut toimintaperiaatteemme perustamisesta lähtien. Vahvuutemme on ihmisissämme. Työskentelykulttuurimme on avoin ja utelias, ja haemme jatkuvasti tuoreita ja innovatiivisia näkökulmia. Kunnioitamme monimuotoisuutta sen kaikissa muodoissa, ja vaalimme työympäristöä, jossa kaikki voivat kukoistaa.

Ramboll Suomessa

Ramboll on johtava kestävien kaupunkien ja yhteiskuntien suunnittelu- ja konsultointiyritys. Säätiöomisteisessa yhtiössämme työskentelee yli 18 000 asiantuntijaa globaalisti. Suomessa toimimme maanlaajuisesti 2 500 asiantuntijan voimin. Palvelujamme ovat innovatiiviset ja kestävät ratkaisut kaupunkien, infrastruktuurin, liikenteen, ympäristön ja rakennusten suunnittelussa, rakennuttamisessa, rakentamisessa ja ylläpidossa. Teemme työtämme, jotta ihmiset ja luonto kukoistavat. Inspiroivat hankkeemme ja innovatiiviset ratkaisumme edistävät kestävää menestystä koko yhteiskunnassa.

Oletko valmis liittymään joukkoomme?

Jätä hakemuksesi hakupainikkeen kautta. Liitä mukaan CV:si ja kerro miksi olisit sopiva tehtävään. Jätäthän hakemuksesi viimeistään 20.5.2024.

Jos jokin asia jäi askarruttamaan, lisätietoja tehtävästä antaa mielellään yksikönpäällikkömme Teemu Koskinen, puhelin 040 515 7652.

Palkkaus:Sopimuksen mukaan
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Työn kesto:yli 12 kuukautta
Työaika:kokoaikatyö
Yhteystiedot:Eveliina Tayfur, eveliina.tayfur@ramboll.com
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: