Rakennusliike Seppänen

Työnjohtaja

  • Sijainti Jyväskylä
  • Julkaistu 14.04.2024, 0:00
  • Suljettu 28.04.2024, 23:59

Työnjohtaja

Haemme vastaavaa TYÖNJOHTAJAA

Odotamme, että olet organisointikykyinen ja käytännönläheinen työnjohtaja, jolla on hyvät vuorovaikutustaidot sekä paineensietokyky. Olet oma-aloitteinen, innokas sekä sinulla on oppimishaluinen asenne. Olet käynyt tehtävään soveltuvan koulutuksen sekä sinulla on käytännön työkokemusta työnjohdosta ja hyvin läpiviedyistä hankkeista. Ymmärrät, että maailma kehittyy ja sitä tulee seurata mutta edes tekoäly ei poista sitä, että teemme töitä ihmisten kanssa toisille ihmisille.

Työt alkavat sopimuksen mukaan toukokuun aikana. Mikäli kuitenkin koet, että olet juuri oikea tavoittelemamme henkilö ja toukokuu muodostuu haasteeksi, niin laita hakemukseesi, milloin pääsisit aloittamaan, kuitenkin kesän aikana. Etsimme oikeaa henkilöä, emme nimikkeen täyttäjää.

Hakemuksen voi täyttää oheisen hakupainikkeen kautta tai laittaa suoraan sähköpostiin. Hakemukseen tulee liittää palkkatoive sekä CV. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva.

Hakemukset 28.4.2024 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Kai Seppänen, 050 531 0819, kai.seppanen@rklseppanen.fi

Rakennusliike Seppänen

Osaamisalue:

Rakennusliike Seppänen

Rakennusliike Seppänen on jyväskyläläinen rakennusliike, jonka pääpainona on korjausrakentaminen. Asiakkainamme on niin taloyhtiöt, kuin julkisen sektorin toimijat. Toimintaperiaatteemme on tehdä työt kunnolla pitäen hankkeet vahvasti työnjohdollisesti ohjaksissa, nojata ammattitaitoiseen ja monipuoliseen henkilöstöön sekä luotettaviin yhteistyökumppaneihin. Toimintaamme ohjaa vahvasti myös asiakaslähtöisyys, ymmärrämme kulloisenkin tilaajan toiminnan sekä ympäristön ja otamme tämän huomioon toiminnassamme. Nyt toiminnan kehittyessä meille avautuu paikka vastaavalle työnjohtajalle.