Pirkanmaan hyvinvointialue

Sairaanhoitaja, vastaanottopalvelut, Nokia

  • Sijainti Nokia
  • Julkaistu 24.04.2024, 0:00
  • Haku päättyy 08.05.2024, 23:59
  • 08.05.2024, 23:59

Sairaanhoitaja, vastaanottopalvelut, Nokia

Sairaanhoitaja, vastaanottopalvelut, Nokia, Pirkanmaan hyvinvointialue, Nokia

Nokian vastaanottopalvelut sijaitsevat Pirkanmaan hyvinvointialueen läntisellä lähijohtamisalueella ja toiminta keskittyy Nokian sosiaali- ja terveysasemalle. Muutimme uusiin toimitiloihin loppukesällä 2023. Muutos mahdollisti myös toiminnan uudistamisen.

Sairaanhoitajan työ vastaanottopalveluissa sisältää hoidon tarpeen arviointia, hoidon suunnittelua ja toteutusta itsenäisillä vastaanotoilla ja hoidon seurantaa sekä avustamista toimenpiteissä. Hoidon tarpeen arviointi tapahtuu erilaisten digitaalisten kanavien kautta ja vastaanotoilla. Vastaanottotyössä panostetaan jatkossa entistä enemmän digitaalisten kanavien hyödyntämiseen. Sairaanhoitaja tekee itsenäisen työn lisäksi tiivistä moniammatillista yhteistyötä oman tiimin sisällä sekä muiden yhteistyökumppaneiden kanssa. Erityisen tärkeitä yhteistyökumppaneita ovat muun muassa hoidosta vastaava lääkäri ja asiantuntijahoitajat.

Sairaanhoitajan työ vastaanotolla edellyttää kykyä sopeutua muuttuviin tilanteisiin, paineensietoa ja itsenäistä päätöksentekokykyä. Työssä tarvitaan hyvää organisointikykyä, joustavuutta ja kokonaisuuksien hallintaa. Tärkeää on aktiivinen digitaalisten työvälineiden hyödyntämistä osana potilaan hoitoprosessia. Jokapäiväisessä työssä painottuvat potilaan kohtaamisen taidot, asiakaslähtöisyys ja asiakaspalveluasenne.

Arvostamme työyhteisötaitoja, innostunutta työotetta ja halua sitoutua toiminnan ja oman ammattitaidon kehittämiseen. Tehtävään annetaan kattava perehdytys ja työyhteisön tuki. Tarjoamme sinulle hyvät henkilöstöedut Suomen suurimpana sosiaali- ja terveysalan työnantajana.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on Suomessa laillistettu sairaanhoitajan tai terveydenhoitajan tutkinto. Huomioimme haussa myös loppuvaiheen opiskelijat. Valitulla tulee olla voimassa tartuntatautilain (1227/2016) 48 §:n mukainen rokotesuoja. Toivomme että hakijalla olisi suoritettuna LOVe-lääkehoidon verkkotestit (LOVe LOP, Kipu, PKV, LOVe IV, LOVe LAS ja Rokotuslupa). Eduksi luemme työkokemuksen perusterveydenhuollon vastaanottopalveluista tai poliklinikkatyöstä.

Noudatettava työ- tai virkaehtosopimus on Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimus (SOTE) ja työaika on yleistyöaika. Koeaika on kaksi kuukautta. Tehtävän aloituksesta voimme sopia, mutta toivomme että voisit aloittaa mahdollisimman pian, sijaisuuden kesto on 29.9.2024 asti.

Kiinnostuitko? Jätä hakemuksesi ilmoituksella olevan painikkeen kautta, ja tule osaksi mukavaa työyhteisöämme!

Palkkaus:Kiinteä palkka, Tehtäväkohtainen palkka
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Työn kesto:3 – 6 kk, Sopimuksen mukaan
Työaika:kokoaikatyö
Hakemus:Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 8-15;
osastonhoitaja Outi Kytöneva, outi.kytoneva@pirha.fi, p.040 129 5598, apulaisosastonhoitaja Heidi Sauramo, heidi.sauramo@pirha.fi, p. 040 133 4468, apulaisosastonhoitaja Eija Saukko, eija.saukko@pirha.fi, p. 040 481 9255
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: