Pirkanmaan hyvinvointialue

Sairaanhoitaja, gastroenterologian vuodeosastot,

  • Sijainti Tampere
  • Julkaistu 12.04.2024, 0:00
  • Haku päättyy 03.05.2024, 23:59
  • 03.05.2024, 23:59

Sairaanhoitaja, gastroenterologian vuodeosastot,

Sairaanhoitaja, gastroenterologian vuodeosastot,, 5 paikkaa, Pirkanmaan hyvinvointialue, Tampere

Hei sairaanhoitaja!

Kiinnostaisiko sinua mielenkiintoinen ja opettavainen työ kirurgisten potilaiden parissa mukavissa työyhteisöissä sekä mahdollisuus vaikuttaa omiin työvuoroihisi yhteisöllisen työvuorosuunnittelun myötä? Oletko joko kokenut hoitoalan ammattilainen tai uraasi aloitteleva sairaanhoitaja?

Gastroenterologian osastoilla hoidamme sekä suunnitellusti että päivystyksellisesti sairaalaan tulevia erilaisia vatsan alueen sairauksia sairastavia potilaita. Suurin osa vastuualueemme potilaista ovat leikkauspotilaita sekä eri vatsan alueen syöpäsairauksia sairastavia potilaita. Gastroenterologian osastolla 1 hoidamme suunnitellusti sairaalaan tulevia, ruoansulatuskanavan alaosan, esimerkiksi paksusuolen ja peräaukon sairauksia sairastavia potilaita. Gastroenterologian osastolla 2 puolestaan hoidamme suunnitellusti sairaalaan tulevia potilaita, joilla on ruuansulatuskanavan yläosan eli ruokatorven ja mahalaukun sekä haiman, maksan ja sapen sairauksia. Gastroenterologian osasto 3 toimii gastrokirurgisena päivystysosastona.

Sijaisuuksien aloitusajankohta ja pituus ovat sovittavissa, lisäksi meillä on mahdollisuus osa-aikatyöhön. Lähtökohtaisesti etsimme työkavereita pidempiin sijaisuuksiin. Me perehdytämme sinut tehtävään yksilöllisesti räätälöidyllä perehdytysohjelmalla aikaisempi kokemuksesi huomioiden, joten aikaisempaa kokemusta gastrokirurgisten potilaiden hoitotyöstä ei tarvita. Toimiva työyhteisö on meille erityisen tärkeää, joten arvostamme hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä kykyä sietää painetta. Voit hakea tehtävää, mikäli olet Suomessa laillistettu sairaanhoitaja.

Työ on kolmivuorotyötä, ja koeajan keston on puolet työsuhteen kestosta. Sairaalassa työskennellessä sinulla tulee olla voimassa tartuntatautilain (1227/2016) 48 §:n mukainen rokotesuoja ja 55 §:n mukainen hengityselinten tuberkuloosia koskeva selvitys.

Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana, ja valinta tehdään sopivien hakijoiden löydyttyä. Hae siis meille nyt Kuntarekryn kautta!

Kysy rohkeasti lisää, kerromme oikeasti mielellämme yksiköistämme ja toiminnastamme.

Palkkaus:Aikapalkka, Tehtäväkohtainen palkka: 280
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Työn kesto:3 – 6 kk, Sopimuksen mukaan
Työaika:kokoaikatyö
Hakemus:Lisätietoja tehtävästä antavat:
Gastroenterologinen vuodeosasto 1, Tanja Arola, p. 044 472 9664,
Gastroenterologinen vuodeosasto 2, Terhi Anttinen p. 044 472 2675,
Gastroenterologinen vuodeosasto 3, Linda Mattila p. 044 473 9709
Sähköpostit ovat muotoa etunimi.sukunimi@pirha.fi.
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: