PARIKKALAN KUNTA

Nuorisotyöntekijä

  • Sijainti Parikkala
  • Julkaistu 16.04.2024, 0:00
  • Suljettu 01.05.2024, 23:59

Nuorisotyöntekijä

Nuorisotyöntekijä, PARIKKALAN KUNTA, Parikkala

Parikkalan kunnassa on avoinna koulunuorisotyöntekijän määräaikainen tehtävä. Tehtävän hakuaikaa on jatkettu ja kaikki aiemmin tehtävää hakeneet huomioidaan tehtävää täytettäessä. Toimipisteesi on Kirjolan koululla. Työparinasi toimii kunnan nuorisotyöntekijä. Tehtävä on määräaikainen ja perusteena on Etelä-Suomen aluehallintoviraston myöntämä avustus paikallisen ja alueellisen nuorisotyön kehittämiseen. Työ alkaa 1.5.2023 tai sopimuksen mukaan ja kestää kuusi kuukautta. Työaika on 38,25 tuntia viikossa.

Yhteistyökumppaninasi toimivat koulun oppilas- ja opiskeluhuolto. Omaat hyvät vuorovaikutustaidot, olet oma-aloitteinen, itseohjautuva, organisointikykyinen ja joustava sekä osaat käyttää erilaisia menetelmiä nuorten kanssa monipuolisesti. Työtehtävissä tarvitaan valmiutta sekä yksilö- että ryhmäohjaukseen. Tehtävä edellyttää digitaalisia taitoja.

Toivomme hakijalta oma-aloitteellisuutta, matalan kynnyksen lähestyttävyyttä ja organisointikykyä. Olet turvallinen aikuinen nuorille.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on vähintään soveltuva toisen asteen tai korkea-asteen tutkinto. Eduksi katsomme työkokemuksen nuorten parissa työskentelystä.

Valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu rekisteriote. Työtehtävän täyttämisessä noudatetaan 2 kuukauden koeaikaa.

Palkkaus:Kiinteä palkka, KVTES
Työ alkaa:02.05.2024
Työn kesto:3 – 6 kk, Sopimuksen mukaan
Työaika:kokoaikatyö
Hakemus:Jukka Taipale
p. 044 7811 297
jukka.taipale@parikkala.fi
Yhteystiedot:Taipale, Jukka, jukka.taipale@parikkala.fi, 0447811297
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: