Palmia Oy

Toimitilahuoltajia kesätyöhön – Espoo

  • Sijainti Espoo
  • Julkaistu 22.03.2024, 21:00
  • Suljettu 22.04.2024, 0:43
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Toimitilahuoltajia kesätyöhön – Espoo

Kiinnostaako sinua kesätyö puhtausalalla? Haemme Espooseen tiimeihimme vahvistuksia toimitilahuoltajan tehtäviin kesälomakauden ajaksi.

Työtehtävät

Siivoojana työnkuvaasi sisältyy muun muassa ylläpito- sekä perussiivous. Työsi on kokoaikainen ja työvuorosi sijoittuvat arkipäiviin (ma-pe) klo 6:00-22:00 välille työvuorosuunnitelman mukaisesti.   

Edellytämme sinulta

Edellytämme sinulta työkokemusta puhtausalalta Suomesta. Arvostamme luotettavuuttasi, omatoimisuuttasi, huolellisuuttasi ja asiakaspalveluhenkisyyttäsi. Pystyt työskentelemään sekä tiimin osana että itsenäisesti.

Päiväkoti- ja koulukohteessa pääosin työskenteleviltä edellytämme voimassa olevan rikosrekisteriotteen (laki lasten- ja nuorten kanssa työskentelystä) esittämistä.

Miksi meille?

Tarjoamme sinulle työn luotettavan palveluntuottajan palveluksessa. Meillä olet osa kehittyvää, monipuolista ja osaavaa työyhteisöä, jossa avautuu säännöllisesti urapolkumahdollisuuksia.

Palkkasi perustuu AVAINTA ry:n työehtosopimukseen.

Tämän tehtävän peruspalkka:

  • 1924,39  €  /kk

Maksamme myös mahdolliset kokemusvuosilisät: viiden vuoden vastaavasta työkokemuksesta (5%) ja 10 vuoden vastaavasta työkokemuksesta (10%). Kokemusvuosilisät maksetaan peruspalkasta. Noudatamme AVAINTA ry:n työehtosopimusta (AVAINTES). 

Lue työnantajalupauksemme ja katso mitä ammattilaisemme kertovat työstään!

Hae heti! 

Laita hakemus heti – hakeminen meille on helppoa ja nopeaa. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana. 

Lisätietoja antaa Triin Kalda numerosta 040 183 41 84 ja Minna Tsokinen-Siren numerosta 050 342 64 36 arkisin (klo. 9-15).

Tee työtä, jolla on merkitystä ja etene urallasi.

Voit tutustua meihin tarkemmin myös tsekkaamalla  Työnantajalupauksemme  Siivouspalvelut työpaikkana.

Osaamisalue:

Palmia Oy

Palmia

Olemme suuri siivous-, kiinteistö-, turvallisuus- ja ruokapalveluja tarjoava yritys. Työllistämme yli 2 400 ammattilaista 50 eri kansallisuuden voimin. Tyytyväisiä asiakkaitamme ovat julkiset toimijat, yhteisöt ja yritykset. Palvelemme mm. toimistotiloissa, oppilaitoksissa, päiväkodeissa, taloyhtiöissä, sairaaloissa, vanhusten palvelutaloissa lounasravintoloissa, juhlatiloissa, yleisötapahtumissa, liikennevälineissä - kaikkiaan yli 1 000 kohteessa eri puolilla eteläisessä Suomessa.

Palmia on tyytyväisten ihmisten työpaikka.

  • Me palmialaiset teemme tärkeää työtä - me luomme asiakkaillemme sujuvampaa, turvallisempaa, viihtyisämpää ja maistuvampaa arkea joka päivä. Uskomme, että tyytyväiset työntekijät tekevät tyytyväisen asiakkaan. Siksi haluamme panostaa hyvinvointiisi ja viihtymiseesi palmialaisena!
  • Meillä pääset osaksi kouluttavaa, kehittyvää ja monipuolista työyhteisöä, jossa avautuu urapolkumahdollisuuksia säännöllisesti.

Tarjolla sinun elämäntilanteeseesi sopivia töitä!

  • Meillä avautuu jatkuvasti mielenkiintoisia ja monipuolisia työtehtäviä arjen sankarin palvelutyöstä esimies- ja asiantuntijatehtäviin. Meillä voit työskennellä kokoaikaisesti, osa-aikaisesti tai vaikka keikkailla!
  • Käytössämme on Avainta-työsopimus, jossa on keskimääräistä paremmat ilta-, yö- ja viikonloppulisät sekä runsaat lomaedut.