Palmia Oy

Ruokapalvelutyöntekijä Kanta-Hämeen keskussairaalaan, vuorotteluvapaan sijaisuus

  • Sijainti Hämeenlinna
  • Julkaistu 11.04.2024, 17:00
  • Suljettu 29.04.2024, 0:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Ruokapalvelutyöntekijä Kanta-Hämeen keskussairaalaan, vuorotteluvapaan sijaisuus

Haemme ammattitaitoiseen joukkoomme tehokasta ja osaavaa ruokapalvelutyöntekijää Kanta-Hämeen keskussairaalaan (Hämeenlinna).

Työtehtävät

Ruokapalvelutyöntekijänä monipuoliseen työnkuvaasi sisältyy muun muassa astiahuoltoa, ruoanvalmistuksen avustavia tehtäviä, potilaskohtaisten ruoka-annosten jakelua sekä henkilöstöruokailun tarjoilutehtäviä.  Keittiömme on tuotantokeittiö, jossa valmistetaan noin 2500 annosta päivässä. Tiimissä työskentelee 28 henkilöä.

Työsuhde on kokoaikainen vuorotteluvapaan sijaisuus 3.6-31.10.2024 ja työvuorot sijoittuvat ma-su klo 6.00-20.00 välille.

Miksi meille?

Palmia on voimakkaassa kasvussa ja kehityksessä oleva yritys. Meillä sinua odottaa innostunut ja ammattitaitoinen tiimi ja pääset osaksi kehittyvää työyhteisöä, jossa avautuu säännöllisesti urapolkumahdollisuuksia.

Työtehtävän peruspalkka:

  • 1968,81 €/kk

Peruspalkan lisäksi maksamme mahdolliset kokemusvuosilisät: viiden vuoden vastaavasta työkokemuksesta (5%) ja 10 vuoden vastaavasta työkokemuksesta (10%). Kokemusvuosilisät maksetaan peruspalkasta. Lisäksi maksamme muun muassa lisiä lauantailta 20 %, sunnuntailta 100 % ja yöltä 30 %. Noudatamme AVAINTA ry:n työehtosopimusta (AVAINTES).

Lisäksi tarjoamme työsuhde-etuna e-Passin, jota voit käyttää työmatka-, liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointipalveluihin.

Lue työnantajalupauksemme ja katso mitä ammattilaisemme kertovat työstään!

Edellytämme sinulta

Edellytämme sinulta työkokemusta vastaavista tehtävistä tai suoritettua alan tutkintoa sekä hygieniapassia.  Arvostamme erityisruokavalio-osaamista sekä ruoanvalmistustaitoa. Menestyäksesi työssä tarvitset hyvää suomen kielen taitoa. Toivomme, että olet persoonaltasi joustava ja oma-aloitteinen. Työnteko sujuu sinulta sekä tiimissä että itsenäisesti.

Vuorotteluvapaan sijaisen ehdot: 

  • Sijaisen on oltava työtön työnhakija TE-toimistossa välittömästi ennen sijaisuuden alkamista.
  • Sijaiseksi käy henkilö, jonka työttömyys on yhdessä tai useammassa jaksossa kestänyt vähintään 90 kalenteripäivää vuorotteluvapaan alkamista edeltäneiden 14 kuukauden aikana. 
    • Poikkeus: Seuraavissa tilanteissa sijaiseksi voidaan palkata henkilö, jonka työttömyys on kestänyt vain yhden päivän välittömästi ennen sijaisuuden alkamista: 

      • Henkilö on vuorotteluvapaan alkaessa alle 25-vuotias tai yli 55-vuotias.
      • Henkilö on alle 30-vuotias ja ammatillisen- tai korkeakoulututkinnon suorittamisesta on kulunut enintään vuosi.
  • Keskeneräiset opinnot ja mahdollinen yritystoiminta on selvitettävä TE-toimistossa.
  • Sijaiseksi ei voida palkata henkilöä, jota pidetään työttömyysturvalaissa määriteltynä päätoimisena opiskelijana tai päätoimisena yrittäjänä.

Lisätietoja vuorotteluvapaasta, vuorotteluvapaalaki ja tarvittavat lomakkeet (vuorottelusopimus ja vuorottelukorvaushakemus) : Vuorotteluvapaa.

Kiinnostuitko?

Hae heti sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Työt alkavat sopimuksen mukaan.

Lisätietoja antaa arkisin rekrytointi@palmia.fi

Tule osaksi porukkaa, jossa jokaista arvostetaan!

Osaamisalue:

Palmia Oy

Palmia

Olemme suuri siivous-, kiinteistö-, turvallisuus- ja ruokapalveluja tarjoava yritys. Työllistämme yli 2 400 ammattilaista 50 eri kansallisuuden voimin. Tyytyväisiä asiakkaitamme ovat julkiset toimijat, yhteisöt ja yritykset. Palvelemme mm. toimistotiloissa, oppilaitoksissa, päiväkodeissa, taloyhtiöissä, sairaaloissa, vanhusten palvelutaloissa lounasravintoloissa, juhlatiloissa, yleisötapahtumissa, liikennevälineissä - kaikkiaan yli 1 000 kohteessa eri puolilla eteläisessä Suomessa.

Palmia on tyytyväisten ihmisten työpaikka.

  • Me palmialaiset teemme tärkeää työtä - me luomme asiakkaillemme sujuvampaa, turvallisempaa, viihtyisämpää ja maistuvampaa arkea joka päivä. Uskomme, että tyytyväiset työntekijät tekevät tyytyväisen asiakkaan. Siksi haluamme panostaa hyvinvointiisi ja viihtymiseesi palmialaisena!
  • Meillä pääset osaksi kouluttavaa, kehittyvää ja monipuolista työyhteisöä, jossa avautuu urapolkumahdollisuuksia säännöllisesti.

Tarjolla sinun elämäntilanteeseesi sopivia töitä!

  • Meillä avautuu jatkuvasti mielenkiintoisia ja monipuolisia työtehtäviä arjen sankarin palvelutyöstä esimies- ja asiantuntijatehtäviin. Meillä voit työskennellä kokoaikaisesti, osa-aikaisesti tai vaikka keikkailla!
  • Käytössämme on Avainta-työsopimus, jossa on keskimääräistä paremmat ilta-, yö- ja viikonloppulisät sekä runsaat lomaedut.