Palmia Oy

Kiinteistöhoitaja Hämeenlinnaan

  • Sijainti Hämeenlinna
  • Julkaistu 05.04.2024, 16:00
  • Suljettu 29.04.2024, 0:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Kiinteistöhoitaja Hämeenlinnaan

Etsimme toimintamme laajentuessa uutta kiinteistönhoitajaa tiimiimme Hämeenlinnaan!

Työtehtävät

Kiinteistönhoitajana päivittäisiin työtehtäviisi kuuluu monipuolisesti erinäisiä kiinteistöhuollon työtehtäviä. Näitä voivat olla muun muassa omien havaintojen tai vikailmoitusten perusteella tehtävät yleiset huolto ja korjaustyöt, ulkotilojen sesongin mukaiset työtehtävät, kulutusmittarien seuranta, sekä paloilmoitinlaitteiston ja sprinklerien testaukset.

Huolehdit itsenäisesti asiakkaan kiinteistön huoltosuunnitelmasta palvelukuvausta noudattaen. Tehtävässä korostuvat huoltokirjan tunnollinen ylläpitäminen ja hyvät vuorovaikutustaidot. Tulet työskentelemään osana kymmenenhenkistä kiinteistöhoidon tiimiä.

Työtehtävä on vakituinen ja kokoaikainen. Työpäiväsi sijoittuu pääsääntöisesti arkipäiville klo 7 – 16 välille. Ilta- ja viikonlopputöistä sekä mahdollisesta päivystämisestä voidaan sopia erikseen. Valmius työskennellä päivystysvuoroissa katsotaan eduksi.

Miksi meille?

Tarjoamme sinulle kokoaikaisen työn mielenkiintoisessa asiakaskohteessa. Sinua odottaa innostunut ja ammattitaitoinen tiimi. 

Meillä olet osa kehittyvää, monipuolista ja osaavaa työyhteisöä, jossa avautuu säännöllisesti urapolkumahdollisuuksia. 

Tämän tehtävän peruspalkka:

  •  2200-2400 €/kk

Peruspalkan lisäksi maksamme mahdolliset kokemusvuosilisät: viiden vuoden vastaavasta työkokemuksesta (5%) ja 10 vuoden vastaavasta työkokemuksesta (10%). Kokemusvuosilisät maksetaan peruspalkasta. Noudatamme AVAINTA ry:n työehtosopimusta (AVAINTES). Palkka määräytyy koulutuksen sekä aiemman työkokemuksen perusteella.

Tarjoamme työsuhde-etuna Epassin, jota voit käyttää työmatka-, liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointipalveluihin.

Lue työnantajalupauksemme ja katso mitä ammattilaisemme kertovat työstään!

Edellytämme sinulta

Työtehtävässä edellytämme sinulta kiinteistönhoitajan ammattitutkintoa. Menestyäksesi työssä tarvitset suomen kielen taitoa, työturvakortin ja B-ajokortin. Aikaisemman työkokemuksen kiinteistönhoitajan työtehtävistä katsomme eduksi. 

Arvostamme, että olet luotettava ja huolellinen kiinteistöhoidon ammattilainen. Sinulla on halu työskennellä asuin- ja palvelutalojen ympäristössä, jossa asiakaspalvelutaidot sekä ammattimainen olemus korostuvat. Työnteko sujuu sinulta sekä tiimissä että itsenäisesti. 

Kiinnostuitko?

 Lisätietoja tehtävästä antaa palveluohjaaja Timo Hyytiä, numerosta  040 614 5951 arkisin klo 9-15.

Jätäthän hakemuksesi heti, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja täytämme tehtäviä sopivien henkilöiden löydyttyä.

Toivottavasti kuulemme sinusta pian!

Osaamisalue:

Palmia Oy

Palmia

Olemme suuri siivous-, kiinteistö-, turvallisuus- ja ruokapalveluja tarjoava yritys. Työllistämme yli 2 400 ammattilaista 50 eri kansallisuuden voimin. Tyytyväisiä asiakkaitamme ovat julkiset toimijat, yhteisöt ja yritykset. Palvelemme mm. toimistotiloissa, oppilaitoksissa, päiväkodeissa, taloyhtiöissä, sairaaloissa, vanhusten palvelutaloissa lounasravintoloissa, juhlatiloissa, yleisötapahtumissa, liikennevälineissä - kaikkiaan yli 1 000 kohteessa eri puolilla eteläisessä Suomessa.

Palmia on tyytyväisten ihmisten työpaikka.

  • Me palmialaiset teemme tärkeää työtä - me luomme asiakkaillemme sujuvampaa, turvallisempaa, viihtyisämpää ja maistuvampaa arkea joka päivä. Uskomme, että tyytyväiset työntekijät tekevät tyytyväisen asiakkaan. Siksi haluamme panostaa hyvinvointiisi ja viihtymiseesi palmialaisena!
  • Meillä pääset osaksi kouluttavaa, kehittyvää ja monipuolista työyhteisöä, jossa avautuu urapolkumahdollisuuksia säännöllisesti.

Tarjolla sinun elämäntilanteeseesi sopivia töitä!

  • Meillä avautuu jatkuvasti mielenkiintoisia ja monipuolisia työtehtäviä arjen sankarin palvelutyöstä esimies- ja asiantuntijatehtäviin. Meillä voit työskennellä kokoaikaisesti, osa-aikaisesti tai vaikka keikkailla!
  • Käytössämme on Avainta-työsopimus, jossa on keskimääräistä paremmat ilta-, yö- ja viikonloppulisät sekä runsaat lomaedut.