Oulun kaupunki

Projektikoordinaattori, Taiteen taimet -hanke

  • Sijainti Oulu
  • Julkaistu 25.04.2024, 0:00
  • Haku päättyy 10.05.2024, 15:00
  • 10.05.2024, 15:00

Projektikoordinaattori, Taiteen taimet -hanke

Projektikoordinaattori, Taiteen taimet -hanke, Oulun kaupunki, Oulu

Taiteen taimet ja kulttuurituutorit -kehittämishankkeen tavoitteena on varhaiskasvatuksen henkilöstön taide- ja kulttuurikasvatuksen osaamisen vahvistaminen, lisääminen ja syventäminen kouluttamalla henkilöstöä tuomalla heidän omaan työympäristöönsä taidekasvattajia taidetuutoreiksi. Täydennyskoulutus tapahtuu päiväkotien arjessa hankkeessa kehitetyn tuutorointiprosessin avulla. Hankkeen tavoitteena on lisäksi kehittää varhaiskasvatukseen taide- ja kulttuurikasvatuksen suunnitelmaa sekä laatukriteeristö. Hanketta rahoittaa Euroopan sosiaalirahasto (ESR+).

Taiteen taimet -hankkeessa on nyt haettavana PROJEKTIKOORDINAATTORIN määräaikainen tehtävä. Työ alkaa 1.8.2024 ja kestää 31.1.2026 saakka.

Projektikoordinaattorina tehtävänäsi on toimia varhaiskasvatuksen kulttuuri- ja taidepedagogisena asiantuntijana sekä tuutorina jollakin omalla taiteen alalla. Tuutorina toimivat lisäksi hankkeen toinen projektikoordinaattori sekä yhteistyökumppaneiden taidekasvattajat. Vastaat varhaiskasvatuksen kulttuurikasvatussuunnitelman laatimisesta sekä taidekasvatuksen laatukriteeristön luomisesta yhdessä muun hankehenkilöstön kanssa. Osallistut hankkeen laadun ja vaikuttavuuden arviointiin ja hankkeen raportin kirjoittamiseen. Tehtäviisi kuuluu lisäksi osallistuminen hankkeen sidosryhmä- ja verkostotyöhön.

Kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto ja koulutuksen tai kokemuksen kautta hankittu vahva varhaiskasvatusikäisten taidekasvatuksen tuntemus. Kyseeseen voi tulla myös alan ammatillinen tutkinto, jota on täydennetty riittävällä täydennyskoulutuksella. Lisäksi edellytetään projektityöskentelytaitoja ja kykyä kokonaisuuksien hallintaan, hyvää koordinointikykyä, kykyä tehdä verkostomaista yhteistyötä sekä hyviä vuorovaikutus- ja viestintätaitoja. Eduksi luetaan kokemus projekti- tai kehittämistehtävistä sekä kokemus tekstien tuottamisesta ja eri menetelmien avulla kerätyn tiedon analysoinnista. Eduksi luetaan lisäksi varhaiskasvatuksen toimintaympäristön tuntemus ja hyvä käytännön englannin kielen taito.

Tartuntatautilain 55 §:n mukaan työnantajan vastuulla on vaatia ennen töiden aloittamista työntekijältä ja harjoittelijalta/opiskelijalta luotettava selvitys siitä, ettei tämä sairasta hengityselinten tuberkuloosia. Selvitys tehdään ennen työsopimuksen tekemistä. Tehtävään valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) 3 §:n mukainen rikosrekisteriote. Tehtävässä käytetään koeaikaa.

Tehtävää haetaan ensisijaisesti sähköisellä hakulomakkeella. Mikäli hakemusta ei ole mahdollista jättää sähköisesti, toimita hakemus osoitteeseen Oulun kaupungin kirjaamo, PL 71, 90015 Oulun kaupunki, käyntiosoite Kansankatu 55A. Hakemuksessa on mainittava tehtäväkohtainen diaarinumero OUKA/4040/2024. Hakemukset on toimitettava 10.5.2024 klo 15.00 mennessä.

Palkkaus:Kiinteä palkka, Tehtäväkohtainen palkka
Työ alkaa:01.08.2024
Työn kesto:yli 12 kuukautta, Sopimuksen mukaan
Työaika:kokoaikatyö
Hakemus:Lisätietoja antaa puhelimitse 29.4., 30.4. ja 6.5. klo 9-12.00 projektipäällikkö Heidi Anttila, p. 040 353 7325 tai sähköpostitse heidi.m.anttila@ouka.fi.
Yhteystiedot:Anttila, Heidi, heidi.m.anttila@ouka.fi
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: