Nostokonepalvelu Oy

Raskasajoneuvoasentaja

  • Sijainti Kokkola
  • Julkaistu 10.04.2024, 0:00
  • Suljettu 23.04.2024, 23:59

Raskasajoneuvoasentaja

Oletko sinä etsimämme ammattilainen? Haemme Kokkolan toimipisteeseemme raskasajoneuvoasentajaa.

Etsimme ammattitaitoista raskasajoneuvoasentajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Edellytämme hakijalta kokemusta vastaavista tehtävistä, asiakaspalveluhenkisyyttä, joustavuutta ja paineensietokykyä sekä myös matkustusvalmiutta. Työt alkavat heti tai sopimuksen mukaan, kuitenkin mahdollisimman pian.

Ammattitaitoa ja tekemisen meininkiä!
Toiminnassamme korostamme turvallisuutta ja laatua. Työntekijämme ovat ammattilaisia ja panostamme heidän viihtyvyyteen ja hyvinvointiin. Tarjoamme mielenkiintoisia työtehtäviä, mukavat työkaverit sekä mahdollisuuden kehittyä ja laajentaa osaamistasi. Tiimimme, esimiehemme ja yrityksemme ovat tukenasi jokaisessa työpäivässäsi.

Kiinnostuitko? Lähetä lyhyt hakemus ja CV 23.4.2023 mennessä oheisen hakupainikkeen kautta. Toimi nopeasti, sillä paikka täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä!

Nostokonepalvelu

Osaamisalue:

Nostokonepalvelu Oy

Nostokonepalvelu Oy on vuodesta 1944 asti toiminut yksi Suomen johtavia nostopalveluita, erikoiskuljetuksia, elementtiasennuksia ja projektipalveluja tarjoava yritysryhmä. Pääkonttorimme sijaitsee Turussa. Muut toimipisteemme ovat Tampereella, Jyväskylässä, Kuopiossa, Oulussa, Porissa ja Kokkolassa. Toiminta-alueemme kattaa koko Suomen. Yhteensä Nostokonepalvelussa työskentelee yli 150 henkilöä.