Nammo Lapua Oy

Työnjohtaja

  • Sijainti Laukaa
  • Julkaistu 07.04.2024, 0:00
  • Suljettu 21.04.2024, 23:59

Työnjohtaja

Haemme Nammo Lapua Oy:n Vihtavuoren tehtaalle TYÖNJOHTAJAA

Tehtävässä tulet toimimaan esihenkilönä tuotannon henkilöstölle ja vastaat tuotannon päivittäisestä organisoinnista. Tukenasi ovat muut toimihenkilöt ja työnjohtajat, jotka työskentelevät tiiviisti yhdessä. Kehität henkilöstön osaamista ja toimintatapoja sekä vastaat työturvallisuudesta. Osallistut uusien ja tuotannossa olevien tuotteiden sekä tuotantomenetelmien kehittämiseen yhdessä tuotekehitys- ja suunnitteluprosessin kanssa. Tehtävässä raportoit valmistuspäällikölle.

Sinulla on tehtävään soveltuva tekninen koulutus. Tehtävä edellyttää aiempaa työkokemusta tuotantoympäristössä ja esihenkilötehtävistä. Arvostamme kokemusta tuotannon kehittämisestä. Tehtävässä tarvitaan viestintä- ja vuorovaikutustaitoja sekä esihenkilö- ja johtamistaitoja. Pystyt ennakoimaan ja organisoimaan asioita ja sinulta löytyy ongelmanratkaisukykyä. Huomiot työturvallisuuden ja laadun kaikessa tekemisessäsi. Lean-työkalujen sekä laatu- ja ympäristöjärjestelmien tuntemus katsotaan eduksi. Käytät sujuvasti toiminnanohjausjärjestelmää ja MsOfficea, kansainvälisenä yrityksenä arvostamme englannin kielen taitoa. Tehtävässä vaaditaan valmiutta 2-vuorotyöhön.

Nammo on investoinut ja investoi merkittävästi toimintojensa kehittämiseen Vihtavuoressa. Tarjoamme mielenkiintoisen työn puolustusvälineiden parissa, kasvavassa ja kannattavassa organisaatiossa. Nammolaisia on Vihtavuoressa yhteensä yli 200 hlöä. Meille tärkeitä asioita ovat vaatimukset täyttävät tuotteet, kestävä kehitys, arvojemme noudattaminen sekä visiomme Securing the Future.

Lisätietoja saat soittamalla Nammo: Valmistuspäällikkö Simo Suihkonen, puh. 010 5233 800 (iltapäivisin klo 12-16) tai Eezy Personnel: Senior Executive Search Consultant Tero Hassinen, puh. 050 388 3039.

Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen 21.4.2024 mennessä oheisen hakupainikkeen kautta.

www.nammo.com

Osaamisalue:

Nammo Lapua Oy

Nammo on pohjoismainen puolustusvälinekonserni ja sillä on tuotantoa 10 maassa työllistäen yli 3000 henkilöä. Nammon Suomen yhtiöiden liikevaihto on n. 125 milj. euroa ja työntekijöitä yli 450. Suuri osa tuotteistamme menee vientiin ja päämarkkina-alueemme ovat Pohjois-Amerikka, Pohjoismaat ja muu Eurooppa. Valmistamme Suomessa ruutia, ampumatarvikkeita ja niiden komponentteja. Loppukäyttäjiämme ovat alan teollisuusyritykset, viranomaiset ja puolustusvoimat sekä urheiluampujat ja metsästäjät. Nammo investoi vahvasti tulevaisuuteen Suomessa ja Vihtavuoressa on käynnissä monia investointihankkeita.