N Event Oy

Autovuokraamotyöntekijä

  • Sijainti Vaasa
  • Julkaistu 05.04.2024, 0:00
  • Haku päättyy 31.05.2024, 23:59
  • 31.05.2024, 23:59

Autovuokraamotyöntekijä

Autovuokraamotyöntekijä, 3 paikkaa, N Event Oy, Scandia Rent Vaasa, Vaasa

Haemme työntekijöitä Scandia Rent autovuokraustoimintaan. Toimialueemme on Vaasa ja sen lähiympäristöt Kristiinankaupungista Oravaisiin. Normaalin autonvuokraustoiminnan ja leasing-ratkaisujen lisäksi toimitamme sijaisautoja eri tiepalveluiden ja vakuutusyhtiöiden tarpeisiin. Konttorimme sijaitsee Vaasan rautatieasemalla. Voit työskennellä kokoaikaisesti, tai myös mahdollisuuksiesi mukaan.
Toimintamme kasvaa ja työtehtävät lisääntyvät, joten tarvitsemme lisäkäsiä. Haussa on auton vuokrauskuntoon laittajia, siirtokuskeja, konttorihenkilöitä ja asiakaspalvelijoita. Mielellään näemme että hakemamme henkilöt ovat moniosaajia, mutta töitä voidaan myös kohdentaa osaamisalueen mukaankin. Asiakaskohtaamisessa kielitaito on vaadittavaa kolmella kielellä. Täydellinen ei tarvitse olla, mutta asenne täydellisyyttä kohden suotavaa. Ajokortti tarvitaan autojen kanssa toimiessa, etua on myös mahdollisuudesta kuljettaa autoja trailerin kanssa.
Työnantajana olemme joustava ja rehti. Asenteemme on rento ja asiakasläheinen. Haluamme että viihdyt työssäsi ja pystyt siten palvelemaan asiakkaitamme hyvin. Tyytyväisyyskyselyissä palvelumme on arvostettu korkealle ja haluamme pysyä siellä myös jatkossa. Kokemus tehtävistä on eduksi, mutta olemme myös valmiita kouluttamaan sinut vaadittaviin tehtäviin.

Palkkaus:Aikapalkka
Työ alkaa:jyrki.niemi@scandiarent.fi
Työn kesto:yli 12 kuukautta
Työaika:kokoaikatyö
Hakemus:Kerro alustavasti itsestäsi, työkokemuksestasi, osaamisestasi ja työntekomahdollisuuksistasi sähköpostin välityksellä
Yhteystiedot:Niemi, Jyrki, jyrki.niemi@scandiarent.fi, +358505554055
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: