Minjon Oy

Juristi @ BOWA

  • Sijainti Helsinki
  • Julkaistu 19.04.2024, 0:00
  • Haku päättyy 05.05.2024, 23:59
  • 05.05.2024, 23:59

Juristi @ BOWA

Juristi @ BOWA, Minjon Oy, Helsinki

Hei sinä muutaman vuoden työkokemusta kartuttanut juristi,

Haluaisitko syventää osaamistasi verotuksen ja yhtiöoikeuden saralla? Innostutko työskentelystä juridiikan ja talouden ammattilaisten rinnalla kompaktissa tiimissä, jossa liiketoimintalähtöinen juridiikka on sisäänrakennettua?

Jos vastasit KYLLÄ, jatka lukemista, sillä tämä positio voi olla sinua varten!

Etsimme BOWA:lle juristia työskentelemään vero- ja yhtiöoikeudellisten toimeksiantojen parissa.

”Meille kannattaa tulla, jos haluat kehittyä kokonaisvaltaiseksi vero- ja yhtiöoikeuden osaajaksi, jonka antamat neuvot todella tukevat asiakkaan liiketoimintaa.” – Matti Vansén, perustajaosakas

BOWA on vuonna 2019 perustettu ratkaisukeskeinen ja helposti lähestyttävä liikejuridiikkaan keskittynyt lakitoimisto Helsingin käräjä- ja hovioikeuden välittömässä läheisyydessä, Technopolis Ruoholahdessa. BOWA on syntynyt perustajien halusta ajatella uudestaan tapa, jolla juridisia palveluja tarjotaan yrityksille ja yrittäjille; BOWA:n ytimeen on kirjoitettu tavoite tarjota asiakkaille laadukasta, ratkaisukeskeistä ja liiketoimintalähtöistä neuvonantoa. BOWA:n tärkein tavoite on asiakkaan liiketoiminnan edistäminen, ja tiimi haastaa itseään jatkuvasti kehittymään sekä juridiikan että taloudelliset edellytykset huomioivina neuvonantajina. BOWA:lla vahva juridinen ja taloudellinen osaaminen on paketoitu innovatiiviseen palvelukonseptiin!

BOWA:n osakkaat näkevät jokaisessa palkkaamassaan juristissa yhtiön potentiaalisen tulevan osakkaan. BOWA:n perustamisen taustalla vaikuttava arvovalinta panostaa työntekijöiden kokonaisvaltaiseen osaamiseen ja tiimin jäsenten hyvinvointiin näkyy esihenkilötyössä sekä työn ja vapaa-ajan välisen tasapainon vaalimisessa.

BOWA:n juristina hoidat pääasiallisesti pk-sektorin asiakkaiden ja omistajayrittäjien toimintaan liittyviä vero- ja yhtiöoikeudellisia toimeksiantoja. Mukavuusalueellasi olevissa toimeksiannoissa työskentelet itsenäisesti asiakasta neuvoen, ja haastavammissa toimeksiannoissa osakkaan tiiviinä työparina molemmissa tapauksissa yhteistyössä BOWA:n asiakkaiden kanssa. Työarjessasi avustat asiakkaita muun muassa yhteisöverotukseen, henkilöverotukseen, arvonlisäverotukseen ja kansainväliseen verotukseen liittyvissä kysymyksissä. Lisäksi työpöytäsi täyttyy muun muassa osakassopimuksiin, johdon vastuuseen ja palkitsemiseen liittyvistä toimeksiannoista. Laadit kirjelmiä, ennakkoratkaisuhakemuksia, valituksia, vastineita ja erilaisia yhtiöoikeudellisia asiakirjoja sekä neuvot rakenne- ja verosuunnittelussa. Lisäksi neuvot asiakasta oikeudenkäynnin eri vaiheissa ja osallistut salityöskentelyyn sekä kirjallisiin menettelyihin.

BOWA:lla vastuu ja vapaus kulkevat käsi kädessä tiimi on tukenasi ja apunasi, kun koet sitä tarvitsevasi, mutta saat myös kaistaa ottaa itsenäistä vastuuta toimeksiantotyöstä. Matala hierarkia ja sparraus sekä nelisilmäys takaavat BOWA:n laadun, mutta myös luovat sinulle turvaverkon, jonka huomassa voit kasvattaa omaa osaamistasi. Kasvukäyrääsi vauhdittavat myös välitön työskentely asiakasrajapinnassa sekä lakitoimiston arjen pyörittäminen yhdessä osakkaiden kanssa.

Saatat olla etsimämme osaaja, jos:
– olet koulutukseltasi oikeustieteen maisteri, ja sinulla on muutama vuosi valmistumisen jälkeistä työkokemusta vero-oikeudesta esimerkiksi asianajotoimistosta, konsulttitalosta, in-house -juristin roolista tai Verohallinnosta. Aiempaa kokemusta yhtiöoikeudellisista työtehtävistä sinulla ei välttämättä tarvitse olla, mutta innostus ja halu ottaa haltuun yhtiöoikeuden salat vero-osaamisen rinnalle katsotaan eduksi. On myös plussaa, jos olet luvan saanut oikeudenkäyntiavustaja tai täytät luvan saamisen edellytykset;
– olet ongelmanratkaisija, jolla on itsenäinen ja käytännönläheinen työote;
– sinulla on vahva palo kehittyä vero- ja yhtiöoikeudellisena juristina sekä substanssin ja asiakastyön että liiketoiminnan ja asiakkuuksien kehittämisen näkökulmasta osana rohkeaa ja luovaa tiimiä;
– tulet sujuvasti toimeen Microsoft Excelin kanssa eikä se ole sinulle vieras työkalu nykyisessä työarjessasi;
– olet taitava argumentoimaan kirjallisesti ja suullisesti sekä suomeksi että englanniksi.

BOWA tarjoaa sinulle:
– ammatillisen kasvupolun tiimissä, jossa saat kehittää ja syventää vero- ja yhtiöoikeudellista osaamistasi sekä yrittäjätaitojasi laaja-alaisesti seuraavalle tasolle;
– vastuullisen ja oikeudenmukaisen työyhteisön, jossa työ- ja vapaa-ajan välinen tasapaino, yhteisöllisyys ja hyvä esihenkilötyö ovat arvojen sydämessä;
– hybridityön, jossa maanantait ja torstait ovat toimistopäiviä;
– markkinaehtoisen kompensaation, joka koostuu kokemuksesi perusteella määräytyvästä 4 500 – 6 000 EUR/kk haarukkaan sijoittuvasta kokonaiskuukausipalkasta.

Kiinnostuitko? Jos tämä rooli herätti kiinnostuksesi, lähetä meille CV:si (ja halutessasi hakukirjeesi) tai linkkaa meille LinkedIn-profiilisi hakujärjestelmän kautta 5.5.2024 mennessä. Jos haluat jutella positiosta tarkemmin, voit myös olla yhteydessä Minjonin rekrytoijaan Vilma Piipposeen (+358 40 515 8017 tai vilma.piipponen@minjon.fi).

Palkkaus:Kiinteä palkka
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Työn kesto:yli 12 kuukautta
Työaika:kokoaikatyö
Hakemus:Kiinnostuitko? Jos tämä rooli herätti kiinnostuksesi, lähetä meille CV:si (ja halutessasi hakukirjeesi) tai linkkaa meille LinkedIn-profiilisi hakujärjestelmän kautta 5.5.2024 mennessä. Jos haluat jutella positiosta tarkemmin, voit myös olla yhteydessä Minjonin rekrytoijaan Vilma Piipposeen (+358 40 515 8017 tai vilma.piipponen@minjon.fi).
Yhteystiedot:Piipponen, Vilma, vilma.piipponen@minjon.fi, +358405158017
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: