Millog

Asentaja, Millog Oy Lievestuore

  • Sijainti Laukaa
  • Julkaistu 08.04.2024, 11:00
  • Suljettu 22.04.2024, 0:43
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Asentaja, Millog Oy Lievestuore

Haemme Lievestuoreen toimipaikkaan ASENTAJIA määräaikaisiin ja toistaiseksi voimassa oleviin työsuhteisiin.

Työskentelet osana asentajatiimiä, jossa tehtäviisi kuuluu monipuolisia opto- ja hienomekaanisten sekä optroelektronisten laitteiden/järjestelmien huolto-, korjaus- ja muutostöitä. Myös uusien laitteiden/järjestelmien vastaanottotarkastukset kuuluvat tiimin tehtäviin. Työtä tehdään yhdessä vuorossa joustavien työaikojen kera.

Olisitko etsimämme osaaja? 

Etsimme tehtävään soveltuvalla teknisellä ammattikoulutuksella varustettua henkilöä, jolla on monipuolista osaamista hienomekaniikasta, elektroniikasta, optiikasta ja/tai sähkö- ja automaatiotekniikasta. Työssäsi toimit tiiviissä yhteistyössä tiimin ja muiden sidosryhmien kanssa. Tehtävässä onnistuminen edellyttää tarkkuutta ja huolellisuutta vaativissa työtehtävissä ja teknisten työpiirustusten lukutaitoa. Sinulla on ajantasaiset IT-taidot ja hallitset tietokoneen peruskäytön.  

Reipas ja rehti asenne sekä pyrkimys laadukkaaseen työnjälkeen ja turvalliseen työskentelyyn ovat toimintaasi ohjaavia arvoja. Arvostamme hyvää ryhmätyötaitoa, huolellisuutta sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Lisäksi uteliaisuus uuden oppimiseen on edellytys tehtävässä menestymiselle, sillä tehtävä tulee takuulla tarjoamaan uutta opittavaa. Myös englannin kielen hallitseminen sekä koneistus- ja ruiskumaalausosaaminen katsotaan eduksi.

Millogilla töissä? 

Tarjoamme kannustavan työyhteisön tuen sekä merkityksellisen ja vaihtelevan työn, johon saat hyvän perehdytyksen. Meillä pääset hyödyntämään jo hankkimaasi osaamista sekä kehittymään edelleen. 

Olemme vakaa ja vastuullinen työnantaja, niin normaali- kuin poikkeusoloissa. Panostamme henkilöstömme hyvinvointiin, työn ja toimintatapojen kehittämiseen sekä jatkuvaan parantamiseen. Kannamme vastuuta sekä omasta että työkavereiden työturvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Teemme töitä yhdessä paremman ja turvallisen tulevaisuuden eteen.

Hakeminen ja lisätiedot 

Lisätietojen merkeissä voit olla yhteydessä Arto Kaukoseen, puh. 040 315 7292 tai Kimmo Niemiseen, puh. 040 315 7406, etunimi.sukunimi@millog.fi.

Kuulisimme mielellämme sinusta hakemuksen merkeissä! Täytä hakemuksesi viimeistään 21.4.2024 mennessä http://www.millog.fi/meille-toihin/

Huomioithan, että Millogissa työsuhteen edellytyksenä on viranomaisen antama hyväksytty turvallisuusselvitys. Lisäksi valitulle henkilölle tehdään työhöntulotarkastus ja huumausainetesti ennen työsuhteen alkamista.

Millog Oy on kunnossapitoon sekä elinjakson hallinta- ja materiaalipalveluihin erikoistunut yritys. Puolustusvoimien strategisena kumppanina vastaamme Maavoimien ja Merivoimien kaluston kunnossapidosta. Lisäksi tuotamme elinjakson hallinnan palveluita ja osallistumme asiantuntijana materiaalihankkeisiin. Toimintamme perustuu pitkäaikaisiin kumppanuussopimuksiin. Meillä työskentelee 22 toimipaikalla yli 1000 ammattilaista. Olemme savuton työpaikka. Lisätietoja www.millog.fi

Osaamisalue: