Metsähallitus

HR-asiantuntija, Helsinki

  • Sijainti Helsinki
  • Julkaistu 04.04.2024, 9:00
  • Suljettu 24.04.2024, 0:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

HR-asiantuntija, Helsinki

Me Metsähallituksessa kasvatamme huomista. Hoidamme ja suojelemme luontoa, luomme mahdollisuuksia vastuulliselle liiketoiminnalle, tuotamme kestävästi hoidetuista metsistä uusiutuvaa raaka-ainetta sekä tarjoamme mahdollisuuksia nauttia luonnosta retkeillen ja eräillen. Miljoonat ihmiset saavat työstämme iloa, terveyttä ja hyvinvointia. Arvostamme monimuotoisuutta ja edistämme yhdenvertaisuutta työyhteisössämme sekä kannustamme monenlaisista taustoista tulevia hakemaan meille töihin. Meitä on lähes tuhat ympäri Suomen, liity osaksi monimuotoista joukkoamme!

Tule joukkoomme tekemään merkityksellistä työtä Suomen luonnon puolesta. HR-asiantuntijana olet mukana tukemassa ja ohjaamassa arjen esihenkilötyötä sekä mahdollistamassa koko henkilöstölle erinomaista työntekijäkokemusta. 

Haemme HR-asiantuntijaa vuorotteluvapaan sijaiseksi ajalle 24.6.2024 – 10.1.2025.  

Tehtäviisi sisältyvät monipuoliset HRM-alueen tehtävät. Koordinoit ja tuet esihenkilöitä ja henkilöstöä kaikissa työsuhteen elinkaaren asioissa sekä olet mukana kehittämässä HR- prosessejamme. Hoidamme sisäisesti henkilöstön palkanlaskennan, joten myös palkka-asiat sisältyvät tehtäväkokonaisuuteesi.  

Edellytämme sinulta soveltuvaa koulutustaustaa (esim. tradenomi) sekä aikaisempaa kokemusta HR-tehtävistä. Toivomme, että hallitset palkanlaskennan käytännöt, osaat keskeistä työlainsäädäntöä ja käytät työehtosopimuksia työssäsi tottuneesti. Sinulla on kokemusta työsuhteen elinkaaren prosesseista, ja niiden kehittämisestä sekä HR-tietojärjestelmistä.  

Osaamisen ja aiemman työkokemuksen lisäksi myös persoonasi on meille tärkeä. HR-tiimissämme on erinomainen henki, jota ylläpidämme yhteistyöllä, avoimella keskustelulla ja toistemme auttamisella. Tiimiimme sopii parhaiten henkilö, jolle positiivisuus on luontainen ajattelutapa ja joka lähestyy asioita ratkaisukeskeisesti.  

Teet päivittäin yhteistyötä henkilöstön kanssa, joten valttejasi ovat erinomaiset yhteistyökyvyt sekä sujuva vuorovaikutus. Ajoittain nopeatempoinen työ edellyttää sinulta myös paineensietokykyä. Lisäksi joustavuus ja itsensä johtamisen taito luovat edellytyksiä tehtävässä menestymiseen.  

Tarjoamme sinulle:

  • monipuolisen tehtävän yhteiskunnallisesti merkittävässä ja vastuullisessa organisaatiossa 

  • mahdollisuuden ammatilliseen kehittymiseen 

  • mukavan tiimin, jonka ammatilliseen tukeen voit luottaa 

  • joustavan yhdistelmän lähi- ja etätyötä sekä liukuvan työajan 

  • toimipaikan hyvien kulkuyhteyksien varrella Pasilassa 

  • ePassi liikunta- ja kulttuuriedun 

  • ePassi lounasedun 

  • kattavan työterveyshuollon 

Palkkaus määräytyy Metsähallituksessa noudatettavan palkkausjärjestelmän mukaisesti tehtävän vaativuuden ja henkilökohtaisen työsuorituksen perusteella. 

Vuorotteluvapaan sijaisen on oltava työtön työnhakija TE-toimistossa välittömästi ennen sijaisuuden alkamista. Sijaiseksi käy henkilö, joka 

  • on ollut työttömänä työnhakijana yhdessä tai useammassa jaksossa vähintään 90 kalenteripäivää sijaisuutta edeltäneiden 14 kuukauden aikana
  • on alle 30-vuotias, jonka ammatillisen- tai korkeakoulututkinnon suorittamisesta on kulunut enintään vuosi
  • on alle 25-vuotias tai yli 55-vuotias

Pyydämme sinua selvittämään TE-toimistosta ennen hakemuksen jättämistä, täyttyvätkö vaatimukset kohdallasi.

Täytäthän sähköisen hakemuksen mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 23.4.2024 osoitteessa www.metsa.fi/avoimet-tyopaikat. Teemme ensimmäisen haastattelukierroksen videohaastatteluna.

Pyydämme liittämään mukaan myös CV:si. 

Lisätietoja tehtävästä antaa henkilöstöpäällikkö Kirsi Hirvonen, puh. 040 520 4427. 

Osaamisalue:

Metsähallitus

Metsähallitus on valtion liikelaitos, jonka tehtävät on jaettu liiketoimintaan ja pääasiassa budjettivaroin hoidettaviin julkisiin hallintotehtäviin. Eri toiminnot on eriytetty omiin vastuualueisiin.

Metsähallitus työskentelee luonnonvarojen vastuullisen käytön ja hoidon sekä luonnon monimuotoisuuden ja kulttuuriperinnön puolesta. Metsähallituksen hallinnassa on reilut 12 miljoonaa hehtaaria valtion omistamia maa- ja vesialueita, ja sen haastavana tehtävänä on hoitaa ja käyttää näitä alueita niin, että ne hyödyttäisivät suomalaista yhteiskuntaa mahdollisimman hyvin.

Henkilöstöä Metsähallituksella on yhteensä yli tuhat henkilöä ympäri Suomen.

www.metsa.fi