Mehiläinen Oy

Sairaanhoitaja, Ykköskoti Tulimäki, Hämeenlinna

  • Sijainti Hämeenlinna
  • Julkaistu 10.04.2024, 0:00
  • Haku päättyy 15.05.2024, 23:59
  • 15.05.2024, 23:59

Sairaanhoitaja, Ykköskoti Tulimäki, Hämeenlinna

Sairaanhoitaja, Ykköskoti Tulimäki, Hämeenlinna, Mehiläinen Oy, Hämeenlinna

Sairaanhoitaja, Ykköskoti Tulimäki, Hämeenlinna

Tule rakentamaan kanssamme kotia, joka tekee huomisesta paremman!

Ykköskodeissa tarjoamme yksilöllistä kuntoutusta ja kodin, josta voi ponnistaa jälleen kohti itsenäisempää elämää. Tarjoamme tukea tarvitsevalle kodin, jossa häntä autetaan kuntoutumaan ja saamaan ote itsenäisestä elämästä.

Toimintamme keskiössä on laadukas hoito ja tuki, joita ohjaavat asukkaan yksilölliset tarpeet, toiveet sekä kuntoutuspolku, jota kuljemme yhdessä hänen kanssaan.

Tiimiämme kuvaa kehitysmyönteisyys ja jokaisella tiimiläisellä ja asukkaalla on mahdollisuus kehittää toimintaa eteenpäin. Olemme joustava työnantaja. Meillä työn tekeminen saa olla hauskaa ja arvostamme asioiden eteenpäin viemistä.

Meidän moniammatilliseen joukkoomme sopii niin kokenut konkari kuin vasta työuran alkuvaiheessa oleva. Meillä arki sujuu ja soljuu, käytämme työssä vahvuuksiamme ja osaamistamme sekä tuemme toinen toista.

Huolehdimme osaamisen kehittymisestä ja tarjoamme monipuolisia sisäisiä koulutuksia. Vakituisena työntekijänä saat käyttöösi hyvät henkilöstöedut.

Meillä ei kukaan ole yksinäinen ja kunnioitamme toisiamme. Jos tunnet samoin, tule meidän porukkaan!

Työ on 2-vuorotyötä ja työsuhde on kokoaikainen.

Haethan tehtävää 15.5.2024 mennessä!

Kiinnostuitko tehtävästä, kerron mielelläni lisää:

Yksikönjohtaja Jaana Kukko
puh. 040 6257097
jaana.kukko@mehilainen.fi

https://ykköskodit.fi

Koti, joka tekee huomisesta paremman.

Ykköskodeissa tarjoamme yksilöllistä kuntoutusta ja kodin, josta voi ponnistaa jälleen kohti itsenäisempää elämää. Tarjoamme tukea tarvitsevalle kodin, jossa häntä autetaan kuntoutumaan ja saamaan ote itsenäisestä elämästä. Toimintamme keskiössä on laadukas hoito ja tuki, joita ohjaavat asukkaan yksilölliset tarpeet, toiveet sekä kuntoutuspolku, jota kuljemme yhdessä hänen kanssaan.

Ykköskodit on osa Mehiläistä. Mehiläisen sosiaali- ja terveyspalveluiden ammattilaiset työskentelevät joka päivä tinkimättömästi yksityis-, yritys- ja kunta-asiakkaidemme hyväksi. Tervetuloa mukaan vahvistamaan ammattilaistemme joukkoa!

Palkkaus:Yksityisen sosiaalipalvelualan TES
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Työn kesto:yli 12 kuukautta
Työaika:kokoaikatyö
Yhteystiedot:Lisätietoja:Yksikönjohtaja Jaana Kukko, 040 6257097, jaana.kukko@mehilainen.fi
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: