Mehiläinen Oy

Ohjaaja (lähihoitaja), Provesta Lilja, Kirkkonummi

  • Sijainti Kirkkonummi
  • Julkaistu 17.04.2024, 0:00
  • Haku päättyy 14.05.2024, 23:59
  • 14.05.2024, 23:59

Ohjaaja (lähihoitaja), Provesta Lilja, Kirkkonummi

Ohjaaja (lähihoitaja), Provesta Lilja, Kirkkonummi, Mehiläinen Oy, Kirkkonummi

Tule tekemään kanssamme parempaa huomisen kotia Provesta Liljaan, Masalaan Kirkkonummelle!

Provestan toimintayksiköt ovat osa Ykköskotien sosiaalipalveluita. Provesta on Ykköskotien palvelutuote erityisryhmille, jonka keskiössä ovat asukkaiden omat asuinhuoneistot integroituna tavanomaiseen asuinympäristöön. Palvelumme on laadukasta ja asiakaslähtöistä toimintaa, joka mahdollistaa asiakkaan kotona asumisen ja arjesta selviytymisen ammattilaisen tuen turvin.

Pidämme huolta siitä, että asiakas saa yksilöllisten tarpeidensa mukaista, kokonaisvaltaista, turvallista ja itsemääräämisoikeutta kunnioittavaa tukea ja huolenpitoa viikon jokaisena päivänä.

Haemme nyt ohjaajaa (lähihoitaja) vakituiseen osa-aikaiseen (n. 65% työaika) työsuhteeseen huipputiimimme vahvistukseksi.

Provesta Liljassa autamme mielenterveyskuntoutujia löytämään työkaluja mahdollisimman itsenäiseen elämiseen ammattitaitoisen ohjauksen ja tuen turvin. Meillä työn tekeminen saa olla hauskaa, arvostamme asioiden eteenpäin viemistä ja meillä jokainen saa vaikuttaa yksikön toimintaan ja arkeen. Pienessä ja tiiviissä työyhteisössä sinulla on laajat mahdollisuudet erilaisiin työtehtäviin ja pääset vaikuttamaan työsi sisältöön.

Monipuoliset tehtävät ja liikkuva työ tuovat päiviin vaihtelevuutta, sillä tuemme asukkaita myös kodin ulkopuolella tapahtuvissa asioinneissa. Näin ollen ajokortti ja ajotaito katsotaan eduksi. Työ edellyttää LOVe-lääkehoitokoulutusta, hygieniapassia ja ensiapukoulutusta.

Tarjoamme sinulle myös erinomaiset koulutus- sekä kehittymismahdollisuudet. Toivomme sinulta aiempaa kokemusta enemmän omatoimista asennetta ja avointa mieltä uuden oppimiseen. Henkilöstöetuina saat Edenredin liikunta-,kulttuuri- ja hierontaedut, työterveyspalvelut sekä paljon muita Mehiläisen henkilöstö etuja ja alennuksia.

Toimintayksikkömme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Kirkkonummella Masalassa. Työ on 2-vuorotyötä.

Kiinnostuitko tehtävästä? Kerron mielelläni lisää:

Yksikön esihenkilö Heidi Marttila
p. 040 658 9024
heidi.marttila@mehilainen.fi
Tavoitettavissa ma-pe klo 9-16 välisenä aikana.

Koti, joka tekee huomisesta paremman.

Ykköskodeissa tarjoamme yksilöllistä kuntoutusta ja kodin, josta voi ponnistaa jälleen kohti itsenäisempää elämää. Tarjoamme tukea tarvitsevalle kodin, jossa häntä autetaan kuntoutumaan ja saamaan ote itsenäisestä elämästä. Toimintamme keskiössä on laadukas hoito ja tuki, joita ohjaavat asukkaan yksilölliset tarpeet, toiveet sekä kuntoutuspolku, jota kuljemme yhdessä hänen kanssaan.

Ykköskodit on osa Mehiläistä. Mehiläisen sosiaali- ja terveyspalveluiden ammattilaiset työskentelevät joka päivä tinkimättömästä yksityis-, yritys- ja kunta-asiakkaidemme hyväksi. Tervetuloa mukaan vahvistamaan ammattilaistemme joukkoa!

Palkkaus:Yksityisen sosiaalipalvelualan TES
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Työn kesto:yli 12 kuukautta
Työaika:kokoaikatyö
Yhteystiedot:Yksikön esihenkilö Heidi Marttila, 040 658 9024, heidi.marttila@mehilainen.fi
Tavoitettavissa ma-pe klo 9-16 välisenä aikana.
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: