Mehiläinen Oy

Ohjaaja, keikkatyöntekijä

  • Sijainti Hyvinkää
  • Julkaistu 02.04.2024, 0:00
  • Haku päättyy 30.06.2024, 23:59
  • 30.06.2024, 23:59

Ohjaaja, keikkatyöntekijä

Ohjaaja, keikkatyöntekijä, Mehiläinen Oy, Onnikoti Polkka, Hyvinkää

Haluatko tulle meidän ainutlaatuiseen joukkoomme tekemään kehitysvammaisten/vammautuneiden ohjaustyötä?

Haemme ohjaajaa keikkatyöhön Onnikoti Polkkaan Hyvinkäälle

Asukkaamme edustavat ihmisiä laidasta laitaan ja meillä on edustettuna koko elämänkaari. Teemme työtä asukkaidemme kodissa ja jaamme heidän elämänsä ilot ja surut. Meille on tärkeää asukkaiden osallisuus omaan elämäänsä ja heillä on oikeus elää ennen kaikkea oman näköistä elämäänsä.

Työhösi kuuluu ihan se kaikki mikä kuuluu meidän kaikkien jokapäiväiseen elämään. Odotamme, että hyödynnät myös muuta kuin perinteistä ammatillista osaamistasi, olit sitten partiolainen, hevosihminen tai kilpauimari. Työskentely meillä vaatii heittäytymiskykyä sekä paineensietokykyä. Pelkästään plussaa on se, että et hätkähdä ihan pienestä. Olennaista on, että sinulta löytyy halu kehittyä ja kehittää. Meillä työn teon ei tarvitse olla tylsää, vaan jokainen päivä on taatusti erilainen. Meidän talomme täyttää kokon elämän tunneskaala.

Kiinnostuitko tehtävästä, kerron mielelläni lisää:

Yksikön johtaja Tiina Ahlqvist, tiina.ahlqvist@onnikodit.fi, puhelin: 0406692078

Koti täynnä ainutlaatuista elämäniloa.

Onnikodeissa tarjoamme tukea tarvitsevalle kodin, jossa hän voi elää mahdollisimman antoisaa ja turvallista arkea. Panostamme yksilöllisyyteen sekä laatuun ja palvelumme lähtökohtana ovat aina asukkaan omat ainutlaatuiset ominaisuudet, vahvuudet, mielenkiinnon kohteet sekä tuen tarpeet.

Onnikodit on osa Mehiläistä. Mehiläisen sosiaali- ja terveyspalveluiden ammattilaiset työskentelevät joka päivä tinkimättömästi yksityis-, yritys- ja kunta-asiakkaidemme hyväksi. Tervetuloa mukaan vahvistamaan ammattilaistemme joukkoa!

Palkkaus:Yksityisen sosiaalipalvelualan TES
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Työn kesto:alle 11 pv, Keikkatyö sopimuksen mukaan
Työaika:muu osa-aikatyö
Yhteystiedot:Yksikön johtaja Tiina Ahlqvist, tiina.ahlqvist@onnikodit.fi, puhelin: 0406692078
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: