Mehiläinen Oy

Keikkatyö, Lähihoitaja/opiskelija/Närvårda/student

  • Sijainti Espoo
  • Julkaistu 20.02.2024, 0:00
  • Haku päättyy 15.05.2024, 23:59
  • 15.05.2024, 23:59

Keikkatyö, Lähihoitaja/opiskelija/Närvårda/student

Keikkatyö, Lähihoitaja/opiskelija/Närvårda/student, Mehiläinen Oy, Mainiokoti Hulda ja Malva-hemmet, Espoo, Espoo

Keikkatyö, Lähihoitaja/opiskelija/Närvårda/student, Mainiokoti Hulda ja Malva-hemmet, Espoo

Tule mukaan rakentamaan kodin tuntua Mainiokoti Huldaan ja Malvaan.

Mainiokoti Hulda ja Malva-hemmet on ympärivuorokautista, laadukasta hoivaa ikääntyville tarjoava pieni ja kodikas ruotsinkielinen yksikkö Espoon Eestinlaaksossa.

Hoitajana olet vuorossa asukkaitamme varten, kohtaat heidät aina lämmöllä, kiireettömästi ja yksilölliset tarpeet huomioiden. Työsi koostuu asukkaiden perushoidosta ja ohjauksesta. Lisäksi toteutat asukkaille aktiviteettejä suunnitellun ohjelman mukaan sekä ulkoilua. Lääkehoitoa toteutat voimassa olevien LOVe-lupiesi mukaisesti.

Olet koulutukseltasi lähihoitaja tai lähihoitaja opiskelija. Haemme tiimiimme henkilöä, joka on avoin ja rehellinen tiimityöskentelijä, kunnioittaa jokaisen arvoa yhteisössämme ja on sitoutunut yhteistyöhön asukkaidemme hyvinvoinnin ja onnellisuuden edistämiseksi. Ruotsinkielen osaaminen katsotaan eduksi.

Työ on 3-vuorotyötä/2-vuorotyötä ja työsuhde on keikkatyösuhde. Palkka määrittyy yksityisen sosiaalipalvelualan TESin mukaisesti. Hae tehtävään rekrytointijärjestelmämme kautta 15.5 2024 mennessä.

Yksityisellä palveluntuottajalla on 1.1.2024 alkaen velvollisuus tarkastaa työnhakijoiden ja työtehtäviä vaihtavien työntekijöiden rikosrekisteriote iäkkäiden henkilöiden sosiaali-ja terveyspalveluissa Sosiaali-ja terveydenhuollon valvonnassa annetun lain (741/2023) mukaisten edellytysten täyttyessä.

Ole rohkeasti yhteydessä!

Yksikönjohtaja Kirsi Sieppi
040-1883438 (arkisin klo 9-15)
kirsi.sieppi@mainiokodit.fi

Sen tuntee, kun tulee kotiin.

Mainiokotien missiona on luoda parempaa hoitoa Suomeen mahdollistamalla jokaiselle asukkaalle yksilöllinen ja hyvä elämä. Panostamme Mainiokodeissa laadukkaaseen hoivaa, hoitoon ja ohjaukseen, maukkaaseen ruokaan, turvallisuuteen, yhteisöllisyyteen sekä siihen, että jokaisella asiakkaalla on oma viihtyisä koti. Mainiokotien brändin symboli, räsymatto, kuvaa koko elämän kirjoa iloineen ja suruineen.

Mainiokodit on osa Mehiläistä. Mehiläisen sosiaali- ja terveyspalveluiden ammattilaiset työskentelevät joka päivä tinkimättömästi yksityis-, yritys- ja hyvinvointialueasiakkaidemme hyväksi. Tervetuloa mukaan vahvistamaan ammattilaistemme joukkoa!

Palkkaus:Yksityisen sosiaalipalvelualan TES
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Työn kesto:alle 11 pv
Työaika:muu osa-aikatyö
Yhteystiedot:Yksikönjohtaja Kirsi Sieppi
040-1883438 (arkisin klo 9-15)
kirsi.sieppi@mainiokodit.fi
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: