Mäntsälän kunta

Infravalvoja

  • Sijainti Mäntsälä
  • Julkaistu 05.04.2024, 10:00
  • Suljettu 26.04.2024, 16:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Infravalvoja

Mäntsälä – Suuntana paras arki!

Mäntsälä on vireä ja vehmas kunta, jossa eletään turvallista, ihmisenkokoista arkea sujuvien palveluiden, monipuolisten vapaa-ajan mahdollisuuksien ja kätevien liikenneyhteyksien äärellä. Kunnan keskeiset arvot, turvallisuus, osallistava yhteisöllisyys ja vastuullinen, kehittävä vire ohjaavat toimintaamme. Haluamme olla parhaan arjen paikkakunta, jossa on hyvä elää, työskennellä ja yrittää.  

Teknisen ja elinvoimapalveluiden toimintakulttuuria kuvaa yhteisöllinen ja rento työtapa. Olemme noin 200 ammattilaisen joukko, jossa kannustamme ja pidämme huolta toinen toisistamme. Toimintaamme ohjaa kuntalaisten tarpeet, kehittymisen halu sekä yhteisöllisyyden vahvistaminen.  

Kuntatekniikan tulosalueella työskentelee noin 20 henkilöä, joiden tehtävänä on vastata kunnan katualueiden, viheralueiden, liikuntapaikkojen ja yleisten alueiden hoidosta ja rakentamisesta.  

Haemme Tekninen ja elinvoimapalveluihin infravalvojaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 19.8.2024 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Infravalvojana keskeisimpiä tehtäviäsi on valvoa katu- ja yleisten alueiden rakentamista urakkasopimuksesta kohteen vastaanottoon ja edelleen takuuajan päättymiseen asti. Toimit Mäntsälän kunnan nimeämänä infrarakennushankkeiden turvallisuuskoordinaattorina ja laadit rakennuskohteiden turvallisuusasiakirjat. Osallistut myös kaavoitus, suunnittelu- ja muihin kehittämis- ja projektiryhmien toimintaan kunnallistekniikan asiantuntijana. Infravalvoja osallistuu talvikunnossapidon päivystykseen tarvittaessa ja tekee sijaistuksia kuntatekniikan tulosalueella.

Tehtävän kelpoisuusehtona on vähintään soveltuva amk tai teknillisessä koulussa suoritettu rakennusmestarin/teknikon tutkinto (yhdyskuntatekniikka, rakennustekniikka tms.).

Tehtävässä menestyminen edellyttää työkokemusta vastaavista tehtävistä sekä infra-hankkeiden rakentamis- ja valvontakokemusta. Hyvät vuorovaikutustaidot sekä kyky viestiä suullisesti ja kirjallisesti auttavat saavuttamaan päämääräsi. Tehtävä edellyttää B-ajokorttia, oman auton käyttömahdollisuutta. 

Kuntatekniikan tulosalueen vuosittaiset investoinnit ovat n. 5-6 milj. euroa. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtäväkokonaisuuden toisiamme tukevassa ja kannustavassa työyhteisössä. Meillä pääset näyttämään osaamistasi ketterässä organisaatiossamme.  

Palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen teknisen työehtosopimuksen ja kunnan työnvaativuuden arvioinnin mukaan. Lisäksi voidaan maksaa ammattialalisää aiemman työkokemisen perusteella. Tehtävän täytössä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.  

Hakuaika päättyy 26.4.2024 klo 16.00. Tehtävään haetaan sähköisesti www.mantsala.fi -> Avoimet työpaikat

Lisätietoja tehtävästä antaa kuntatekniikan päällikkö Jarkko Hämäläinen, puh. 040 314 6869  tai sp. etunimi.sukunimi@mantsala.fi

Osaamisalue:

Mäntsälän kunta

Luonnonläheinen Mäntsälä on mahdollisuuksien kunta asua ja yrittää toimivien liikenneyhteyksien varrella. www.mantsala.fi