Lindström

Tiimiohjaaja/ Hämeenlinna

  • Sijainti Hämeenlinna
  • Julkaistu 08.04.2024, 9:00
  • Suljettu 01.05.2024, 0:43
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Tiimiohjaaja/ Hämeenlinna

Innostutko vauhdikkaasta työympäristöstä ja monipuolisista työtehtävistä? Haemme nyt tiimiohjaajaa Hämeenlinnan palvelukeskukseen. Hämeenlinnassa sinua odottaa mukava ja kannustava tiimimme!

Tiimiohjaajana työtehtäviisi kuuluu tuotannon sujuvasta toiminnasta huolehtiminen, tekstiilihuoltajien perehdyttäminen ja työpisteiden henkilöstömiehityksen suunnitteleminen yhdessä esihenkilösi kanssa. Osallistut myös työmenetelmien kehittämiseen ja jalkauttamiseen sekä tekstiilihuollon tuotantotyöhön.

Mitä Lindström tarjoaa sinulle?

Tarjoamme sinulle monipuoliset ja mielenkiintoiset työtehtävät sekä hyvät kehittymismahdollisuudet omassa työssä. Saat myös käyttöösi kattavat henkilöstöetumme, esimerkiksi liikunta- ja kulttuuriedun. Tarjoamme myös mahdollisuuden oppisopimuskoulutukseen, minkä kautta pääset opiskelemaan työn ohessa tekstiilihuoltajan perus- tai ammattitutkinnon. Tuemme henkilöstön oppimista ja kehittymistä valmentavalla johtamisella. Uskomme onnistumiseen yhdessä tekemisen kautta.

Vauhdikkaassa pesulaympäristössä oma-aloitteinen ja aktiivinen työote on eduksesi. Annamme tehtäviin kattavan perehdytyksen, joten tärkeintä on innostunut asenne työntekoon ja halu oppia uutta. Edellytämme hakijoilta vähintään 18 vuoden ikää. Tekstiilien käsittelyn vuoksi työ ei sovi allergikoille.

Tehtävä alkaa mahdollisimman pian ja on vakituinen. Palkkaus määräytyy tekstiilihuoltoalan TES:n mukaan. Työ on vuorotyötä.

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä antaa mielellään palveluesihenkilö Jani Hakkola (jani.hakkola@lindstromgroup.com tai 040-5470954). Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. Haethan tehtävää sähköisen hakulomakkeemme kautta mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 30.4.2024.

Osaamisalue: